Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15
Волф е бургазлия, ама не мога да му хвана още логиката, заяжда се за почти всичко като Алабаланица и останалите, но поне те си казват, че са от Нефтохимик
А той, идея си нямам
Вальо, голям гол вкара ващо момче, обаче май не искахте да биете. А иначе ти казвам наздраве, сезонът на биричките настъпи 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15
Bourgas написа:Волф е бургазлия, ама не мога да му хвана още логиката, заяжда се за почти всичко като Алабаланица и останалите, но поне те си казват, че са от НефтохимикА той, идея си нямам
Вальо, голям гол вкара ващо момче, обаче май не искахте да биете. А иначе ти казвам наздраве, сезонът на биричките настъпи
От Лудогорец и Литекс е. Или поне така казва.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Bourgas написа:Волф е бургазлия, ама не мога да му хвана още логиката, заяжда се за почти всичко като Алабаланица и останалите, но поне те си казват, че са от НефтохимикА той, идея си нямам
Ами ако е от Лудогорец, да го качим утре в колата, за да го закараме до Разград
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15
Bourgas написа:Волф е бургазлия, ама не мога да му хвана още логиката, заяжда се за почти всичко като Алабаланица и останалите, но поне те си казват, че са от НефтохимикА той, идея си нямам
Вълчо,ако не се лъжа последно беше от Лудогорец!
Колкото до гола и мача като цяло,твоето мнение съвпада с моето!Екскурзията за мача обаче беше перфектна!
Наздраве,за мен сезон на бирата няма,за мен е целогодишно!
Зает сьм. Довечера ще изясня позицията си.
2:0
без много усилия,мачът ще е срещу Славия.
[offtopic]Разбрах че в Бургас има бирен фест,
значи феновете ще пристигнат развеселени-НАЗДРАВЕ
[/offtopic]
значи феновете ще пристигнат развеселени-НАЗДРАВЕ
JACKO написа:2:0
значи феновете ще пристигнат развеселени-НАЗДРАВЕ[/offtopic]
Кой ти ходи на мач в Бургас ? Тук има толкова забавления, че само тези, които не са "в час" ходят по мачове...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
BRF написа:volf написа: В тези си мнения и двамата сте заложили твърде много на абсолютната безсмислица.
От твоята гледна точка,може и да е безмислица,но по тази логика,на никого не трябва да му пука за това което се случва или да има предпочитания какво да се случи!
Примерно-гласуваш за ДСБ ити е все тая кой ще спечели изборите!Партията е избрана произволно
За съжаление отново нямам време да съм пунктоален.
Думите обличат мисълта, тъй както дрехите обличат тялото. Често по дрехите съдим за съдържанието.
Във вашиите мнения образно казано сте си вързали папионка върху голо тяло...
Използували сте силни и дори красиви думи на които единственият недостатък е, че им липсва смисъл.
За зарелият чоевк, каквито вероятно сте и Вие това е огромен недостатък. Крещенето на празни думи в пространството без това да има смисъл или пък въз основа на нещо коета отдавна е загубило значението си е инфантилност, а демогогията е средство от което се възползуваме когато ни липсва самочувствие.
Сами намерете в своите постове към какво са отнесени тези ми думи и ако не намерите причината отново ще търся време за да бъда пунктоален.
По отношение на гласуването - Да аз смятам, че нашите гласове не са от значение. Не е важно кой ще ни управлява - Важно е как ще ни управлява. Защо нашият глас е без значение ще Ви разкрия някой друг път, но в това се състои и огромният проблем, който е твърде глобален и излиза извън пределите на нашата малка и бедна държава.
[offtopic]Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на онези които го практикуват( в България понастоящем това са Лудогорец и Литекс).
Като Бургазлия и заради надеждата ми да гледам подобен футбол тук съм фен на Черноморец и Нефтохимик.
...Ако ще съм фен, необходимо ли е да съм тесногръд?!....[/offtopic]
Bourgas написа:subzero написа:Bourgas написа:Волф е бургазлия, ама не мога да му хвана още логиката, заяжда се за почти всичко като Алабаланица и останалите, но поне те си казват, че са от НефтохимикА той, идея си нямам
Ами ако е от Лудогорец, да го качим утре в колата, за да го закараме до РазградЧе е бургазлия, до колкото знам
Няма да имам възможност да пътувам до Разград.
За тези, които ще присъствате на срещата:
- Не Ви съветвам да се настанявате в "клетката"- сектор за гости изграден с изключителното съдействие на фенове на ЦСКА.
- не възлагайте на настроение от изгубили значение проблеми в миналото. Съобразете се с фактите от насточщето и си намерете удобно място на стадиона.
Имах идея да Ви съдействам за места, но така и не ми остана време за това. Все пак ако спазите по-горе описаното ще изживеете и приятни емоции. Футболът е шоу в което винаги, някой губи нещо, друг печели и зрителите следва да го приемат, като такова.
Успех!