Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот El greco » 29 дек 2012 21:47

Такаааа , кой търси провокацията ????? А какво търсят тези бастуни на турнир , забележете организиран за фенове на Черноморец ????? какво правят те на този турнир ???? Имат ли място там въобще ????
Ние сме си за е... , пак наляхме вода във воденицата на онзи студента по журналистика и му дадохме хляб , че белким вземе някоя жълта стотинка за статииката си в глупавия сайт .
Всъщност за е... са тези които са записвали отборите за участие . Знаете ли кога щях да допусна да участват хора , носещи зелен екип , ако бях тука ????

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 дек 2012 21:52

Насе , не си ме разбрал правилно , брат . Аз подкрепям това , което си написал и разбирам защо е в този тон .
Разаочарованието ми идва от това , че се е създало напрежение , точно тогава когато нещата започнаха да се получават .
А , аз съм убеден , че сме на прав път и молбата ми е да пишеш повече такива неща в този тон . А и дай боже да се пръкнат и други момчета - журналисти , подържащи нашата кауза !
Весела Нова Година !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 дек 2012 21:54

El greco написа:Такаааа , кой търси провокацията ????? А какво търсят тези бастуни на турнир , забележете организиран за фенове на Черноморец ????? какво правят те на този турнир ???? Имат ли място там въобще ????
Ние сме си за е... , пак наляхме вода във воденицата на онзи студента по журналистика и му дадохме хляб , че белким вземе някоя жълта стотинка за статииката си в глупавия сайт .
Всъщност за е... са тези които са записвали отборите за участие . Знаете ли кога щях да допусна да участват хора , носещи зелен екип , ако бях тука ????

Коце, те когато са се записвали, никой не е подозирал, че са футболистчета на Нефтохимик. А след като са записани, нямаше как да ги отстранят, тъй като няма такива изисквания в турнира. Мислиш ли какви статии щеше да има след това.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 дек 2012 21:55

към другият човек, който винаги има особено мнение
радвам се, че си напуснал...по документи. Ще се радвам, ако напуснеш и по принцип. Относно това къде съм бил и къде не съм бил, можеш да попиташ Тошко и Владо къде бях и отзовал ли съм се. Аз им предложих и друга помощ, която те отказаха, но не го правя на въпрос
Аз също не бях на работа и за събранието, и сега - и дойдох от София, ако не ти е ясно. Като и за много други случаи, но не смятам да ти обяснявам, все пак не си от нашия отбо, нали така?
Владо ми звънна 5 минути преди да вляза в киното...на другия ден бях на срещата след газене в снега от вилата извън града, за да дойда и да бъда в полза...Така че айде да не се мерим по полезност, че тук не ти е силната страна

Защо не се регистрираш в някой мазутски форум и там да обясняваш кой е истинския Нефтохимик? Според мене, ще си прекараш добре

или пък, нали щеше да възстановяваш Дражевия клуб...направи му първо форум. И там напиши, че и той не е истинския (което е самата истина, м/у другото)...Ще си пишете с Дражката - той има нет и в панделата, гаранция

А за останалите ти грешки няма да пиша.

и последно - извън темата, към вички: момчета, този ли е нашия форум или другия?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 дек 2012 21:57

ами не са подозирали Ники, братле, защото не познават футбола в окръга
капитанчето на победителите им се казва Ники Панайотов, добър футболист
освен това, Бургос са отбора на Ливада, играят в Б окръжна група...
както и други, аз ги казах на Събин и на Тошко когато теглихме програмата
пропуск е, че пуснахме външни хора, но както и да е. Минало - заминало

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 дек 2012 21:59

Коце, тъй като нашият турнир беше БЕЗПЛАТЕН, поне 20 отбора го използваха като част от подготовката си, ясно е...имаше отбори от юношеските първеннства, от окръжните групи и от Градската група. Ясно е. Затова мазутите си го правят по-добре - 12 отбора, всички се познават...и ако има бой, си е между тях
и аз познах отборите, срещу които аз като юношка съм играл, понеже им знам имената...ами новите, които са се появили в последните 4-5 години и не ги знам????

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 дек 2012 22:03

Ники , не ви ли стана ясно , че тези не биват !!!!! Те са друго поколение , за тях няма принципи и чест . Те са продукт на чалга културата , заболя ме устата да го обяснявам на всички ви ! Не стават ! С тях мир няма да има защото за тях е по -важно да мразят Черноморец , а не да обичат техния си отбор от завода . начина по който ние разбираме фенството е по различен от техния , всъщност този , който доведе до отлив на хора от стадионите в България .

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 дек 2012 22:04

El greco написа:Ники , не ви ли стана ясно , че тези не биват !!!!! Те са друго поколение , за тях няма принципи и чест . Те са продукт на чалга културата , заболя ме устата да го обяснявам на всички ви ! Не стават ! С тях мир няма да има защото за тях е по -важно да мразят Черноморец , а не да обичат техния си отбор от завода . начина по който ние разбираме фенството е по различен от техния , всъщност този , който доведе до отлив на хора от стадионите в България .

подкрепям +1919

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 дек 2012 01:21

Не съм прочел статията, но и нямам намерение.
Две момчета (по думите на приятелите им) са се познавали. И двамата са фенове на Нефтохимик. По едно време едното момче е казало нещо от рода на псувня на другото и той го удари с юмрук. Над лявата му вежда направо му се беше вдлъбнал черепа. Веднага Шопа (Борис) отиде до него, прегърна го и тръгнаха със Събин да го карат в Бърза помощ. Наистина много се притеснихме, той едва седеше на краката си. Беше около 60 кила, слабо и не много високо момче, може би към 17-18 годишен. Момчето, което го удари, беше и той на толкова години горе-долу, но беше поне 1,90 висок, в последствие казаха някои, че тренирал някакво бойно изкуство, да ви кажа, корав беше. Само повтаряше "Не исках да го удрям, но той ме напсува." Както и да е, Събин закара момчето, а Шопа си остана в залата. След около 15-20 минути в залата влязоха една група от около 10-15 мъже. Почнаха да разпитват къде е момчето, което е ударило другия. Показаха им го, първия въпрос им беше, какво казаха за Нефтохимик. Разбира се, че никой нищо лошо не им е казвал. Имаше един отбор изцяло с фланелки на Нефтохимик и в отделни отбори имаше хора пак с техни атрибути. Въпреки, че турнирът беше обявен за фенове на Черноморец никой, подчертавам никой не е пренебрегвал, не е правил спънки и прочие на нито един участник или зрител. След суетнята около 10 минутки, всичко си дойде на мястото и се успокоиха страстите. Но след около 30 минути влязоха пак и се запътиха към Върбан и към Шопа. Обвиняваха Върбан, че е замерял с бутилки момчетата от Нефтохимик. Върбан им казваше, че няма такова нещо и ако е имало инцидент, не е бил от него. Никой не му вярваше и беше многократно приканван от момчетата да излезе отвън и да се разберат по мъжки. Спестявам много подробности тук, защото няма смисъл да ги пиша. Едно от потърпевшите момчета дойде и каза, че освен, че са замеряни с бутилка вода, е викано и "В гъза на вратарчето". Аз да кажа. Стана ясно, че наистина някаква бутилка е прелетяла, но никой не е бил уцелван, а и това не е бил Върбан. Не знам кой беше, но Върбан беше първи с Шопа, които отидоха да разтърват и прочие. А за виковете, викаше се и какво ли още не освен това и то не само на този мач. Всичко беше на базик, много добре знаете... А и ако това са момчета от школата на футболен отбор, да свикват ако ще стават профита много по-гнусни неща ще им бъдат подмятани от трибуните. Моето заключение е, че никой не е бил нападан. Всеки да си вярва на каквото иска.
Радвам се, че турнира мина, освен с тези 2 неприятни случки, без никакви проблеми. Имаше само 1 отбор, който не се беше явил след забавянето и той беше изцяло... акулски. Дано всички са си изкарали добре, дано има повече доволни, от колкото сърдити и дано другия път се справим по-добре.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 00:35

Аз на случката не съм присъстшал, но гошорих с доста очешидци. Нищо общо със статията, но както и да е. Не им е пършата подобна на господата от зеления отбор. Така или иначе им нямах дошерие на тия момчета, сега още по-малко. Иначе ми запали единия телефона да ме моли за разни работи.....Както и да е....Долна история, ама си им отиша нчкакси, напълно ш техен си стил.....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”