10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: 10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Мнениеот Kotooshu » 03 апр 2011 17:08

ntodorov написа:Пич, завистта и злобата ти замъгляват очите и ума...Кой си ти да ни държиш сметка какво и как обичаме? Ако си младо момче - промени се, че в живота с тази омраза единствено бели ще си навлечеш. 15 - 20 000 не ходим от миналата година на мач. Ходим от години. Ти си станал жертва на медийна пропаганда и си заразен от характерната за нашите географски ширини - Вутевщина...Не доумявам, какво и как ти променя живота посещението на мачовете ни. Ако искаш подробности има подобна тема...бааах тоЗ Черноморец - мноооого ви бърка в отверствията. Поеми си въздух малко и си виж вашата паничката, защото е надробена с не по-малко гадости..., която и да е тя...

ПриятолЮ , ти се вкарваш във филми спрямо мен за завист, злоба или някакви други глупости !
Проблема си е изцяло твой и в твоята глава !
Поне да беше си направил труда да прочетеш какво съм написал или поне да беше вникнал в смисъла на написаното и тогава да драскаш глупости .
Но твоя си работа !

Пожелавам ти всичко най добро защото няма смисъл човек да се занимава с теб ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: 10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Мнениеот ntodorov » 03 апр 2011 17:31

Kotooshu написа:
ntodorov написа:Пич, завистта и злобата ти замъгляват очите и ума...Кой си ти да ни държиш сметка какво и как обичаме? Ако си младо момче - промени се, че в живота с тази омраза единствено бели ще си навлечеш. 15 - 20 000 не ходим от миналата година на мач. Ходим от години. Ти си станал жертва на медийна пропаганда и си заразен от характерната за нашите географски ширини - Вутевщина...Не доумявам, какво и как ти променя живота посещението на мачовете ни. Ако искаш подробности има подобна тема...бааах тоЗ Черноморец - мноооого ви бърка в отверствията. Поеми си въздух малко и си виж вашата паничката, защото е надробена с не по-малко гадости..., която и да е тя...

ПриятолЮ , ти се вкарваш във филми спрямо мен за завист, злоба или някакви други глупости !
Проблема си е изцяло твой и в твоята глава !
Поне да беше си направил труда да прочетеш какво съм написал или поне да беше вникнал в смисъла на написаното и тогава да драскаш глупости .
Но твоя си работа !

Пожелавам ти всичко най добро защото няма смисъл човек да се занимава с теб ;)

Ами що се занимаваш с глупости и проблеми, които нито са твои, нито те засягат, нито ти влизат в работата. Филмите си ги прожектираш сам и аз май съм единствен, който ги гледам :) :) :)...А-ааааа и за да ти стане по-харно - Да ние не сме Европейска публика - вие обаче сте такава ( които и който и да си) :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”