Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 апр 2012 22:10

petkan написа:Дизел, разбирам накъде биеш пак, но този инцидент не е повод да запяваш песента за "Лазур". Това, че някой не си е свършил работата - да покрие с някаква ламарита шахтата и с един мокет примерно отгоре (за 10-20 лв. става въпрос мамка му!), не ти дава право да прехвърляш обвиненията към друг. И мен ме е яд за Стамен, но причината е другаде... знаеш къде. Така само заприличваш на феновете на ЦСКА - за всичко БФС им е виновно, а не погледнат собствения си двор ;)

Тук спор няма ... някой наистина не си е свършил работата . Колкото до това защо Нефтохимик не играе на стадиона в Лазур . Там също се знае причината - ръководството не желае да плаща по 120 000 лева наем на месец . Как точно е определена тази и какво се е целяло с нея , може да отговори само собственика на съоръжението . Дали е висока или ниска - всеки може да сам да прецени за себе си . Наема на стадиона "Васил Левски" е 22 000 лева на мач . Поне такава беше сумата която Гигов отказа да плаща .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 22:26

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Дизел, разбирам накъде биеш пак, но този инцидент не е повод да запяваш песента за "Лазур". Това, че някой не си е свършил работата - да покрие с някаква ламарита шахтата и с един мокет примерно отгоре (за 10-20 лв. става въпрос мамка му!), не ти дава право да прехвърляш обвиненията към друг. И мен ме е яд за Стамен, но причината е другаде... знаеш къде. Така само заприличваш на феновете на ЦСКА - за всичко БФС им е виновно, а не погледнат собствения си двор ;)

Тук спор няма ... някой наистина не си е свършил работата . Колкото до това защо Нефтохимик не играе на стадиона в Лазур . Там също се знае причината - ръководството не желае да плаща по 120 000 лева наем на месец . Как точно е определена тази и какво се е целяло с нея , може да отговори само собственика на съоръжението . Дали е висока или ниска - всеки може да сам да прецени за себе си . Наема на стадиона "Васил Левски" е 22 000 лева на мач . Поне такава беше сумата която Гигов отказа да плаща .

Миро, какви ги плещиш??? :o Откъде я измисли тая сума? Става въпрос за 10 000 лв. на мач и предложението се обсъждаше 10 кръга преди последния кръг. Пардон - 9 кръга. Ставаше въпрос за 90 000 лв. да се платят до края на сезона.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 апр 2012 22:53

petkan написа:
Миро, какви ги плещиш??? :o Откъде я измисли тая сума? Става въпрос за 10 000 лв. на мач и предложението се обсъждаше 10 кръга преди последния кръг. Пардон - 9 кръга. Ставаше въпрос за 90 000 лв. да се платят до края на сезона.

Когато се разшумя за кипъреца точно тази сума беше цитирана . Дори в началото се говореше за 150 000 на месец .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 апр 2012 22:57

Ем ся ако напраят мача Лудогорец - Локо Пд в Бургас , ша трябва да стисками палци Разград да спичели ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 апр 2012 23:22

Миро , обявената сума е 120 000 лв. за целия пролетен полу сезон . Това е сумата , която е обявена и на кипъреца . Според мен е нормално да се плаща такъв наем за подобно съоръжение .
Не е редно винаги виновно да е ръководството на Черноморец , заради това , че не играе по свирката на мазутите ...
Нефтекс и по - точно ръководството им да беше се погрижило за състоянието на терена в Долно езеро .
И в характерен стил веднага ревнаха мазутите , че нашия клуб е виновен за контузията на човека ....
А така наречения храм ще го гледат през крив макарон , ако не си плащат . Мисля , че няма нищо не редно , нали така ? Кой си дава жилещето под наем безплатно ??????

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 23:38

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:

Когато се разшумя за кипъреца точно тази сума беше цитирана . Дори в началото се говореше за 150 000 на месец .

В началото Събев искаше 150 000 лв. за всички домакински мачове до края на сезона. После (и под натиск на Общината) кандиса на 100 000. Но тези пари бяха за оставащите 10 домакински мача. От Нафтата пак не се съгласиха. На следващия мач на Нафтата бях на стадиона и вече се искаха 9000 за оставащите 9 мача. Не ме питай откъде го знам, но ти го гарантирам на 100%

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 апр 2012 23:47

Както и да е . Пари нема действайте .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 апр 2012 00:49

Bartolomej написа:Както и да е . Пари нема действайте .

Както и да е дома на нафтата е стадион "Нефтохимик", нека и Черноморец да играят, но на "Лазур" като си нямат стадион ! Ако искат и в родния им Айтос !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 01:08

hristo1306 написа:
Bartolomej написа:Както и да е . Пари нема действайте .

Както и да е дома на нафтата е стадион "Нефтохимик", нека и Черноморец да играят, но на "Лазур" като си нямат стадион ! Ако искат и в родния им Айтос !

Ко ? Ко ? Къв Айтос,кви 5 лева ?? Всеки ще играе там, за където му стигат парите. Като не искат да дават пари,ще играят на Червено знаме и ще стават такива глупости. Заради някакви малоумници сега момчето остава без работа.
П.П. Не исках да взимам отношение по тази тема,щот съм малко краен,а се опитвам да пазя чистотата във форума. Обаче това за Айтос ме разби. Как ти дойде...? Не го очаквах. Дано си се шегувал....
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 апр 2012 08:57

Честит Разпети Петък Тринайсти

Върни се в “Черноморец”