"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 май 2013 07:49

Futbolis7aaa написа:Какви трансфери ще правите като дори няма да вземете лиценз :?:

Ами ако помислиш , щом има нови на проби и се подписва с тях значи проблем с лиценза няма ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2013 08:20

petkan написа:
Parmalat написа:Стоян Колев почти сигур­но ще се завърне в ЦСКА и ще пази вратата на червените през следващия сезон. Врата­рят е на челно място в трансферния списък на „ар­мейците”. Той отдавна е же­лан от бившия си клуб, но в последните години все нещо пречеше за договор между двете страни. Този път оба­че е почти сигурно, че неща­та ще се случат и стражът ще парафира с ЦСКА.

Колев е шампион с черве­ните през 2003 година под ръководството на Стойчо Младенов. Той напусна клуба през лятото на 2004 година, за да премине в Локомотив Пловдив. След това кариера­та му продължи в румънския Оцелул Галац, където се представи на много високо ниво, и Черноморец Бургас. През последните два сезона Колев е №1 на поста си в А група, въпреки че вече е на 37 години.

Крайно време е Ник Дашев да застане за постоянно на вратата.

Да, и при първата издънка да се спече. Твърде млад е за такава отговорност! Щеше да е добре да се менкат със Стоян поне един полусезон, докато изгради самочувствие, но мисията май е невъзможна. Размяната на любезности между Стоян и Чилика изключва оставането на първия в отбора, струва ми се :( Между другото, аз така и не разбрах какво точно се случи тогава, че Стоян, иначе толкова добродушен човек да избухне по този начин! Не мисля, че е възможно той да има някаква вина, а по-скоро другия, доколкото познавам характера му. Ако някой знае каква е истината, нека отдели няколко минутки и да ме осветли на лични.

Китанов като е на 18 години е най-дория играч на Черно Море.Не е важно на колко години си,а какви качества притежаваш.Нали искаме да израстват юношите ни?Това ще се случи само ако играят редовно.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 май 2013 09:53

Parmalat написа:
petkan написа:
Parmalat написа:Стоян Колев почти сигур­но ще се завърне в ЦСКА и ще пази вратата на червените през следващия сезон. Врата­рят е на челно място в трансферния списък на „ар­мейците”. Той отдавна е же­лан от бившия си клуб, но в последните години все нещо пречеше за договор между двете страни. Този път оба­че е почти сигурно, че неща­та ще се случат и стражът ще парафира с ЦСКА.

Колев е шампион с черве­ните през 2003 година под ръководството на Стойчо Младенов. Той напусна клуба през лятото на 2004 година, за да премине в Локомотив Пловдив. След това кариера­та му продължи в румънския Оцелул Галац, където се представи на много високо ниво, и Черноморец Бургас. През последните два сезона Колев е №1 на поста си в А група, въпреки че вече е на 37 години.

Да, и при първата издънка да се спече. Твърде млад е за такава отговорност! Щеше да е добре да се менкат със Стоян поне един полусезон, докато изгради самочувствие, но мисията май е невъзможна. Размяната на любезности между Стоян и Чилика изключва оставането на първия в отбора, струва ми се :( Между другото, аз така и не разбрах какво точно се случи тогава, че Стоян, иначе толкова добродушен човек да избухне по този начин! Не мисля, че е възможно той да има някаква вина, а по-скоро другия, доколкото познавам характера му. Ако някой знае каква е истината, нека отдели няколко минутки и да ме осветли на лични.

Китанов като е на 18 години е най-дория играч на Черно Море.Не е важно на колко години си,а какви качества притежаваш.Нали искаме да израстват юношите ни?Това ще се случи само ако играят редовно.

Петьо е прав. Китанов е добър вратар, но през есента имаше няколко несигурни мача, които изхвърлиха Черно море в дъното на таблицата и нямаше никакви положителни отзиви за играта му. Сега се стабилизира и заговориха за него. Именно за да се избегне в Черноморец такъв срив е необходимо до Дашев да има и опитен вратар като Тяната. В мача с Локото Дашев направи груба грешка, ако бяхме получили гол, то сигурно щяха да завалят упреци към него и ето ти готов Дашев за психологически срив. А следващата година време за сривове няма да има - на всяка цена трябва да се влиза в първата седмица. А недай си боже, Дашев се контузи, Янко бе мног слаб, когато го пробваха в мача с Ботев. Между впрочем имам информации от някои треньори, че Дашев има прекалено високо самочувствие, а това е нож с две остриета.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 май 2013 12:18

Черноморец започва подготовка на 10 юни

Отборът на „Черноморец-Бургас“ ще започне своята лятна подготовка на 10-ти юни /понеделник/ от 18:00 часа. В продължение на седмица футболистите ще преминат медицински тестове, като същевременно ще се провеждат и тренировки. От 16-ти юни бургазлии заминават на подготвителен лагер във Велинград. Там отборът ще се подготвя до 29-ти юни.

Спортно-техническото ръководство е предвидило 8 контролни срещи по време на лятната подготовка. 6 от тях вече са договорени, като за останалите 2 все още се търсят противници. Първите две проверки ще бъдат съответно на 19-ти и 22-ри юни, срещу тима на „Раковски“. На 25-ти юни е предвидена контрола с тима на „Черно море“. Последната в рамките на тренировъчния лагер е срещу тима на „Локомотив“ Пловдив. Тя е на 29-ти юни в Пловдив. Следват контроли на 6-ти юли срещу „Светкавица“ Търговище, в Бургас и на 10-ти юли срещу „Берое“, в Стара Загора. Останалите два спаринга са предвидени за 3-ти и 13-ти юли, но съперниците за тях все още не са ясни. Часовете за провеждане на срещите също предстои да бъдат уточнявани.

Селекцията на „Черноморец-Бургас“ за новия футболен сезон също е вече в ход. Ръководството на бургазлии е в напреднали преговори с португалски офанзивен халф. От отбора пък засега със сигурност си тръгват Янис Юсеф, Лорис Арно, както и Борислав Балджийски. Предстоят и преговори с няколко футболисти, на които им изтичат договорите.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 май 2013 19:51

Защо ще ходят на подготофка след като нема да има лиценз :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 31 май 2013 12:23

Черноморец (Бургас) проявява интерес към бранителя на Калиакра (Каварна) Александър Събев, научи Football24.bg от свои сигурни източници.

Към юношата на ЦСКА имаше мераци и от страна на Локо (Пловдив), но с оглед на сложната ситуация в тима, селекцията ще бъде блокирана и за момента не е сигурно, че той ще отиде в пловдивския клуб, тъй като и бъдещето на Стефан Генов в отбора е несигурно.

Смята се, че треньорът на бургазлии Димитър Димитров - Херо ще се насочи предимно към млади момчета от "А" и "Б" група, за да стегне селекция за новия сезон, а освен това отборът ще взима на проби и чужденци, както правеше през последните няколко трансферни прозореца.

Събев играе като ляв бек и е на 25 години, като е един от най-стабилните футболисти на каварненци за изминалия сезон.

Калиакра успя да се спаси от изпадане, но няколко футболисти на отбора ще напуснат тима през лятото.

Бургазлии пък са в сложна финансова ситуация и също ще се разделят с доста от играчите си, за да може отборът да си осигури от техните продажби поне частично бюджета за следващия сезон.

Събев претъря операция от херния преди два-три дни, но възстановяването му от нея няма да отнеме много време и той ще може да води подготовка нормално с евентуалния му нов отбор, който може да е и Черноморец.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 май 2013 12:41

Sъбев ли ла.. знам го , даже Пената тръгна го налага за първото отбор на ЦСКА, ма после там едни промени станаха и отече работата . Не е неква класа извънземна , но класиране в тройката ще свърши работа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 31 май 2013 15:55

k.dimitrov написа:
Parmalat написа:
petkan написа:

Петьо е прав. Китанов е добър вратар, но през есента имаше няколко несигурни мача, които изхвърлиха Черно море в дъното на таблицата и нямаше никакви положителни отзиви за играта му. Сега се стабилизира и заговориха за него. Именно за да се избегне в Черноморец такъв срив е необходимо до Дашев да има и опитен вратар като Тяната. В мача с Локото Дашев направи груба грешка, ако бяхме получили гол, то сигурно щяха да завалят упреци към него и ето ти готов Дашев за психологически срив. А следващата година време за сривове няма да има - на всяка цена трябва да се влиза в първата седмица. А недай си боже, Дашев се контузи, Янко бе мног слаб, когато го пробваха в мача с Ботев. Между впрочем имам информации от някои треньори, че Дашев има прекалено високо самочувствие, а това е нож с две остриета.

Янко бил слаб в мача с Ботев??? И с какво го е показал, всичко което можеше да улови, го улови! Да не говорим, след колко време му беше първи официален мач. А, не знам какво хвалите Дашев, като самият Шейтанов, каза съвсем скоро, че ако зависи от него, Дашев няма шанс пред Георгиев! Сами си правете изводите!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 май 2013 16:11

Изводите ми са, че не можеш да компенсираш, ако не си расъл. Янко, за мен лично, не става за вратар за отбор, който иска да се бори за нещо. Знам, че ви е приятел, знам, че е от Нефтохимик, но това не значи, че е добър :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”