El greco написа:Пропускаш гол на Адриан за купата ...., случайно или умишлено не знам ...Плюс това , Фернандес не играе в момента на върха на атаката на Апоел , а зад централния нападател .
И не знам защо го определяш като пълничък ?
Всъщност май твоята не успешна реализация като футболист е причина за злобата , която се излива от думите ти .
Аз не съм играл нито при Бъчваров , нито при който и да е , но ходя на мачове на Черноморец от около 38 години и знам ,че за да станеш любимец на публиката трябва да играеш със сърце . Всичко друго се прощава . Грешния пас , неумелото отиграване , незнанието как да застанеш , пич тия неща се прощават .
И каква файда , че от Савио Несреко лъхаше на футбол от всякъде , като нямаше сърце за този отбор ???? Някой спомня ли си за него ?
С Адриан ходихме на нестинарските игри в с. Българи , ами искам да ти кажа , че го спряха да се снимат с него 10-тина пъти .
Нищо повече няма да кажа , фактите нямат нужда от коментар .
Аз определено смятам ,че би бил полезен за отбора .
А , и да не забравя , Българската бира не е чак толкова лоша , пък и нали трябва да стимулираме родното потребление !
Със здраве !
Ако ти си мислиш, че Несереко (добре де - Нсереко) е лъхал на футбол...това,ч е някакви идиоти са се преебали да плащат за него 1 милион и повече (Уест Хям), виж му статистиката - колко гола е вкарал в последните години???? И правилно никой не си спомня за него
за моите качества - аз знам, че нямах качества да играя ТОГАВА в "А" група. За сегашната - не съм сигурен
а гола за купата - това е гол за купата на Тотализатора, която само раздава пари и в нея можгат да играят и играчи на проби с временни картотеки. Добре айде - броим му го. А също така му добави и 20 гола на загрявката и в двустранните игри
хубаво, че са го снимали в Българи - нормално е. Жив индианец в Странджа - аз за друг такъв случай не съм чувал
накрая за бирата - защо трябва да се стимулира родното (написал си потребление, но вероятно си искал да кажеш производство/продукти)???? Адски глупаво и промиващо мозъците...значи трябва да пия някаква помия само защото е родна? или да залагам при гадни коефиценти при Черепа? или да почивам Слънч бряг, въпреки по-ниските за мене цени в Гърция?
е, вие какво искате от потребителя? да го шибате от въздуха още, така ли????избираме най-добрата услуга при най-устройващата ни цена - основен принцип в пост-модернистичното общество
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]