Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bonedeep
Контакти:

Re: Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Мнениеот bonedeep » 28 мар 2011 23:28

Parmalat написа:bonedeep не ми се спори.Тази тема е за нашият кампус,който е красавец.Ясно е че на някои хора не им се харесва не визирам теб,че точно Черноморец го построи,но това е положението.

Пич мисли трерзво.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 мар 2011 23:28

Долно уйно написа:Понеже попита какво пък пречело летището ми нямам на идея, питай тези от Ман Ю защо Академията им, тренировъчни бази и т.н. е на 60км извън града.

еми той кампуса е на 10 километра извън града , летището е на около 5 , тоест кампуса е по средата :)
пък и къде е манчестър , къде сме ние :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 мар 2011 23:34

Ще бъда обективен - кампусът и небостъргачът за момента са замразени като строеж. Стадион "Лазур" е на бургазлии, а не на Нефтохимик, абсолютно съм сигурен, че черноморци искат да играят в Акациите, но за момента като база и като възможност играят в Лазур. Лошото е, че Събев се забърка с украинците, а те са отмъстителни. Дано това, което се пише в пресата и са негови думи се сбъднат, защото както каза Тодоров, ние храним половин България и като такива заслужаваме 2 отбора в "А" група с техните си, модерни стадиони и стане ли това, аз ще съм най-щастливия човек на света.
Относно Ловеч е смешно сравнението на стадионите, това, че са направили покрив от алпака не го прави хубав стадион. И въпреки, че съм фен на МЮ смея да твърдя, че нямат най-добрата школа в Англия, за това сравнението с кампусите е излишно. Лека вечер!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 23:35

Прекалено детски се държиш за да води човек с теб дискусия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 мар 2011 23:35

Ето ви сградата в завършен вид снимките на Bartolomej са стари и повече инфо за кампуса :arrow:

Тренировъчната база"Гнездо на Акули"

Изображение

В нея се помещават ултрамодерен медицински център, физиотерапия, фитнес и уелнес центрове, зали за теоретическа подготовка, административни кабинети, ресторант, библиотека, видео зали и пансионат за младите таланти, привлечени в клуба.Базата "Гнездо на Акули" на Черноморец разполага и с три затревени терена със стандартен размер като единия терен е с изкуствена настилка,а другите два с естествена.В близко бъдеще ултрамодерният комплекс ще се разрастне до шест терена. В кампуса тренират четири формации на клуба, като там е и административното ръководство на „акулите".
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 мар 2011 23:39

Parmalat написа:Ето ви сградата в завършен вид снимките на Bartolomej са стари и повече инфо за кампуса :arrow:

Тренировъчната база"Гнездо на Акули"

Изображение

В нея се помещават ултрамодерен медицински център, физиотерапия, фитнес и уелнес центрове, зали за теоретическа подготовка, административни кабинети, ресторант, библиотека, видео зали и пансионат за младите таланти, привлечени в клуба.Базата "Гнездо на Акули" на Черноморец разполага и с три затревени терена със стандартен размер като единия терен е с изкуствена настилка,а другите два с естествена.В близко бъдеще ултрамодерният комплекс ще се разрастне до шест терена. В кампуса тренират четири формации на клуба, като там е и административното ръководство на „акулите".

ми стари са , мойти да от декември , но онзи ден примерно гочито ги води на кампус аи си тренират там футболистити .
Както казах на 80 % кампуса е готов и си функционира :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 мар 2011 23:41

Bartolomej написа:ми стари са , мойти да от декември , но онзи ден примерно гочито ги води на кампус аи си тренират там футболистити .
Както казах на 80 % кампуса е готов и си функционира :P

Така е на 80% е готов всички терени за готови и се тренира на тях.Единствено в момента се обзавежда сградата отвътре . ;)

Да видим дано няма проблеми със закупуването на парцелите нужни за построяването на другите 3 терена.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 мар 2011 01:54

Bartolomej написа:
Долно уйно написа:Явно си поредният капацитет с който не може да води дискусии, с това село Лоич трябваше да се засегна ли при положение, че нито съм от там, нито съм фен на Литекс, нито им симпатизирам? :lol:

ми капацитет - некапацитет , като отидеш там и дойдеш на лазур ще си направиш извода кой колко и какво е инвистирал . не съм имал за цел теб да засягам .
Просто да сръвняваш двата стадиона е смешно на този етап.
Ганчев има още много хляб да изяде и много пара да фърли , за да достигне и изпревари Лазур[/quot

прав е ганчев, да последваме примера му ! Две год никакви стадиони- парите да отиват за съдии и купуване на играчи . Така влизаме в ШЛ захлебваме и почвами другия стадион !!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2011 08:41

Долно уйно написа:Понеже попита какво пък пречело летището ми нямам на идея, питай тези от Ман Ю защо Академията им, тренировъчни бази и т.н. е на 60км извън града.

Ами, че на колко километра са летищата им извън града. Англия е лош пример. Там не подбират. Кампуси и подобни се строят, където има място. Там свободната територия е кът...Наистина, какво пречи летището на една тренировъчна база ?
Ако визираш шума. То летището ни не е, като по филмите с излитащи и кацащи непрекъснато самолети, а и нека си зададем въпроса какво се случва с ушичките на глалактическите футболисти на Реал и Барселона, които играят пред 100 000 зрители. Все пак подготвяме отбор за такива мачове и Черноморец Бургас трябва да бъде подготвен за издевателства над ушните миди. Иначе виж - от 14 до 16 часа, когато момчетата ни ще спят следобеден сън самолетните полети ще бъдат отменяни или ще се каца във Варна...Друг начин нЕма...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 12:49

Само да уточним нещо ... нали знаете , че кампуса не е собственост на футболния клуб . ;)

Върни се в “Черноморец”