Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Славия (София) 28.11.2012 от 16:30

Мнениеот tyranta » 22 ное 2012 10:15

ntodorov написа:Проблема е комплексен.
Според мен:
- Една част от хората са убедени в "предрешеното" първенство и нагласените му мачове;
- Тото-то. Всеки изразява предварителни опасения в нареждане на мачовете;
- Слабото представяне на БГ отборите ни в ЕК турнири, където фалша лъсва, като циганско дупе на месечина;
- Упадъка на спортния дух у българина;
- Прекалено многото изкушения извън футбола за по-младите;
- Липсата на адекватна политики от администриращите съответните първенства ( реклама, интерес, медия, инвестиции ).
И не на последно място - адекватни цени на билетите. Когато един продукт не се продава, никой няма да спечели от завишаване на цената му. През пролетта на миналия сезон Черноморец играеше атрактивно и интересно. Имаше шансове и за титла по едно време. Цената на билетите беше смъкната драстично и отборът беше гледан от 2000-3000 човека ( крайно незадоволителна бройка и за тогава де), но пък 3000 човека не са, като 1000 на последното ни домакинство с Етър да речем. И в двата примера отборът играе и печели.

Е. .. ? доидохме ли си на думата пак за цените ? в момента е едно от водещите неща , а за другите съм абсолютно съгласен с Бат Нейчо , но такова е цялостното полойение в страната :( Защо да дам 5 лв за мач като мога да ги дам за 1 кутия цигари :( Защо да не стоя пред Тв да гледам ами трябва да ходя на студеното и да гледам нагласеното първенство :( вярно е също че вече има страшно много първенства и различни мачове и хората до една степен се разглезиха страшно много и изискват да се играе и тук при нас футбол от поне половината нивото на това което се гледа ама .. няма как да стане :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2012 10:24

tyranta написа:
Според мен:
- Една част от хората са убедени в "предрешеното" първенство и нагласените му мачове;
- Слабото представяне на БГ отборите ни в ЕК турнири, където фалша лъсва, като циганско дупе на месечина;
- Липсата на адекватна политики от администриращите съответните първенства ( реклама, интерес, медия, инвестиции ).
И не на последно място - адекватни цени на билетите. Когато един продукт не се продава, никой няма да спечели от завишаване на цената му. През пролетта на миналия сезон Черноморец играеше атрактивно и интересно. Имаше шансове и за титла по едно време. Цената на билетите беше смъкната драстично и отборът беше гледан от 2000-3000 човека ( крайно незадоволителна бройка и за тогава де), но пък 3000 човека не са, като 1000 на последното ни домакинство с Етър да речем. И в двата примера отборът играе и печели.

Е. .. ? доидохме ли си на думата пак за цените ? в момента е едно от водещите неща , а за другите съм абсолютно съгласен с Бат Нейчо , но такова е цялостното полойение в страната :( Защо да дам 5 лв за мач като мога да ги дам за 1 кутия цигари :( Защо да не стоя пред Тв да гледам ами трябва да ходя на студеното и да гледам нагласеното първенство :( вярно е също че вече има страшно много първенства и различни мачове и хората до една степен се разглезиха страшно много и изискват да се играе и тук при нас футбол от поне половината нивото на това което се гледа ама .. няма как да стане :(

Аз бих добавил и негативното отнешение едни към други!Едните не били грандове,комунизма бил свършил,другите били селяни и нямали право на еди кво си!Негативизма в тази държава е начин на мислене и няма как футбола да не е отражение на действителността!
Кой ако не футболните фенове могат да променят това?Затова е необходимо на държавата да НЯМА хора по стадионите!Да НЯМА свободомислещи!Да НЕ се изказва лично мнение,още по-малко срещу управляващите,било то БФС или ББ!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 ное 2012 10:46

BRF написа:
tyranta написа:
Според мен:

Аз бих добавил и негативното отнешение едни към други!Едните не били грандове,комунизма бил свършил,другите били селяни и нямали право на еди кво си!Негативизма в тази държава е начин на мислене и няма как футбола да не е отражение на действителността!
Кой ако не футболните фенове могат да променят това?Затова е необходимо на държавата да НЯМА хора по стадионите!Да НЯМА свободомислещи!Да НЕ се изказва лично мнение,още по-малко срещу управляващите,било то БФС или ББ!

Ааааа ти пиши , пиши още срещу БФС апък ще те питам като ти доиде 5000 лв глоба др месец !!! ХАХАха не стига че са проЗти ами са и НАГЛИ !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2012 10:53

Не се притеснявам!Те глобите са за Клуба,колкото и тъпо да звучи това!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 ное 2012 13:32

BRF написа:Не се притеснявам!Те глобите са за Клуба,колкото и тъпо да звучи това!

е то нали знаеш че колелото се върти , особенно при тези началници ... нали те ще платят глобата ама следващия дом.мач билета няма да е 5 лв ами ще е 10 и пак от наще пари отиват... а нали като се вдигнат цените на билетите по малко хора ще отидат .. и после се чудиме защо няма публика по стадионите :П значи пак се върнахме в омагиосания кръг :)
Хвърлени предмети - 1000лв , хората се страхуват за сигурността си и не карат децата си на мачове .. ( това във връзка пак с по горно мнение за футболното хулиганство ) и ето ти още намаляване на публиката .. а отделно нещата които Бат Нейчо изброи и ето ... те нещата са много и са навързани като свински черва ама ... някои трябва да обърне малко по голямо внимание над всичко ... пределно ми е ясно че не сме ние хората обаче които трябва да оправяме футбола а и страната ... така че .. само маи си чешиме езиците :(

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 ное 2012 20:22

tyranta написа:
Стига ама не го казваи на мен и на хората които сме тук по форума така или иначе си посещаваме стадионите .. къде са другите обаче ? аз също помня как се пълнеха стадионите а какво е сега ? хаиде ти ми кайи тогава къде е проблема ? аз казах моето мнение да чуем защо според теб няма хора на мачовете. не говоря само за нашия отбор .. говоря като цяло по БГ стадионите !!

Ми кво да ти кажа. Той Нейчо го е казал малко по-нагоре. Аз съм съгласен с него. Само да уточним какво означава адекватни цени....Пак казвам,всеки който иска може да си купи билет за 2(два) лева. Аз не смятам,че са много. А защо все по-малко хора го правят е друг въпрос и тема на друг разговор. Не искам да влизам в спорове и дребни заяждания. Факт е,че 2 лв. не са много за футболен мач. Факт е и,че няма хора на стадиона. Но цената на билета е най-малкия проблем. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 ное 2012 22:27

Стадион „Лазур” отвори врати за 50 деца (снимки)
Невероятни емоции и изненади преживяха 50 деца от детска градина „Ханс Кристиян Андерсен“. Две групи с 6 годишни малчугани се докоснаха до стадион „Лазур“, както и поиграха с някои от най-ярките звезди на „Черноморец-Бургас“.
В рамките на два часа децата истински се забавляваха във футболната атмосфера. Домакините от „Черноморец-Бургас“ бяха се подготвили с много интересни игри и подаръци за всички гости. Първо децата бяха запознати с историята на клуба, някои от най-известните футболисти, както и с правилата на най-популярната игра.
След това се проведе викторина с награди, при която всички деца получиха като клубни сувенири от талисмана Шарки. Децата имаха възможността и да поиграят на стадиона с някои от футболистите на представителния отбор. Стоян Колев, капитанът Траян Дянков, Георги Терзиев, Ник Дашев и Тодор Паланков зарадваха малките привърженици, като играха с тях, раздаваха автографи и се снимаха заедно.
Като знак на благодарност децата бяха подготвили песни и стихове на своите домакини. Организаторите от клуба бяха подготвили кетъринг за всички. Накрая всички получиха по една синя фланелка с логото на „акулите“ и позираха за снимка.
На тръгване, децата и персонала на детската градина благодариха за топлото посрещане и пожелаха много успехи на отбора.

Това е един от начините за привличане на бъдещи фенове, а може би и на бъдещи футболисти. Браво на ръководството и на футболистите. А тук вижте и цяла галерия от снимки от това събитие. На една от снимките децата разпъват фирмения шал на Олд Скулс.
http://www.novsport.com/news378911_1062_131161.html#gal

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2012 23:01

tyranta написа:
BRF написа:Не се притеснявам!Те глобите са за Клуба,колкото и тъпо да звучи това!

е то нали знаеш че колелото се върти , особенно при тези началници ... нали те ще платят глобата ама следващия дом.мач билета няма да е 5 лв ами ще е 10 и пак от наще пари отиват... а нали като се вдигнат цените на билетите по малко хора ще отидат .. и после се чудиме защо няма публика по стадионите :П значи пак се върнахме в омагиосания кръг :)
Хвърлени предмети - 1000лв , хората се страхуват за сигурността си и не карат децата си на мачове .. ( това във връзка пак с по горно мнение за футболното хулиганство ) и ето ти още намаляване на публиката .. а отделно нещата които Бат Нейчо изброи и ето ... те нещата са много и са навързани като свински черва ама ... някои трябва да обърне малко по голямо внимание над всичко ... пределно ми е ясно че не сме ние хората обаче които трябва да оправяме футбола а и страната ... така че .. само маи си чешиме езиците :(

Не приемай всичко буквално!Аз все още не разбирам как може да се глоби Клуба с 5000лв. заради изразяване на гражданска позиция от хора!Некадърността на БФС дори може да се докаже!
Съжалявам,но това в червеното са глупости!Аз лично нямам никакви притеснения да закарам деца на стадиона!От какво да се страхувам?Преди 2-3 седмици ходих на ЦСКА-Монтана на ст.Славия.Беше пълно с деца,закарани от бащи и дядовци,че и от майки!На ст.Лазур също има много деца!Просто няма интерес,а не че има страх!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 26 ное 2012 02:07

subzero написа:
tyranta написа: Ако за теб , за мен и още 1500-2000 човека 5-10 лв не казвам че не са пари но примерно не е проблем и мойем да си го позволим , то за много хора особенно 10 лв в деня на мача са си проблем. Още повече как да промениш мисленето на човек че да дадеш тези пари за ЦСКА , Уефски , Лудогорец - ОКЕЙ .. но как да ги дадеш за Монтана и Ботев Вр да речем ? сега пък и студено време още по малко хора ще има, Но тези които сме там макар и малко трябва да подкрепяме отбора колкото и както мойем

Стига с тез билети,бе пичове. Баси . Колко да струват ??? 1,2 лева ??? Ми не става. И на мен са ми много,ама няма начин. На мачове в Б група билетите са по 2 лева. И гледаш някви аматьори. Отбора не е виновен,че е принуден да играе с отбори като Миньор или Монтана. Не може само с "грандове" да играем. Плюс това всеки,който има желание може да си купи билет за 2 лв. По мои наблюдения дават и на караваната и на стадиона. Кво са 2 лв ?? Има за цигари и ракия,няма за мач. Баси !!! Единственото тъпо нещо е,че няма достатъчно места,където да се продават. Обаче пък от друга страна,никога не е имало повече. Едно време билети се продаваха само на стадиона. И пак имаше хора. Помня,че имаше каси по "Фердинандова"(бивша "9-ти септември). Билетите не са оправдание. Верно,че 10 лв. вече са много,ама цяла седмица къде спа ??? Може би трябва повече инфо,за деня,часа на мача и местата откъдето да си купиш билет. Плакати нещо ли,де да знам...

Много тъпо изказване. Не всички , които са на стадиона са от Бургас. Простата сметка води, че трябва да се платят двойно повече пари за гориво, за да си купя билета от 5 лева. Мерси, много. Грабителя Събев и педофила Мицов водят към пълна разруха футбола в региона. Въпреки това прогнозата ми е за 2-1 срещу Славия.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 ное 2012 14:12

Много се надявам да вземем 3те точки от този мач, но уви, Славия са отбор, който много ме притеснява. Все се закучваме с тях, колкото и да са слаби, все ни изненадват неприятно. Дано не спазим тази традиция :(
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”