Искам си Акаунта написа:El greco написа:Миро , четох дискусията за днескашното ти идване на мача , радвам се че дойде ! Аз не очаквам да станеш фен на отбора , но присъствието ти на стадиона значи много и е уважение към всички от форума !
Наздраве !
Наздраве , Коце

... надявам се който ме е видял днес , да е разбрал истинската причината поради която не бях "манекен" . Но пък си признавам - изкуших се да видя какви ще са реакциите , ако посоча друга причина . Надявам се да бъда извинен за което .
Но продължавам да твърдя , че отбора се представи слабо в мача с Левски

Понеже съм суеверен, като направих 5555 мнения във форума, цяла седмица преди мача в Каварна ги подържах така, че да ни върже, помогна, освен това, добре, че на светлата и на тъмната страна на Силата им се припика! Сега до следващия мач, ще подържам 6 000 ( ще трия стари си поустове) дано да продължи да вързва! Знаеш, че и аз мисля като теб! Днес се пукнах от към гърба, че ме вързаха, но и това го има в живота! Няма лошо да си имаме мнение! Апропо, да подразня и Коцето, вчера ходихме и на мача на Нафтата, зад нас беше почти целия отбор на "Черноморец" познай три пъти, кого подържаха Коце? 20-30 гаменчета в Бургас развалят доброто отношение! Сега няма да се крия аз например кого подържах! Но не бях сам! Накрая се видяхме с Чилика и с Митко Трендафилов, те поне ни казаха, че е имало гол ( друг е въпроса имаше ли нарушение за наказателен удар?!), та и другия бургаски отбор е на същата директива като "Черноморец", колкото може да се пречи! Накрая публиката полудя, наложи се екстренно да се изнасяма, че бяхме едни сини!