Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Az se надявам и Мастер да може да играе на Лазур . С удоволсвие бих ходил да гледам мачове от В група
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Очертава се днес да умрем от студ и да ръждясаме 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Очертава се днес да умрем от студ и да ръждясаме
Да.

[offtopic]Цяло чудо ще е, ако не ни вали днес. Мен ме притеснява повече качеството на играта. Мокрия терен ще бъде неудобен за нашите.
Ще си позволя да дам един съвет. Момчета освен дъждобраните предвидете и найлонови торбички тип потник. Да се завързват на краката за да не се мокрят обувките и ръбовете на панталоните. От там се изстива най-лесно, а и тези части съхнат най-бавно. Все пак имаме преход и към Бургас на връщане. Според " синоптика" температурата към 19 часа ще бъде 8 градуса в София.Сиреч - студено ще да е.
ПС: Поне ще разберем, какво бижу е стадион Лазур и неговите козирки.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:И не приятел никога не съм обичал две жени едновременно. Ама явно ти си обичал както го правиш и с двата бургаски отбора.
Никога не си осъзнавал, че обичаш две жени едновременно.![]()
[offtopic]Обичта е различна, но е обич. Обичал съм гаджетата си, обичал съм жена си, но никога не съм спирал да обичам...майка си. Обичам ги по-различен начин, но при всички случаи слабостта ми е налице. Ако трябва да перефразирам и да съм искрен пред себе си - Черноморец го обичам, като майка си (отбора от детството ми), а Нафтата, като гаджетата си - интересен, но само толкоЗ.[/offtopic]
[offtopic]

[center]
[/center]

С тези мачове през седмицата изтървах половината полусезон
Дано имам радостен повод да изгледам записа. Попътен вятър и наслука на отбора и тези, които ще отидат да го подкрепят 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
- Контакти:
ntodorov написа:И не приятел никога не съм обичал две жени едновременно. Ама явно ти си обичал както го правиш и с двата бургаски отбора.
Никога не си осъзнавал, че обичаш две жени едновременно.![]()
[offtopic]Обичта е различна, но е обич. Обичал съм гаджетата си, обичал съм жена си, но никога не съм спирал да обичам...майка си. Обичам ги по-различен начин, но при всички случаи слабостта ми е налице. Ако трябва да перефразирам и да съм искрен пред себе си - Черноморец го обичам, като майка си (отбора от детството ми), а Нафтата, като гаджетата си - интересен, но само толкоЗ.[/offtopic]
Като се замисля наистина в някои моменти съм обичал две жени едновременно дори e имало моменти са били повече от две.

Яд ме е,че не бихме Левски...За разлика от Миро обаче,в неделя ще сложа манекенската фланелка и пак ще викам за отбора. Защото любовта не свършва на "Герена". Ще викам и в неделя и всеки ден когато Черноморец играе,защото така трябва. Без значение дали печелим или губим!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- Искам си Акаунта
subzero написа:Яд ме е,че не бихме Левски...За разлика от Миро обаче,в неделя ще сложа манекенската фланелка и пак ще викам за отбора. Защото любовта не свършва на "Герена". Ще викам и в неделя и всеки ден когато Черноморец играе,защото така трябва. Без значение дали печелим или губим!!!
Браво ... отбора има нужда от такива фенове . Пък мен не ме гледай , ако перефразирам Нейчо - аз съм сираче

Искам си Акаунта написа:subzero написа:Яд ме е,че не бихме Левски...За разлика от Миро обаче,в неделя ще сложа манекенската фланелка и пак ще викам за отбора. Защото любовта не свършва на "Герена". Ще викам и в неделя и всеки ден когато Черноморец играе,защото така трябва. Без значение дали печелим или губим!!!
Браво ... отбора има нужда от такива фенове . Пък мен не ме гледай , ако перефразирам Нейчо - аз съм сираче... майка ми ( Черноморец ) вече я няма , а отборите на Събев ( сегашния и бившия ) са "мръсници" с хубав задник ... интересни , ама нищо повече
Да те осиновим не щеш ли ??? Ние сме голямо задружно семейство...

[center]
[/center]

Искам си Акаунта написа:subzero написа:Яд ме е,че не бихме Левски...За разлика от Миро обаче,в неделя ще сложа манекенската фланелка и пак ще викам за отбора. Защото любовта не свършва на "Герена". Ще викам и в неделя и всеки ден когато Черноморец играе,защото така трябва. Без значение дали печелим или губим!!!
Браво ... отбора има нужда от такива фенове . Пък мен не ме гледай , ако перефразирам Нейчо - аз съм сираче... майка ми ( Черноморец ) вече я няма , а отборите на Събев ( сегашния и бившия ) са "мръсници" с хубав задник ... интересни , ама нищо повече
Ако не пропусна мача ( дано да не се получи, както днес), ще бъда с екипа! Абе, "къде е батко"? В смисъл с кого се играе в неделя?