Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Мнениеот ntodorov » 01 юни 2010 10:23

LaRgO написа:
Бях срещу Миньор и имаше 10-12 хиляди...друг е въпроса, че все едно бяхме на театър, пълна тишина

Точно това е.10 -12 хиляди,защото входа е свободен.Ако има нормални цени на билетите колко публика ще има ? И ти го каза "пълна тишина" Това говори,че повече от половината публика не са фенове на отбора.Отишли са,защото мача е безплатен.

Абе нека да не ми се ходи на мач пък ти ме накарай да отида да го гледам, защото е безплатен...Друг е въпроса, че бургазлии и всеки разумен човек не би дал от 7 до 12 лева за да гледа нещо, което не струва повече от 2-3 лева.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 юни 2010 14:37

ntodorov написа:
LaRgO написа:
Бях срещу Миньор и имаше 10-12 хиляди...друг е въпроса, че все едно бяхме на театър, пълна тишина

Точно това е.10 -12 хиляди,защото входа е свободен.Ако има нормални цени на билетите колко публика ще има ? И ти го каза "пълна тишина" Това говори,че повече от половината публика не са фенове на отбора.Отишли са,защото мача е безплатен.

Абе нека да не ми се ходи на мач пък ти ме накарай да отида да го гледам, защото е безплатен...Друг е въпроса, че бургазлии и всеки разумен човек не би дал от 7 до 12 лева за да гледа нещо, което не струва повече от 2-3 лева.

Ако имаш свободно време и нямаш какво да правиш,защо да не отидеш на мач,след като входа е свободен ? А също така и като можеш да спечелиш автомобил (имаше томбола на един мач),имаше и сандвичи.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 03 юни 2010 19:45

LaRgO написа:[Ако имаш свободно време и нямаш какво да правиш,защо да не отидеш на мач,след като входа е свободен ? А също така и като можеш да спечелиш автомобил (имаше томбола на един мач),имаше и сандвичи.

Кола си имам ( отделно , това което се разиграваше на томбола лека се разминава , с представата ми за автомобил ) , сандвичи мога да купувам сам , и не ми е проблем да плащам 7-10 лева за билет . Стига да има какво да се гледа . Но сегашния чуждестранен пенсионерски клуб , воден в момента от треньор провалил се във всичките си предишни опити като такъв , в никакъв случай не може да ме подлъже да отида на стадиона . От друга страна , като изключим Терзиев , няма нито един футболист в отбора заради който бих отишъл да гледам нещо което с много фантазия може да се нарече футбол . Като гледам как върви новата селекция , няма големи надежди тази ситуация да се промени .

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 04 юни 2010 19:28

ludia написа:
chernomorec bs написа:Събев време е да помислите за увеличаване на капацитета на стадиона ,следващия сезон може да се окаже тесен за всички желаещи да гледат Бургаските акули!!!!! http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &ll=0&mm=6

Рано е още за това. обаче всяка година тези цифри ще се покачват като единственото което може да попречи са лошите резултати и резил

И да спрат безплатния вход :?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 юни 2010 22:05

PFCB написа:
ludia написа:
chernomorec bs написа:Събев време е да помислите за увеличаване на капацитета на стадиона ,следващия сезон може да се окаже тесен за всички желаещи да гледат Бургаските акули!!!!! http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &ll=0&mm=6

Рано е още за това. обаче всяка година тези цифри ще се покачват като единственото което може да попречи са лошите резултати и резил

И да спрат безплатния вход :?

Добре бе друже, 100 пъти те питах-Какво те сърби, че входа в Бургас е безплатен. Направете така, че и вашия вход да е без пари. Бургазлии показаха и осъзнаха, че за БГ футбол пари - не дават...Кой пък е виновен за вашата наивност и сиромашия футболна. И вместо да питаш - Що гледаме без пари си изкарай главата от пясъка и си задай логичния въпрос - Ти за чий грездей плащаш и то за да гледаш Нещото Берое.... :roll: 8-) :geek: 8-) :geek:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 05 юни 2010 10:16

Не ме сърби, нито завиждам, нито искам нашият да е безплатен и да ни се смее цяла България. Ти изреди факторите, които могат да намялат посещаемостта и пропусна може би най-сериозния, а именно - безплатния вход ;)

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 05 юни 2010 12:24

и на цска беше безплатен входа в последния мач и ние имахме и още няколко отбора

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 05 юни 2010 19:43

хахаха пак смях в залата ... :lol: нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ... :)
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 юни 2010 20:15

Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ... :lol: нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ... :)

:shock: Молим ? Я пак ? :)
ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно... :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 юни 2010 20:24

PFCB написа:Не ме сърби, нито завиждам, нито искам нашият да е безплатен и да ни се смее цяла България. Ти изреди факторите, които могат да намялат посещаемостта и пропусна може би най-сериозния, а именно - безплатния вход ;)

Ами плащай си входа тогава и ни гледай на нас сеира... :) :) :) :)Нека ни е лошо, нека ни .... :oops:

Върни се в “Черноморец”