Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 00:53

El greco написа:Миро , четох дискусията за днескашното ти идване на мача , радвам се че дойде ! Аз не очаквам да станеш фен на отбора , но присъствието ти на стадиона значи много и е уважение към всички от форума !
Наздраве !

Наздраве , Коце :mrgreen: ... надявам се който ме е видял днес , да е разбрал истинската причината поради която не бях "манекен" . Но пък си признавам - изкуших се да видя какви ще са реакциите , ако посоча друга причина . Надявам се да бъда извинен за което . :oops:
Но продължавам да твърдя , че отбора се представи слабо в мача с Левски ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 00:57

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: А на прибиране се заредих с бира и сега поливам 100% си актив в мачове на Черноморец :mrgreen: Много съм доволен от себе си :mrgreen:

Ся чатна ли къде е причината за някои загубени точки :twisted:

Е , не мога да огрявам навсякъде :mrgreen: отбора ще трябва да се научи да играе и печели и в мое отсъствие ;)
Сега като се замислих ... и по времето на Балъков съм гледал 2 мача на живо . Пак са 2 победите :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:58

Искам си Акаунта написа:
El greco написа:Миро , четох дискусията за днескашното ти идване на мача , радвам се че дойде ! Аз не очаквам да станеш фен на отбора , но присъствието ти на стадиона значи много и е уважение към всички от форума !
Наздраве !

Наздраве , Коце :mrgreen: ... надявам се който ме е видял днес , да е разбрал истинската причината поради която не бях "манекен" . Но пък си признавам - изкуших се да видя какви ще са реакциите , ако посоча друга причина . Надявам се да бъда извинен за което . :oops:

Хитрец!!! :o Ми ти форумна война замалко да запалиш бре :o
А че отборът ни не се представи много добре срещу Левски, всички го видяхме. Но и Левски не беше същия, като от предните мачове!
А мисълта ми беше да се въздържаме от КРАЙНИТЕ ПЕРСОНАЛНИ оценки.... причините вече ги изложих.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:00

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа: А на прибиране се заредих с бира и сега поливам 100% си актив в мачове на Черноморец :mrgreen: Много съм доволен от себе си :mrgreen:

Ся чатна ли къде е причината за някои загубени точки :twisted:

Е , не мога да огрявам навсякъде :mrgreen: отбора ще трябва да се научи да играе и печели и в мое отсъствие ;)
Сега като се замислих ... и по времето на Балъков съм гледал 2 мача на живо . Пак са 2 победите :mrgreen:

А на мача с Литекс ще идваш ли? Казват, твърда единица бил.... Или да ходя да пускам тото :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 01:02

Искам си Акаунта написа:
Наздраве !

Понеже съм суеверен, като направих 5555 мнения във форума, цяла седмица преди мача в Каварна ги подържах така, че да ни върже, помогна, освен това, добре, че на светлата и на тъмната страна на Силата им се припика! Сега до следващия мач, ще подържам 6 000 ( ще трия стари си поустове) дано да продължи да вързва! Знаеш, че и аз мисля като теб! Днес се пукнах от към гърба, че ме вързаха, но и това го има в живота! Няма лошо да си имаме мнение! Апропо, да подразня и Коцето, вчера ходихме и на мача на Нафтата, зад нас беше почти целия отбор на "Черноморец" познай три пъти, кого подържаха Коце? 20-30 гаменчета в Бургас развалят доброто отношение! Сега няма да се крия аз например кого подържах! Но не бях сам! Накрая се видяхме с Чилика и с Митко Трендафилов, те поне ни казаха, че е имало гол ( друг е въпроса имаше ли нарушение за наказателен удар?!), та и другия бургаски отбор е на същата директива като "Черноморец", колкото може да се пречи! Накрая публиката полудя, наложи се екстренно да се изнасяма, че бяхме едни сини! :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 01:12

petkan написа:Онез пройдохи - Нейчо, Тошко, Ицо май още се запиват някъде :o Никви ги нема :o

Петьо, Нейчо и Ицо не дойдоха. Бяхме, Тошко, аз, Никито, Любчо и двамата Владовци, но Калпазана бързо го привикаха. А, Тошко беше с приятелката си и сигурно са продължили някъде.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:13

petkan написа:А на мача с Литекс ще идваш ли? Казват, твърда единица бил.... Или да ходя да пускам тото :twisted:

Ако остане от 15:30 часа ще съм на стадиона . Ако го изместя за по-късен час , няма да мога . За прогнози е рано ... има цял мач преди това

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:17

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:А на мача с Литекс ще идваш ли? Казват, твърда единица бил.... Или да ходя да пускам тото :twisted:

Ако остане от 15:30 часа ще съм на стадиона . Ако го изместя за по-късен час , няма да мога . За прогнози е рано ... има цял мач преди това

Тя прогноза не е и необходима, ако ти си там :) Знае се ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 апр 2012 01:19

Сега погледнах програмата и установих , че за да се класира Черноморец в 3-та , най-много може да помогне ... ЦСКА :?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:20

k.dimitrov написа:
petkan написа:Онез пройдохи - Нейчо, Тошко, Ицо май още се запиват някъде :o Никви ги нема :o

Петьо, Нейчо и Ицо не дойдоха. Бяхме, Тошко, аз, Никито, Любчо и двамата Владовци, но Калпазана бързо го привикаха. А, Тошко беше с приятелката си и сигурно са продължили някъде.

Теб те пропуснах, нали си по-дърт :mrgreen: и викам си се прибрал :) Малко съжалявам, че и аз не останах, ама пък имаше защо - Юве биха с 4:0 :)
А къде отидохте?

Върни се в “Черноморец”