Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 23:59

kartago написа:Билбао или Мадрид? ))))))))

Ъ! Гледам Спортинг обърнали. Значи само Мадрид. Историята на Билбао се отлага за следващия мач. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 апр 2012 00:06

Кво ще кажете за кафе утре(днес) по обяд ??? Ако решите нещо,имате ми телефона. Аре,лека!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 00:13

ntodorov написа:
subzero написа:Имам предложение....Да цаним Нейчо за летописец на европейския поход на Черноморец. После ще издадем творбата и ще я запазим за поколенията.

И ще се реят творбите ми в космоса...НъЛ :mrgreen:

Нейчо просто съм го признал! Тука съм се смял със сълзи от неговите коментари! Да бъде нашата Валя Балканска в Космоса! ))))))))

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 00:13

Аз ще съм зает, Данчо. Целия ден ще ми е натоварен, моя човек най-накрая дойде, но за малко и ще трябва да се погрижа за някои дела. Тела ми е спрян между другото (могат да ме избират, аз не мога да избирам). Но пък си взех тел с 2 карти и вече имам мтелски номер - прима, така че ще е облекчение за всички които са на същия оператор (предвид колко много говоря по тела)...Като се видим ще ви дам номера на тези които още го нямат..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 00:21

За втората част от пътуването си заслужава и с Трабант до Виена да пътувам. Толкова не съм се смял и забавлявал от детските си години. Любчо, Саше голямо шоу пропуснахте. Все съм пътувал за мачове, ама това си беше нещо средно помежду Пълна Лудница, Актьорската вечер на Слави трифонов, Господари на Ефира и Комиците....Бригада, големи сте!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 апр 2012 00:40

Я виж ти каква каква приятна изненада от страна на Литекс, там плодовете от работата на Стоичков тепърва ще ги берат. Сега остава ние да си свършим нашата част от работата, дано само момчетата не прегорят. Според мен за Левски едно участие в евротурнирите ще разбие следващия им сезон предвид промените, които предстоят и подновяването на отбора, който вместо да води нормална подготовка ще трябва да се обиграва в движение, затова си мисля че в оставащите мачове по-скоро ще гледат да излъскат тези, които ще извадят на тезгяха отколкото да гонят турнирите, така че вземем ли си домакинството на Литекс започвам да заделям някой лев за гостуванията в Европа :) Дано не се занимаваме с някои затънтени източно -европейски отбори :?
Последна промяна от Devian на 20 апр 2012 00:56, променено общо 2 пъти.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 00:47

Devian написа:Я виж ти каква каква приятна изненада от страна на Литекс, там плодовете от работата на Стоичков тепърва ще ги берат. Сега остава ние да си свършим нашата част от работата, дано само момчетата не прегорят. Според мен за Левски едно участие в евротурнирите ще разбие следващия им сезон пред промените, които предстоят и подновяването на отбора, който вместо да води нормална подготовка ще трябва да се обиграва в движение, затова си мисля че в оставащите мачове по-скоро ще гледат да излъскат тези, които ще извадят на тезгяха отколкото да гонят турнирите, така че вземем ли си домакинството на Литекс започвам да заделям някой лев гостуванията в Европа :) Дано не се занимаваме с някои затънтени източно -европейски отбори :?

Вчера фенове на "Литекс" доволно потриваха ръчички от равния резултат, писаха "пИрфектно", но.....дръпнаха дявола за опашката! Интересно ми е защо отписаха така мача с "Лудогорец", 3 червени картона?! Хм! Но, всеки да си гледа в канчето!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:35

калпазанчо написа:За втората част от пътуването си заслужава и с Трабант до Виена да пътувам. Толкова не съм се смял и забавлявал от детските си години. Любчо, Саше голямо шоу пропуснахте. Все съм пътувал за мачове, ама това си беше нещо средно помежду Пълна Лудница, Актьорската вечер на Слави трифонов, Господари на Ефира и Комиците....Бригада, големи сте!

И кои бяха главните герои в шоуто? Я ги изтипосай тук за наказание 8-)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:36

Кви 3 червени картона? Че не съм в час. 3 дни не съм чел почти никакви новини..

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:39

petkan написа:
калпазанчо написа:За втората част от пътуването си заслужава и с Трабант до Виена да пътувам. Толкова не съм се смял и забавлявал от детските си години. Любчо, Саше голямо шоу пропуснахте. Все съм пътувал за мачове, ама това си беше нещо средно помежду Пълна Лудница, Актьорската вечер на Слави трифонов, Господари на Ефира и Комиците....Бригада, големи сте!

И кои бяха главните герои в шоуто? Я ги изтипосай тук за наказание 8-)

Ми поименно не знам дали ги знаеш. Но след това пътуване съм склонен да съм оптимист за агитката на Черноморец...Рядко се случва да съм така накефен....Чак ми се прииска неистово да съм отново на 18...
Любчо и Сашко само могат да съжаляват че си тръгнаха с колите...А главни звезди нямаше - всички бяха замесени освен оня борсата дето спа през цялото време. До 2:30 - тогава сеприбрахме съм се превивал на две от смях. Не знам Понката с кво ги зоби, ама не спряха....Дори и с Нейчо днес като се чухме за това си говорихме основно!

Върни се в “Черноморец”