Parmalat написа:bonedeep не ми се спори.Тази тема е за нашият кампус,който е красавец.Ясно е че на някои хора не им се харесва не визирам теб,че точно Черноморец го построи,но това е положението.
Пич мисли трерзво.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:bonedeep не ми се спори.Тази тема е за нашият кампус,който е красавец.Ясно е че на някои хора не им се харесва не визирам теб,че точно Черноморец го построи,но това е положението.
Долно уйно написа:Понеже попита какво пък пречело летището ми нямам на идея, питай тези от Ман Ю защо Академията им, тренировъчни бази и т.н. е на 60км извън града.
[/center]
[/center]
Parmalat написа:Ето ви сградата в завършен вид снимките на Bartolomej са стари и повече инфо за кампуса![]()
Тренировъчната база"Гнездо на Акули"
В нея се помещават ултрамодерен медицински център, физиотерапия, фитнес и уелнес центрове, зали за теоретическа подготовка, административни кабинети, ресторант, библиотека, видео зали и пансионат за младите таланти, привлечени в клуба.Базата "Гнездо на Акули" на Черноморец разполага и с три затревени терена със стандартен размер като единия терен е с изкуствена настилка,а другите два с естествена.В близко бъдеще ултрамодерният комплекс ще се разрастне до шест терена. В кампуса тренират четири формации на клуба, като там е и административното ръководство на „акулите".
Bartolomej написа:ми стари са , мойти да от декември , но онзи ден примерно гочито ги води на кампус аи си тренират там футболистити .
Както казах на 80 % кампуса е готов и си функционира
Bartolomej написа:Долно уйно написа:Явно си поредният капацитет с който не може да води дискусии, с това село Лоич трябваше да се засегна ли при положение, че нито съм от там, нито съм фен на Литекс, нито им симпатизирам?
Долно уйно написа:Понеже попита какво пък пречело летището ми нямам на идея, питай тези от Ман Ю защо Академията им, тренировъчни бази и т.н. е на 60км извън града.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта