Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 апр 2012 12:23

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Миро, какви ги плещиш??? :o Откъде я измисли тая сума? Става въпрос за 10 000 лв. на мач и предложението се обсъждаше 10 кръга преди последния кръг. Пардон - 9 кръга. Ставаше въпрос за 90 000 лв. да се платят до края на сезона.

Когато се разшумя за кипъреца точно тази сума беше цитирана . Дори в началото се говореше за 150 000 на месец .

В началото Събев искаше 150 000 лв. за всички домакински мачове до края на сезона. После (и под натиск на Общината) кандиса на 100 000. Но тези пари бяха за оставащите 10 домакински мача. От Нафтата пак не се съгласиха. На следващия мач на Нафтата бях на стадиона и вече се искаха 9000 за оставащите 9 мача. Не ме питай откъде го знам, но ти го гарантирам на 100%

Имам предположение откъде ти е информацията ;) Което означава , че е по-достоверна от моята :lol:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 апр 2012 18:44

Добре,а Черноморец плаща ли изобщо,и колко плаща че от Нефтохимик се искат 10 000 за мач от Б група?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2012 18:47

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Добре,а Черноморец плаща ли изобщо,и колко плаща че от Нефтохимик се искат 10 000 за мач от Б група?

Ти и аз не плащаме със сигурност, така че какви претенции да имаме? ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 апр 2012 18:59

petkan написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Добре,а Черноморец плаща ли изобщо,и колко плаща че от Нефтохимик се искат 10 000 за мач от Б група?

Претенции да бъде еднакъв аршина.Защото реално Черноморец плаща само на книга,по-точно дължи 6 милиона както пише в другата тема.Това е някакъв пълен цирк и не можем да го проумеем.Все едно на времето ПФК Нефтохимик да плаща наем на СК Нефтохим Бургас-да сте чули такова нещо? Как така ПСФК Черноморец ще плаща(по-точно ще дължи) пари на собствения си президент??? Къде се е чуло и видяло крава от теле да сучи?! Аз лично претенции нямам-и в Лазур,и в Долно езерово съм на мач.Но тази игра е създадена за негово величество зрителя.Хората на града са ощетени от един небургазлия
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2012 19:07

В цял свят схемата е такава, не знам какво се учудваш. Въпросът е обаче, че нашото президент го боли гъза за отбора, публиката и града. Жалко, но факт и аз няма какво да направя по въпроса.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 апр 2012 19:15

Bourgas написа:В цял свят схемата е такава, не знам какво се учудваш. Въпросът е обаче, че нашото президент го боли гъза за отбора, публиката и града. Жалко, но факт и аз няма какво да направя по въпроса.

Добре де,какво ще стане ако един ден Събев каже-"Искам си парите от наема"? И от кой ше ги иска?! От Черноморец!!! А кой представлява Черноморец? Ми същия тоя Събев-демек от себе си ли ще ги иска тия пари? Нещо не вдявам ко става

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 19:18

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:В цял свят схемата е такава, не знам какво се учудваш. Въпросът е обаче, че нашото президент го боли гъза за отбора, публиката и града. Жалко, но факт и аз няма какво да направя по въпроса.

Добре де,какво ще стане ако един ден Събев каже-"Искам си парите от наема"? И от кой ше ги иска?! От Черноморец!!! А кой представлява Черноморец? Ми същия тоя Събев-демек от себе си ли ще ги иска тия пари? Нещо не вдявам ко става

Аз пък не вдявам колко пъти трябва да дъвчем едно и също?? Ако искате да изгоним Събев и да ходим да гледаме мачове в Д. Езерово ?? Съгласни??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 апр 2012 19:19

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
petkan написа:

Претенции да бъде еднакъв аршина.Защото реално Черноморец плаща само на книга,по-точно дължи 6 милиона както пише в другата тема.Това е някакъв пълен цирк и не можем да го проумеем.Все едно на времето ПФК Нефтохимик да плаща наем на СК Нефтохим Бургас-да сте чули такова нещо? Как така ПСФК Черноморец ще плаща(по-точно ще дължи) пари на собствения си президент??? Къде се е чуло и видяло крава от теле да сучи?! Аз лично претенции нямам-и в Лазур,и в Долно езерово съм на мач.Но тази игра е създадена за негово величество зрителя.Хората на града са ощетени от един небургазлия

Ти вътре в кухнята ли си, че да знаеш кой на кого плаща и дължи? Или чул-недочул... някой казал.... там пишело....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2012 19:21

Идеята на Събев сигурно е да източва отбора. Не знам после как би си взел парите, нямам си идея. Но аз Събев не мога да го изгоня от футбола в Бургас. Дано той сам се махне като продаде клува на някого, на когото му пука. А Нефтохимик, да ти кажа, не е в много по-розово състояние. Още миналата година са искали да се откажат от клуба. Аз бих се притеснявал за моя отбор, не за другия.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 19:22

Bourgas написа:Идеята на Събев сигурно е да източва отбора. Не знам после как би си взел парите, нямам си идея. Но аз Събев не мога да го изгоня от футбола в Бургас. Дано той сам се махне като продаде клува на някого, на когото му пука. А Нефтохимик, да ти кажа, не е в много по-розово състояние. Още миналата година са искали да се откажат от клуба. Аз бих се притеснявал за моя отбор, не за другия.

Точно !!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”