Futbolis7aaa написа:Какви трансфери ще правите като дори няма да вземете лиценз
Ами ако помислиш , щом има нови на проби и се подписва с тях значи проблем с лиценза няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Futbolis7aaa написа:Какви трансфери ще правите като дори няма да вземете лиценз
petkan написа:Parmalat написа:Стоян Колев почти сигурно ще се завърне в ЦСКА и ще пази вратата на червените през следващия сезон. Вратарят е на челно място в трансферния списък на „армейците”. Той отдавна е желан от бившия си клуб, но в последните години все нещо пречеше за договор между двете страни. Този път обаче е почти сигурно, че нещата ще се случат и стражът ще парафира с ЦСКА.
Колев е шампион с червените през 2003 година под ръководството на Стойчо Младенов. Той напусна клуба през лятото на 2004 година, за да премине в Локомотив Пловдив. След това кариерата му продължи в румънския Оцелул Галац, където се представи на много високо ниво, и Черноморец Бургас. През последните два сезона Колев е №1 на поста си в А група, въпреки че вече е на 37 години.
Крайно време е Ник Дашев да застане за постоянно на вратата.
Да, и при първата издънка да се спече. Твърде млад е за такава отговорност! Щеше да е добре да се менкат със Стоян поне един полусезон, докато изгради самочувствие, но мисията май е невъзможна. Размяната на любезности между Стоян и Чилика изключва оставането на първия в отбора, струва ми сеМежду другото, аз така и не разбрах какво точно се случи тогава, че Стоян, иначе толкова добродушен човек да избухне по този начин! Не мисля, че е възможно той да има някаква вина, а по-скоро другия, доколкото познавам характера му. Ако някой знае каква е истината, нека отдели няколко минутки и да ме осветли на лични.
Parmalat написа:petkan написа:Parmalat написа:Стоян Колев почти сигур­но ще се завърне в ЦСКА и ще пази вратата на червените през следващия сезон. Врата­рят е на челно място в трансферния списък на „ар­мейците”. Той отдавна е же­лан от бившия си клуб, но в последните години все нещо пречеше за договор между двете страни. Този път оба­че е почти сигурно, че неща­та ще се случат и стражът ще парафира с ЦСКА.
Колев е шампион с черве­ните през 2003 година под ръководството на Стойчо Младенов. Той напусна клуба през лятото на 2004 година, за да премине в Локомотив Пловдив. След това кариера­та му продължи в румънския Оцелул Галац, където се представи на много високо ниво, и Черноморец Бургас. През последните два сезона Колев е №1 на поста си в А група, въпреки че вече е на 37 години.
Да, и при първата издънка да се спече. Твърде млад е за такава отговорност! Щеше да е добре да се менкат със Стоян поне един полусезон, докато изгради самочувствие, но мисията май е невъзможна. Размяната на любезности между Стоян и Чилика изключва оставането на първия в отбора, струва ми сеМежду другото, аз така и не разбрах какво точно се случи тогава, че Стоян, иначе толкова добродушен човек да избухне по този начин! Не мисля, че е възможно той да има някаква вина, а по-скоро другия, доколкото познавам характера му. Ако някой знае каква е истината, нека отдели няколко минутки и да ме осветли на лични.
Китанов като е на 18 години е най-дория играч на Черно Море.Не е важно на колко години си,а какви качества притежаваш.Нали искаме да израстват юношите ни?Това ще се случи само ако играят редовно.
Черноморец започва подготовка на 10 юни
Отборът на „Черноморец-Бургас“ ще започне своята лятна подготовка на 10-ти юни /понеделник/ от 18:00 часа. В продължение на седмица футболистите ще преминат медицински тестове, като същевременно ще се провеждат и тренировки. От 16-ти юни бургазлии заминават на подготвителен лагер във Велинград. Там отборът ще се подготвя до 29-ти юни.
Спортно-техническото ръководство е предвидило 8 контролни срещи по време на лятната подготовка. 6 от тях вече са договорени, като за останалите 2 все още се търсят противници. Първите две проверки ще бъдат съответно на 19-ти и 22-ри юни, срещу тима на „Раковски“. На 25-ти юни е предвидена контрола с тима на „Черно море“. Последната в рамките на тренировъчния лагер е срещу тима на „Локомотив“ Пловдив. Тя е на 29-ти юни в Пловдив. Следват контроли на 6-ти юли срещу „Светкавица“ Търговище, в Бургас и на 10-ти юли срещу „Берое“, в Стара Загора. Останалите два спаринга са предвидени за 3-ти и 13-ти юли, но съперниците за тях все още не са ясни. Часовете за провеждане на срещите също предстои да бъдат уточнявани.
Селекцията на „Черноморец-Бургас“ за новия футболен сезон също е вече в ход. Ръководството на бургазлии е в напреднали преговори с португалски офанзивен халф. От отбора пък засега със сигурност си тръгват Янис Юсеф, Лорис Арно, както и Борислав Балджийски. Предстоят и преговори с няколко футболисти, на които им изтичат договорите.
Черноморец (Бургас) проявява интерес към бранителя на Калиакра (Каварна) Александър Събев, научи Football24.bg от свои сигурни източници.
Към юношата на ЦСКА имаше мераци и от страна на Локо (Пловдив), но с оглед на сложната ситуация в тима, селекцията ще бъде блокирана и за момента не е сигурно, че той ще отиде в пловдивския клуб, тъй като и бъдещето на Стефан Генов в отбора е несигурно.
Смята се, че треньорът на бургазлии Димитър Димитров - Херо ще се насочи предимно към млади момчета от "А" и "Б" група, за да стегне селекция за новия сезон, а освен това отборът ще взима на проби и чужденци, както правеше през последните няколко трансферни прозореца.
Събев играе като ляв бек и е на 25 години, като е един от най-стабилните футболисти на каварненци за изминалия сезон.
Калиакра успя да се спаси от изпадане, но няколко футболисти на отбора ще напуснат тима през лятото.
Бургазлии пък са в сложна финансова ситуация и също ще се разделят с доста от играчите си, за да може отборът да си осигури от техните продажби поне частично бюджета за следващия сезон.
Събев претъря операция от херния преди два-три дни, но възстановяването му от нея няма да отнеме много време и той ще може да води подготовка нормално с евентуалния му нов отбор, който може да е и Черноморец.
k.dimitrov написа:Parmalat написа:petkan написа:Parmalat написа:Стоян Колев почти сигур­но ще се завърне в ЦСКА и ще пази вратата на червените през следващия сезон. Врата­рят е на челно място в трансферния списък на „ар­мейците”. Той отдавна е же­лан от бившия си клуб, но в последните години все нещо пречеше за договор между двете страни. Този път оба­че е почти сигурно, че неща­та ще се случат и стражът ще парафира с ЦСКА.
Колев е шампион с черве­ните през 2003 година под ръководството на Стойчо Младенов. Той напусна клуба през лятото на 2004 година, за да премине в Локомотив Пловдив. След това кариера­та му продължи в румънския Оцелул Галац, където се представи на много високо ниво, и Черноморец Бургас. През последните два сезона Колев е №1 на поста си в А група, въпреки че вече е на 37 години.
Китанов като е на 18 години е най-дория играч на Черно Море.Не е важно на колко години си,а какви качества притежаваш.Нали искаме да израстват юношите ни?Това ще се случи само ако играят редовно.
Петьо е прав. Китанов е добър вратар, но през есента имаше няколко несигурни мача, които изхвърлиха Черно море в дъното на таблицата и нямаше никакви положителни отзиви за играта му. Сега се стабилизира и заговориха за него. Именно за да се избегне в Черноморец такъв срив е необходимо до Дашев да има и опитен вратар като Тяната. В мача с Локото Дашев направи груба грешка, ако бяхме получили гол, то сигурно щяха да завалят упреци към него и ето ти готов Дашев за психологически срив. А следващата година време за сривове няма да има - на всяка цена трябва да се влиза в първата седмица. А недай си боже, Дашев се контузи, Янко бе мног слаб, когато го пробваха в мача с Ботев. Между впрочем имам информации от някои треньори, че Дашев има прекалено високо самочувствие, а това е нож с две остриета.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост