kartago написа:Билбао или Мадрид? ))))))))
Ъ! Гледам Спортинг обърнали. Значи само Мадрид. Историята на Билбао се отлага за следващия мач.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kartago написа:Билбао или Мадрид? ))))))))
ntodorov написа:subzero написа:Имам предложение....Да цаним Нейчо за летописец на европейския поход на Черноморец. После ще издадем творбата и ще я запазим за поколенията.
И ще се реят творбите ми в космоса...НъЛ
Devian написа:Я виж ти каква каква приятна изненада от страна на Литекс, там плодовете от работата на Стоичков тепърва ще ги берат. Сега остава ние да си свършим нашата част от работата, дано само момчетата не прегорят. Според мен за Левски едно участие в евротурнирите ще разбие следващия им сезон пред промените, които предстоят и подновяването на отбора, който вместо да води нормална подготовка ще трябва да се обиграва в движение, затова си мисля че в оставащите мачове по-скоро ще гледат да излъскат тези, които ще извадят на тезгяха отколкото да гонят турнирите, така че вземем ли си домакинството на Литекс започвам да заделям някой лев гостуванията в ЕвропаДано не се занимаваме с някои затънтени източно -европейски отбори
калпазанчо написа:За втората част от пътуването си заслужава и с Трабант до Виена да пътувам. Толкова не съм се смял и забавлявал от детските си години. Любчо, Саше голямо шоу пропуснахте. Все съм пътувал за мачове, ама това си беше нещо средно помежду Пълна Лудница, Актьорската вечер на Слави трифонов, Господари на Ефира и Комиците....Бригада, големи сте!
petkan написа:калпазанчо написа:За втората част от пътуването си заслужава и с Трабант до Виена да пътувам. Толкова не съм се смял и забавлявал от детските си години. Любчо, Саше голямо шоу пропуснахте. Все съм пътувал за мачове, ама това си беше нещо средно помежду Пълна Лудница, Актьорската вечер на Слави трифонов, Господари на Ефира и Комиците....Бригада, големи сте!
И кои бяха главните герои в шоуто? Я ги изтипосай тук за наказание
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта