Converse написа:Bartolomej написа:Значи до тук сме трима от форума , които отиваме . Значи бройката до 5 , която ни отпуснаха от Ботев ще я запълним
Брой ме и мен
еми то с тебе , мене и cena62 ставама
отивам си платя неска в фенклуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Converse написа:Bartolomej написа:Значи до тук сме трима от форума , които отиваме . Значи бройката до 5 , която ни отпуснаха от Ботев ще я запълним
Брой ме и мен
[/center]subzero написа:Ще ги изненадате бе,пичове!Ше трябват допълнителни места!Носете си сандвичи и кебапчета-там нямало!
Bartolomej написа:subzero написа:Ще ги изненадате бе,пичове!Ше трябват допълнителни места!Носете си сандвичи и кебапчета-там нямало!
ми в книгата с оплаквания ще ги изредим всички нередности
[/center]ntodorov написа:El greco...В колко часа ще се тръгва ? Кога и къде ще се плаща ? За сега ми се отваря парашута за неделя. Утре вече ще съм сигурен на 100%.
[/center]Converse написа:Bartolomej написа:subzero написа:Ще ги изненадате бе,пичове!Ше трябват допълнителни места!Носете си сандвичи и кебапчета-там нямало!
ми в книгата с оплаквания ще ги изредим всички нередности
Bartolomej, засега колко човека са записани за екскурзията ?
[/center]
[/center]Bourgas написа:Момчета, ще ходим или не? С коли или с екскурзията, кажете, че да се освобождавам.
калпазанчо написа:Bourgas написа:Момчета, ще ходим или не? С коли или с екскурзията, кажете, че да се освобождавам.
Все тая, важното е да се освободим и да идем. Аз лично предпочитам ако е с кола, че може да се спира по пътя ако някой му се прияде, прис*ре и т.н. по-гъвкав транспорт, така да се каже.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост