Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Мнениеот subzero » 01 юли 2012 11:02

Ванка...,факт е,че и ние не знаем. Не знам колко статии си чел ти,ама аз не повече от 2-3. Само да вметна,че когато Бойко ви обеща 300 000 от Лукойл пуснахте 16 теми във форума. Иначе наистина още не знаем какво се случва. Ама май и вие не знаете. ;) Чакаме Владо да каже кво е казал Премиера-Слънце. Аз лично не му вярвам(на Премиера),но пък така без информация не става. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2012 11:17

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ами добре тогава.Хайде няма да си ги мерим кой е по,по най,дали Нефтохимик или Черноморец.Щом искате да е по темата-нека да е по темата! КАКВО СТАВА ВСЪЩНОСТ??? Никой не казва нищо,никаква информация.Какво се чу на тая среща? Какво става с Илюмжинов? Нали това беше най-важно? Защо не дойде? Какво става от тук нататък? Тия проекти за "Черноморец Арина" ги знаем от 5 години и това не е новина.Кажете нещо по-конкретно! Ще има ли финансиране и някакво развитие или ще продължавате да се чудите дали този отбор ще го има.? Защото в последната седмица излязоха 1000 статии в интернет за този ден Х,а всъщност ситуацията сега е друга.Шаешу и другите нямаше да се продават,а сега пише че вече е продаден.Къде е истината? Който е наясно-да сподели....ами това е по темата....Ама никой не казва нищо конкретно

Не се знае какво става, за това нищо не се и пише. Отделно знаеш, че тук излизат информации от първоизточника, дори и за Нефтохимик, така че почакай. А иначе аз не се вълнувам, ама хич.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 юли 2012 16:08

Ето ви го отговора на наболелия въпрос:
Илюмжинов идва на 8 юли за погребението на бургаския футбол
Имам гаранции за развитие на шахмата и самбото, каза пред Бесове.бг бургаският кмет Димитър Николов и охлади още повече надеждите на феновете

Новият акционер в „Петрол Холдинг“ Кирсан Илюмжинов няма намерения да инвестира във футбола, а в шахмата и самбото, както и в някои социални проекти на община Бургас. Това стана ясно от изявленията на доскорошния акционер в „Петрол Холдинг“ Денис Ершов, който единствен досега е разговарял лично с руския милиардер и от когото е разбрал, че големият проект „Черноморец Арена“, с който трябваше да налагаме Бургас като футболната столица на България и Европа, няма да се състои. Ершов се надява, че след продажбата на акциите си ще остане тук като партньор на руснака в инвестициите му в строителството.

„От разговора ми с пратеника на Илюмжинов миналата седмица - Волк хан Могамедхан, мога да съобщя със сигурност, че новите инвеститори ще поемат ангажимент да построят Международен шахматен център и да ни помогнат със специалисти по време на строежа и подготовката на нашите млади надежди в този хубав спорт. Другото, което могат да развият е самбото – знаете, че г-н Могамедхан е шампион на РСФСР в този спорт, това със сигурност мога да кажа“, каза кметът на Бургас Димитър Николов в прав текст. В същото време обаче съдружникът на Илюмжинов – Митко Събев няма да продаде акциите си – 47,5%, ако не получи гаранция от руските си партньори, че ще се грижат за футбола и за неговото развитие, в което досега са налети десетки милиони левове през последните 10 години. Това са негови думи от интервю за Бесове.бг, взито на излизане от кметския кабинет миналата седмица.

Между 6 и 8 юли се очаква Кирсан Илюмжинов да бъде в столицата за среща с премиера Бойко Борисов, след това трябва да се види и с бургаския кмет, пред когото ясно да формулира, че не се интересува от футбола, в който Общината има сериозно участие чрез апорта на стадион „Черноморец“ в кв.Акациите.

Новината подейства като студен душ за ентусиазма в ПСФК „Черноморец-Бургас“ АД, където се надяваха руският милиардер да ги извади от батака. Миналата седмица се появиха информации, че Илюмжинов щял да се захване с мегапроекта за изграждането на спортния комплекс „Черноморец-Арена“, но това очевидно не е вярно.

В „Черноморец“ започнаха да сънуват в розово, след като Илюмжинов придоби 52,5% от акциите на Денис Ершов /47,5%/ и Александър Мелник /5%/ в „Петрол Холдинг“. После се заговори, че искал да купи и останалите 47,5% от Митко Събев.

Присъствието на мултимилиардера в холдинга означаваше присъствие и в „Черноморец-Бургас“, тъй като „Петрол“ притежава половината от дяловете в клуба, а другата половина е на общината. Надеждите Илюмжинов да налива пари в бургаския футбол се засилиха с посещението преди десетина дни на дясната му ръка в бизнеса Волк хан при кмета Димитър Николов. Първоначално се твърдеше, че на срещата са били заявени сериозни инвестиции в „Черноморец“, но след тези думи на кмета Николов излиза, че гостът в общината е обещал пари само за шахмата, а след молба от градоначалника - и за самбото.

Последните информации ще хвърлят отново в смут феновете на „акулите“, които таяха оптимизъм, че върху любимците им ще се изсипе рогът на изобилието. Бургаският футболен клуб е в окаяно финансово състояние, което не се крие и от ръководството му, очакващо помощ от Илюмжинов. Той обаче ще пристигне като гробокопач.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 юли 2012 16:46

Според мен Бесове малко преувеличават,ако сте следели дискусията ни с Конан и КДимитров относно Илюмжинов и богаството му,мисля че стигнахме до един момент на единодушие,че може и да е милиардер,ама до колко парите са негови и може да се разполага,както си иска с тях е друг въпрос 8-) Моето мнение е,че малко неподготвен се изказа представителя му или на някои му се причуха някакви неща.Проекта Черноморец Арена няма да го бъде или поне във вида му със стадиона и залата :roll: Най-простото обеснение защо няма да стане мисля,че наскоро го казаха от Челси и защо няма да строят нов стадион,а след като Абрамович не може да си го позволи и то за отбор с публика и приходи като Челси не знам защо очакваме Илюмжинов да си троши парите за този проект.Отделно всички сте запознати колко дръпнаха назад новите стадиони отбори като Арсенал и т.н.,а и техните собственици са милиадери.Ако се потвърди и мнението ни(мен и КДимитров),че Илюмжинов трябва да изнесе едни пари и да ги превърти това,означава че ще му трябва бърза ликвидност на средствата,докато един колосален проект като гореспоменатия ще ги загроби,затова моите очаквания са/въпреки и прогнозата на Бесове/,че Илюмжинов ще се захване с отбора,но нещата ще продължат,както до момента,ако всичко мине,както трябва при преговорите между Събев и Илюмжинов.Херо разви доста добра и бързо ликвидна система със свободните агенти,които след полу-,сезон или два биват продавани и не мисля,че Илюмжинов ще откаже да се възползва от нея,но всичко зависи от условията и цената на Митко за акциите,стадиона,както и проблема с вътрешните дългове :|
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 юли 2012 16:46

На способностите на наставника си Димитър Димитров-Херо да намира евтини и качествени играчи ще разчитат за пореден път в Черноморец. Селекцията на бургазлии пак ще е от свободни агенти.

Те ще пристигнат по време на лагера във Велинград. Всички ще преминат пробен период, преди Херо да се изкаже дали стават за отбора му.

Засега имена и постове не се съобщават. Знае се само, че ще дойдат поне 11 чужденци от различни държави.

Те ще бъдат от Франция, Белгия, Алжир, Мароко и ДР Конго. Всичките те са свободни агенти и ще излязат без пари при одобрение.

"Акулите" се надяваха поне това лято да заложат на покупки, вместо на търсене на игла в копа сено. Надежда за това им вдъхваше влизането на руския милиардер Кирсан Илюмжинов в управата.

Според различни източници от Бургас, пари от него могат да се чакат едва през август. До тогава обаче Черноморец трябва да е окомплектован почти напълно.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 юли 2012 12:32

Сори момчета, бях офлайн уикенда, въпреки че не ходих до Приморско. Значи срещата с премиера беше с дълготрайност около 15 мин, на една масичка на кафенцето на спортния комплекс. Отидохме без предварителна подготовка - сиреч качихме се с Любчо на колата от Младежкия дом и газ към игрището. Там ни чакаха около 15 човека от Бригадата със сините фланелки (мн им благодаря за подкрепата). Премиера беше седнал на една маса с министъра на транспорта Московски, министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кмета Николов, областния управител Гребенаров, Милен Георгиев и Георги Чиликов. Масата беше отцепена сериозно от НСО, като двойки полицаи имаше на всеки 10 метра. Полицаи имаше и по покривите. Обясних за какво сме дошли, след което с помощта на Чиликов бях допуснат само аз до масата. Разговора беше дълъг, като най-главното от него е, че общо взето Илюмжинов е искал среща с Борисов чрез негов представител. Познавали се от времето когато той дошъл в София за партията шах на Веско Топалов. Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".
Общо взето всякакви информации, че видиш ли на същия ден Човекът е тук за среща са пълни измислици.
Другото са подробности.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юли 2012 12:39

Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".

Владко. Да разбираме, ли, че Б. Борисов ще лобира за обвързаност на Кирсан с Черноморец ?
[offtopic]Владко. Ти си нашата гордост. От името на всички тук пишещи и милеещи за бъдещето Черноморско ти дължим признание за това, че реализира една утопична идея. Каквото и да се случи поне изразихме позиция, каквато беше и целта ти/ни...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 юли 2012 12:42

ntodorov написа:
Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".

Владко. Да разбираме, ли, че Б. Борисов ще лобира за обвързаност на Кирсан с Черноморец ?

Не зная, Нейчо :roll: Но определено обрисувах правилно тегавата картинка в момента ;) Разбрах и че е телефонирал на няколко пъти след като съм си тръгнал във връзка с нашия клуб :?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юли 2012 12:56

калпазанчо написа:
ntodorov написа:

Не зная, Нейчо :roll: Но определено обрисувах правилно тегавата картинка в момента ;) Разбрах и че е телефонирал на няколко пъти след като съм си тръгнал във връзка с нашия клуб :?

Ти свърши, каквото трябваше, а ако трябва да съм честен дори много повече от моите очаквания...Одъртявам и мнителността ми започва да задръства част от иначе големия ми оптимизъм. :oops: . А и знам едно правило, че големите неща - всъщност са простичките неща. Така, както ти го направи. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 юли 2012 15:04

Всъщност, Нейчо нищо кой знае какво не съм направил. Просто като си наумя нещо обикнвено не спирам да дерзая, докато не се случи. Оттук нататък какъв е бил ефекта, имало ли е такъв мога само да гадая. Искрено се надявам да е имало такъв и той да е в положителна насока.Но съм сигурен, че направих всичко по силите си за да успея да пресъздам каква е обстановката в клуба към днешна дата - бази, школа, стадион, финансово състояние и т.н. Отидох с добри чуства и си тръгнах с такива. Горд съм, че отидох не да искам нещо за себе си или да задоволявам собственото си его с цел да кажа, че съм бил на такава среща, а отидох с цел да помогна на отбора, който обичам. Ако отивах за себе си щях да се притеснявам, срамувам и т.н. А в случая знаех, че го правя за отбора, за нас феновете! И все пак осъзнавам, че нищо не зависи от мен (нас), така че остава да стискаме палци и да следим развитието на нещата.
Благодаря за подкрепата на Бригадата, както и на другите фенове, които дойдоха за подкрепа! Без тях нямаше да е същото!

Върни се в “Черноморец”