Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) 24 февруари от 17:30
Искам да ви поздравя за добрата игра нищо за вас не е загубено ! не се отчавайте ако продължавате с играта от днеска съм сигурен , че ще се спасите !
Дядо той е ясен, че е трагедия и е фигурант ама Крум линейката какво трябва да се случи че да го разкараш най накрая.Ако малко се беше напрегнал при корнера да я изкара в тъч щеше да го заболи корема сигурно.Тоя Василев е другия измисляк заедно с черния пълен шит. Ама си е виновен херо виждаш ги че не могат да ходят второто полувреме ами прави по рано смени.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
И аз си мисля,че Херо изтърва мача.
А за черния смятам,че ако има кой да му дава топки,има хляб в него.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
k.dimitrov
- Контакти:
Много силен мач на Алекс, Траян, Славчо.
На познатото ниво Чико, Фонсека, Лъчо, Яни.
Райков не показа това, което очаквахме.
Годфред също, явно не му е там мястото. Имаше няколко добри неща, но и доста брак.
Крум игра много по-добре в сравнение с други мачове, но направи и решаващи грешки и при първия, и при втория гол. Слаба, много слаба психика.
Живкович спаси един чист гол, по принцип се намесваше добре, но увисна в най-важния момент (преди това имаше още едно такова отиграване).
Милен Василев се изгуби. От играта му в последната контрола нямаше и помен. А ние съжалявахме, че не е титуляр.
Най-слаб в мача Ванчо - основен виновник за загубата. Не успя да организира отбора, най-вече той беше причината да изтървем центъра през второто полувреме, правеше страшно много грешки при изнасянето и при пасовете.
Относно мача. Имахме шанс да не загубим. Особено ако съдията не бе спестил червените картони при нарушенията срещу Годфред и Крум. Първото полувреме, макар че по-малко време държахме топката, то успяхме да създадем няколко качествени атаки, като и изпуснахме най-чистото положение в мача. След гола на ЦСКА отборът се вдигна, което не бе правил от дълго време, показа че може да строи играта, че има качествени състезатели.
ЦСКА държаха центъра, това им помогна да играят повече време пред нашата врата, показаха много добра игра с глава пред нашата врата (и двата гола). Играха много твърдо, но понякога преминаваха границата на позволеното. Имаше един момент през първото полувреме когато за 10 минути трима наши състезатели получаваха медицинска помощ извън игра, като Яни не се и завърна.
Жалко, не трябваше да паднем.
На познатото ниво Чико, Фонсека, Лъчо, Яни.
Райков не показа това, което очаквахме.
Годфред също, явно не му е там мястото. Имаше няколко добри неща, но и доста брак.
Крум игра много по-добре в сравнение с други мачове, но направи и решаващи грешки и при първия, и при втория гол. Слаба, много слаба психика.
Живкович спаси един чист гол, по принцип се намесваше добре, но увисна в най-важния момент (преди това имаше още едно такова отиграване).
Милен Василев се изгуби. От играта му в последната контрола нямаше и помен. А ние съжалявахме, че не е титуляр.
Най-слаб в мача Ванчо - основен виновник за загубата. Не успя да организира отбора, най-вече той беше причината да изтървем центъра през второто полувреме, правеше страшно много грешки при изнасянето и при пасовете.
Относно мача. Имахме шанс да не загубим. Особено ако съдията не бе спестил червените картони при нарушенията срещу Годфред и Крум. Първото полувреме, макар че по-малко време държахме топката, то успяхме да създадем няколко качествени атаки, като и изпуснахме най-чистото положение в мача. След гола на ЦСКА отборът се вдигна, което не бе правил от дълго време, показа че може да строи играта, че има качествени състезатели.
ЦСКА държаха центъра, това им помогна да играят повече време пред нашата врата, показаха много добра игра с глава пред нашата врата (и двата гола). Играха много твърдо, но понякога преминаваха границата на позволеното. Имаше един момент през първото полувреме когато за 10 минути трима наши състезатели получаваха медицинска помощ извън игра, като Яни не се и завърна.
Жалко, не трябваше да паднем.
subzero написа:Не знам. Аз нямам вече думи.....
След първото полувреме бях сигурен,че няма да загубим. Все пак единственото чисто положение беше за нас. Не очаквах толкова слаб ЦСКА.
ЦСКА ни победи не защото бе по-добър,а защото бе по-концентриран и опитен.
Имам няколко въпроса към Херо.....
Какво прави чичо Ванчо в отбора ???
Защо смени Райков с това недоразумение Мартин Василев ???
Иначе дали от неумение или стрес,отбора продължава да прави глупави грешки. Справка-втория гол.
Ако трябва да отлича някого,това е Дамчевски. Пас за гола и много сигурен в защита. Всичко останало си е същата плява. поне имаха желание.
И последно....SUPPORT YOUR LOCAL TEAM !!!!
Благодаря за вниманието !!!
Явно Херо предпочита млади момчета като Гамаков,Дрянов и останалите да му го крепят на пейката,защото Чиликов вече не му е достатъчен
subzero написа:И аз си мисля,че Херо изтърва мача.
Има,но не и при тази защитна тактика,с която излязохме.На мен лично най ми хареса Слави Шоколаров,с един Гамаков до него мисля,че без проблем щяха да сгазят Чочев,техния дедо и останалите от тяхната средна линия
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
От 60' започнахме да подвикваме на Херо да сменя Ванчо Траянов. Много слаб в този мач. Никаква идея от него, а и на два пъти
от негови грешки започваха армейски атаки. И аз не доумявам за чий трябваше Гамаков да търка пейката при положение, че мачът се заигра на
втория етаж ( доста първи топки там спечелиха Дамчевски, Шоколаров и Траянов ). Гамака има и физиката, и техниката, и идеята как да задържа или канализира нещата в средата на терена. След 65' Чичо Ванчо вече се пънеше в топката и падаше, когато я ритне. Милен Василев пък беше нелепо недоразумение.
Впрочем последното отиграване на Дамчевски, когато ритна топката в корнер дойде след грешка именно на Василев. Жалко, много жалко. Отборът не беше
надигран. Загубата беше нелепа, но в крайна сметка футболът е преди всичко игра на голове. Иначе борба имаше много.
И още нещо : Сезонът за Яни Пехливанов свърши: Скъсани кръстни връзки и съмнения за засегнат менискус.
от негови грешки започваха армейски атаки. И аз не доумявам за чий трябваше Гамаков да търка пейката при положение, че мачът се заигра на
втория етаж ( доста първи топки там спечелиха Дамчевски, Шоколаров и Траянов ). Гамака има и физиката, и техниката, и идеята как да задържа или канализира нещата в средата на терена. След 65' Чичо Ванчо вече се пънеше в топката и падаше, когато я ритне. Милен Василев пък беше нелепо недоразумение.
Впрочем последното отиграване на Дамчевски, когато ритна топката в корнер дойде след грешка именно на Василев. Жалко, много жалко. Отборът не беше
надигран. Загубата беше нелепа, но в крайна сметка футболът е преди всичко игра на голове. Иначе борба имаше много.
И още нещо : Сезонът за Яни Пехливанов свърши: Скъсани кръстни връзки и съмнения за засегнат менискус.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
ntodorov написа:От 60' започнахме да подвикваме на Херо да сменя Ванчо Траянов. Много слаб в този мач. Никаква идея от него, а и на два пъти
Жалко за Яни.Тъкмо му потръгне играта на това момче и хоп контузия,коя от коя по-лоши
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
-
k.dimitrov
- Контакти:
Ходете на контролите. Милен не е готов кондиционно. Той първите контроли не игра, след това беше неузнаваемо слаб. Едва в последните 1-2 заигра горе-долу. За Дрянов да не говорим. Това момче в момента не показва никакво развитие.
Последна промяна от k.dimitrov на 24 фев 2014 22:21, променено общо 1 път.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Топката в корнер я извади Крум, а не Алекс. Алекс му я подаде, а той се засуети и не успя да я отиграе. А имаше време за това. Смятам, че бе много уморен вече.