orion написа:Сега ми е интересно дали Левски ще излезе с оферта. Казаха ,че ако Анисе остане в Черноморец ще опитат да го купят.И дано ,че да се отървем от него.
Всичко по темата "Анисе"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Red Warrior
- Контакти:
ntodorov написа:Red Warrior написа:То според адвокатите на ЦСКА и майка му неправомерно го е родила...
А бе ти си се бъзикай, но това значи, че БФС щяха да признаят, че са нарушили собствените си правила. Сега с това решение замазват положението. Замазват, но миризмата остава...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
kartago написа:ntodorov написа:Angoff написа:Мале мале що прост народ има тука ... кои са Спортно Техническата Комисия че да решава трудово правни взаимоотношения, могът да си излязат с 234 решения БФС това ще го реши съдът много скоро и тогава договора ще бъде депозиран където трябва , мислите си че това ЦСКА не го знаят и за това не са го депозирали пф.... успокойте малко топката че много скоро пак ще глътните вода.
СТК е никой разберете го те просто констатират това , което е отсъдил СЪДЪТ а той нищо не е отсъдил ... все едно да ви предстои дело и ХЕИ да се произнесе преди делото да е стартирало
![]()
![]()
Ти сериозно ли ?
Спиш в меча хралупа - дълбок зимен сън. Продължавай.
Иначе викаш БДС са никой. Оди ритай топка под егидата на съда тогава.
Типично по български!!! "Колко прост народ има, ази съм си най-умничкия"! Недей с такива изказвания, да не се налага и за Платини пак да гълташ вода......морска! И аз разбрах, че за допинга го решава съдът в Страсбург!!! Кви са тия от допинг контрола, че да решават футболистите какво да пият?! Не мислиш ли?!
БОК го решава това пич оторизиран от МОК които се занимават с това а двете колко различни неща нема ти казвам ... мислех те за по-умен .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
гражданин от село написа:Bourgas написа:Обиждаш и не се усещаш. Кажи нещо по темата, недей да храниш.
Я,пак.Кой обижда?Покажи ми къде и с какво съм обидил някой,а аз ще ти покажа кой обижда и храни и няма никаква реакция.Или той е от нашите и на него му е позволено?
Добре бе пич. Не е трудно. Кажи: "Желая ви успех" и толкоЗ. Ние така щяхме да направим.
Мисля, че ти беше писал, че ЦСКА нямат вина заради факта, че на Анисе не му се играело в Бургас и САМ е разтрогнал договора си с нас. ЦСКА само са се възползвали да го вземат, като свободен агент. Да, ама снощи разбрахме и друго: Анисе върнал заплатите си по сметката за плащане трансфера на ...Платини. Странно. Кой ли му е дал тази сметка ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Синя Гордост
- Контакти:
orion написа:Сега ми е интересно дали Левски ще излезе с оферта. Казаха ,че ако Анисе остане в Черноморец ще опитат да го купят.И дано ,че да се отървем от него.
А да бе ,да ни върне и на нас 3 заплати да си ходи
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
- mertezaker
- Контакти:
Това решение си е в полза на ЦСКА! Дано сега се укротят нещата, че тук много радетели за правда има, без да са компетентни!
Avanti_Ragazzi написа:За решението нищо не мога да кажа, кой е крив или прав защото просто не съм нито юрист, нито господ та да знам всичко!!!
Но все си мисля, че някак ЦСКА и Черноморец ще се разберат някак си и този играч ще заиграе при ЦСКА!!! Поне така си мисля на първо четене!!!
Не мисля, че има български клубове, които биха се излъгали да се "договорят" с ЦСКА - вижда се, че "разсрочено плащане" при червените е равносилно на "подаряване".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Само да вметна -----
Секретар СТК:
/Е.Ваташка/

Секретар СТК:
/Е.Ваташка/
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
от Hrabar на 13 Яну 2012 10:38
Дано тая работа никога не се случи. Не ме интересува дали от Черноморец си измислят или не. Ако този Анеси дойде в ЦСКА по този начин, а не чрез договорка на ниво клубове това ще е срам за мен, като привърженик на клуба. Започваме едно към едно да копираме практиките на синия клуб още от времето, когато ни откраднаха Пелето. Всъщност присъствието на този Жейнов в цялата работа обяснява много неща. Този Жейнов, съдружникът му Заберски и прочие подобни креатури от компанийката на Тодор Батков са дърти машинатори. Абе, срамна работа, дано Анеси не дойде в ЦСКА
Това го писах на 13-ти януари, когато за първи път имаше някакво повдигане на въпроса. Преди една седмица цяла тема бях направил от възмущение.
За мен действията на собствениците на ЦСКА са неетични. Пак ще кажа, не ме интересува юридическата част на случая. Ако Анеси е бил ощетен по някакъв начин от Черноморец, да си разтрогва договора по законовия ред и т.н. Повече не желая да коментирам тоя казус. Ако аз управлявах ЦСКА такъв случай нямаше да има, както и ред други "казуси".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Angoff, нали се сещаш, че ми е последна грижа твоето мнение?! И аз те имах за по-умен, но ти влизаш тука и започваш да раздаваш квалификации "Колко прости са всички"! Ще поживеем, ще видим!