toffees написа:Ама вие не сте ли Черноморец? Кой сте всъщост?
А бе аз не казах ли всички да влизат в час?
Я марш и ти, да се научиш кога се употребява и-кратко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
toffees написа:Ама вие не сте ли Черноморец? Кой сте всъщост?
[/center]
[/center]
[/center]petkan написа:toffees написа:Ама вие не сте ли Черноморец? Кой сте всъщост?
А бе аз не казах ли всички да влизат в час?![]()
![]()
![]()
Я марш и ти, да се научиш кога се употребява и-кратко
[/center]
[/center]калпазанчо написа:S.T.A.L.K.E.R написа:сега с колко ще биете лефски
И с 1:0 да е , важното е да ги бием, но нека първо минем през ЦСКАпосле ше му мислим..
BRF написа:По скоро ние ще хапнем цацки
Bourgas написа:И ЦСКА да бием, и после и ЛевскиАз нямам нищо против. А тофиис, вие кои сте, ЦФК Средец, Септемврийско знаме? Кои сте вие?
В Бургас е странно, но имаме 2 стадиона, става дума за изоставения стадион (причини няма да изреждам) Черноморец, намиращ се в квартал Акациите. "Ние" сме бургазлии на първо място. Има 3 отбора града - Черноморец, Нефтохимик и Мастер. Не знам за какво ме питаш. И "плакахме" по вас, че сте некоректни към нас. Никой не отрича останалите ни проблеми. За медиите ти отговорих. Други въпроси? не забравяй, че и аз съм ти задал една задачка-закачка
Bourgas написа:Хихихихи, Петьо, вземай показалката и като стар даскал въдвори ред. И който не може да пише и-кратко, за наказание да изпише цяла тетрадка
[/center]ntodorov написа:BRF написа:По скоро ние ще хапнем цацки
Едно време хранеха прасетата с цаца, но...свинското месо миришеше на риба.
Доказа се последствие, че организма на прасето трудно усвоява и разгражда рибата. От там идва
и лошото качество на свинското месо, което беше заляло Търговските вериги в България.
Сега, когато в свинепроизводството са залегнали новите хранителни стандарти на ЕС е указано изрично,
че прасетата трябва да се хранят с фураж ( ярма) или продукти само от земеделски произход, но в никакъв
случай с храни от животински произход , включая и цаца-та, като "риба" съставляваща незначителна част от
обширното понятие - морската фауна.
[/center]
[/center]Bourgas написа:И "плакахме" по вас, че сте некоректни към нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта