Искам си Акаунта написа:Край ... "Жоржи" е готов да се разплачеНе му дадоха да бие дузпа
+1, че и Хайри се наложи да го успокоява, но дузпата си я биваше като изпълнение, хареса ми.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:Край ... "Жоржи" е готов да се разплачеНе му дадоха да бие дузпа
[/center]
[/center]Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Край ... "Жоржи" е готов да се разплачеНе му дадоха да бие дузпа
+1, че и Хайри се наложи да го успокоява, но дузпата си я биваше като изпълнение, хареса ми.
[/center]
[/center]Bourgas написа:Конан, е как бе, за да влезе Жоржи

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
[/center]
[/center]B3ATS написа:Тея железа са живи умрели. Нищо чудно Гигов да ги извади от А група през зимата. Нали викаше , че ще ги закрива до нова година
Bourgas написа:Накрая не знаех кой играе по-зле - той или Писаров, но мисля, че нашето момче с последното си отиграване от фаул взе приза!
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Накрая не знаех кой играе по-зле - той или Писаров, но мисля, че нашето момче с последното си отиграване от фаул взе приза!
Ееее , нека все пак бъдем честни . Изведе играч ( май Жужу ) сам срещу вратаря , но той пропусна .
Абе тоя път няма да давам оценки на никой ( особено след такова второ полувреме ) . Важна беше победата . И факта , че отбора се отпуши . Това което ме притеснява е натиска на който е подложен Херо от страна на Събев да продава играчи зимата . Много искам да чуя какво ще каже Херо за срещата с Титанеца .
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта