Знам, учил съм с него. И не е на "ПСФК" Черноморец пак ще ти повторя.nasko75 написа:ПСФК, ЖСК - някои други са по съкращенията, аз съм от Черноморец
аз ти казвам - иди и го питай Васко Калоянов на кой отбор е юноша, на 16 години къде е бил и на 17 къде е бил
а за Ботев - за кой Ботев става въпрос, че не са правили нови дружества? ако е за Ботев Караново, съгласен съм...за другите....днес е 27 ноември, а не 1 април
Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Знам, учил съм с него. И не е на "ПСФК" Черноморец пак ще ти повторя.nasko75 написа:ПСФК, ЖСК - някои други са по съкращенията, аз съм от Черноморец
аз ти казвам - иди и го питай Васко Калоянов на кой отбор е юноша, на 16 години къде е бил и на 17 къде е бил
а за Ботев - за кой Ботев става въпрос, че не са правили нови дружества? ако е за Ботев Караново, съгласен съм...за другите....днес е 27 ноември, а не 1 април
Ами, какви претенции тогава имаш към юношите на Нафтекс да те питам аз тебе, като си толкова детайлен ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Материални/Нематериални активи? Пак стигнахме до поредния "омагьосан" кръг, в който се вкарвате.ntodorov написа:Ами, какви претенции тогава имаш към юношите на Нафтекс да те питам аз тебе, като си толкова детайлен ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- калпазанчо
- Контакти:
И юношите на Атлетик са тейхни, и на Космос, Нейчо. Защо им обръщаш внимание. Не виждаш ли че страдат от такова и си го търсят всячески. Дали страдат те лично от липсата на такова или от липсата на такова към техния клуб не зная. И ми е все тая всъщност. Факта, че ние не влизаме по техните форуми и не ни интересува какво правят е показателен. Докато половината им фенове препрочитат по няколко пъти на ден нашия форум също говори доста.
[center]Member of Old School Boys [/center]
maldin1 написа:Материални/Нематериални активи? Пак стигнахме до поредния "омагьосан" кръг, в който се вкарвате.ntodorov написа:Ами, какви претенции тогава имаш към юношите на Нафтекс да те питам аз тебе, като си толкова детайлен ?

На терена не играят материалните и нематериалните активи. Там играят живи хора и го правят най-вече за пари. След това играят в името на спорта, клуба и града, който представляват и най-накрая за нашия кеф... Всяка по-различна интерпретация от тази е вятър приказка и преиначаване смисъла на футболната игра.
ПС: На Илия Груев, като помощник на Балъка, на Станимир Димитров и Антон Спасов, а до скоро и на Велиян Парушев и Тошко Киселичков, като треньори в ДЮШ на ПСФК Черноморец Бургас от град Бургас така им пукаше за материалните и нематериалните активи на Нефтохимик, че мира не им даваше да работят в сини одежди и акула в емблемата

Аз друго искам да попитам всички замаени зелени фенове.Дали случайно знаят как през 1995-1996 направиха за няма и една година една от най силните ДЮШ?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Аз друго искам да попитам всички замаени зелени фенове.Дали случайно знаят как през 1995-1996 направиха за няма и една година една от най силните ДЮШ?
На. Току що това си говорехме със Светльо ( Груд), но предпочетохме да не пишем, че и ние ще изпаднем в замаЙението тяхно...
ivan56 написа:Аз друго искам да попитам всички замаени зелени фенове.Дали случайно знаят как през 1995-1996 направиха за няма и една година една от най силните ДЮШ?
Ако говориш за вземане на момчета от школата на Черноморец, лъжеш

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
nasko75 написа:Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.
Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града![]()
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .
бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
по твоята логика Ботев Пловдив В МОМЕНТА КОЛКО юноши има, след като взе лиценза на Металик Сопот - нула ли????
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?
Васко Калоянов е юноша на Черноморец , ама оня Черноморец - другия . Следва 1 сезон в Черноморец 919 , 2 години в Поморие ( преди да прекръстят на Черноморец ) , по половин сезон в Светкавица и Нефтохимик ( Нафтекс ) , още 2 години в Поморие ( вече Черноморец ) ... след което е преценено че на него и голмайстора на поморийци Андрей Атанасов няма да се разчита в Черноморец и са оставени да преминат без пари съответно в Славия и Локо София .
Пропуснах ли нещо ?
Колкото до Ботев - там използваха старото дружество с нестопанска цел останало незакрито при пререгистрацията на всички футболни клубове по Търговския закон . В този ред на мисли - нищо чудно нейде из регистрите да се мотае и някой Черноморец отпреди Дражев

Още веднъж казвам - не съм тръгнал да "възстановявам" и "възраждам" нищо , но след всяко повдигане на темата идеята ми се струва все по привлекателна ... просто за да видя какви ще са реакциите

Bourgas написа:ivan56 написа:Аз друго искам да попитам всички замаени зелени фенове.Дали случайно знаят как през 1995-1996 направиха за няма и една година една от най силните ДЮШ?
Ако говориш за вземане на момчета от школата на Черноморец, лъжеш![]()
![]()