Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2012 19:24

Последно, дайте да видим колко ще идем в София, за да кажа на Бригадата бройката и да идем с техния транспорт.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2012 19:33

Аз, Коцето и Ники ще тръгваме преди деня на мача. Всеки отнякъде си. Не ни бройте.
Другите са Тошко, Владко, Миро (ако успее да си смени смените). Нейчо не се е изказал още. Картагото мисля, че е навит, но нямаше кола. Но с автобусчето може и да дойде.
Тоше, първото бусче с около 25 места вече е заето от "Сините Акули". Затова трябва да уточните бройката, заедно с тази на Бригадите. Другото бусче май било 17-местно.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 апр 2012 22:16

Bourgas написа:Идеята на Събев сигурно е да източва отбора. Не знам после как би си взел парите, нямам си идея. Но аз Събев не мога да го изгоня от футбола в Бургас. Дано той сам се махне като продаде клува на някого, на когото му пука. А Нефтохимик, да ти кажа, не е в много по-розово състояние. Още миналата година са искали да се откажат от клуба. Аз бих се притеснявал за моя отбор, не за другия.

Схемата е проста . Кредиторите си поискват дължимите суми . Клуба няма пари да ги плати . Вариантите са два :
1. Съдружниците наливат пари в клуба чрез вдигане на уставния капитал и с тези пари се погасят задълженията към кредиторите . С оглед на факта , че единия съдружник е на бюджет ( Общината ) а другия се явява кредитор ( Петрол ) , то този вариант е малко вероятен .
2. След като клуба няма възможност ( пари ) да си плати дълговете , то кредиторите отправят искане за обявяване на клуба във фалит . След излизане на решението за фалит се пристъпва към разпродаване на активите на клуба ... или прехвърлянето им на кредиторите ( по тяхно желание ) .
Ако приемем , че Събев иска да източва клуба - това е варианта . На събирането след срещата с ръководството сред многото приказки , се чу и за вариант при който ако до 3-4 години клуба не започне да се самоиздържа , Събев ще събори стадиона в Лазур и ще си строи ВИП комплексите на негово място .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 апр 2012 00:11

Хм, интересна беседа Миро, но що си я оставил без финал? А заключителното ти предположение едва ли ще зарадва NEFTOCHIMIK 1962, Тошко, хеле па мен ;) И пак се връщаме към червеното подписче, което май не топли никого :( , при положение, че не предлагаш алтернатива.

п.п. Кото спомена за самоиздръжка, ми светна, че клуба май вече го прави от има-няма 7-8 месеца. Погребението се отлага :twisted:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 апр 2012 16:21

petkan написа:Хм, интересна беседа Миро, но що си я оставил без финал? А заключителното ти предположение едва ли ще зарадва NEFTOCHIMIK 1962, Тошко, хеле па мен ;) И пак се връщаме към червеното подписче, което май не топли никого :( , при положение, че не предлагаш алтернатива.

п.п. Кото спомена за самоиздръжка, ми светна, че клуба май вече го прави от има-няма 7-8 месеца. Погребението се отлага :twisted:

Алтернатива има!!! Стадион "Нефтохимик" няма и не може да бъде съборен.Това който го направи ще ври в казаните на ада! Този стадион не може да бъде разрушен при положение че няма друг в града
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2012 18:29

Ами място до морето, първа линия, Морската градина, Лазур... Какво му пречи на Събев да вкара 2-3 милиона да оправи ст. Черноморец и да направи от "Лазур" ВИП комплекс?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 апр 2012 19:02

Ае Бартоломей,къде са ни коментарите??? Кой ги изтри и защо???
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2012 19:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ае Бартоломей,къде са ни коментарите??? Кой ги изтри и защо???

Еми някой джедай ги е затрил, няма кой друг ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 апр 2012 19:24

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Други въпроси има ли от страна на форума на "Нефтохимик"????

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 апр 2012 19:33

kartago написа:9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Други въпроси има ли от страна на форума на "Нефтохимик"????

Има! Кой отбор съм изписал по неправилен начин????

Върни се в “Черноморец”