Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 12 апр 2012 09:20

Момчета. Пожелавам ви весели празници.
Бъдете живи, здрави, весели, жизнерадостни, дръзновени, смели, храбри и бодри. Когато и да вдигнете тост помнете:" Наздраве другари мои..."
[offtopic]На такива светли дни ще обърна внимание на семейството си и близките далеч от делничния битовизъм и дома. Поставил съм си за цел
да не пипам Нет-а, който лакомо ми яде от истинските "неща" в живота... :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2012 10:01

ntodorov написа:Момчета. Пожелавам ви весели празници.
Бъдете живи, здрави, весели, жизнерадостни, дръзновени, смели, храбри и бодри. Когато и да вдигнете тост помнете:" Наздраве другари мои..."
[offtopic]На такива светли дни ще обърна внимание на семейството си и близките далеч от делничния битовизъм и дома. Поставил съм си за цел
да не пипам Нет-а, който лакомо ми яде от истинските "неща" в живота... :mrgreen:[/offtopic]

Весели празници и на тебе, Нейчо! Аз като с повече опит сигурно ще съм на линия, така че не се притеснявай! А и като гледам подфорум "Черноморец" стана един от най-спокойните и най-добрите! Причината е в модератора на форума и разбира се в потребителите! Бъди жив и здрав и твоето семейство!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 апр 2012 18:40

http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... a_copy.jpg Безумието "Езерото" взе своите жертви!!!
- четвъртък 12 април 2012
от Plamenski Детайли на потребителя Преглед на авторите
в Новини

Определно очакванията за този мач бяха от супер оптимистични, до супер песимистични. Но в по-голяма степен феновете очакваха лесна победа, та дори и с разлика. Не така обаче мислиха противниците ни от Сливен. Добре "опаковани" отзад воеводите се браниха и не допуснаха изнервените шейхове да им отбележат гол. А шейховете имаха доста възможности за това, но гол така и не падна. Жертва обаче падна Стамен Ангелов. Жертва на безумието Нефтохимик да играе на този стадион.В 60-тата минута, след поредна остра атака и центриране, Стамен пропадна в....шахтата с крана за напояване на терена.В резултат на това най-добрия футболист на отбора за месец Март счупи глезена си и приключи участието си в шампиионата.
Относно мача, няма какво да коментирам, защото не съм специалист. Ще повдигна обаче въпроса, защо Нефтохиик се мъчи да играе на този стадион. Защо нежеланието да се заплати високия наем да играем на Лазур трябва да взима такъв дан - строшени глезени, загубени точки срещу отбори, които са дошли да не загубят с много и накрая си тръгват с точки? А футболистите и треньорите правят всичко, каквото трябва.
Ако парите за наем на Лазур са много, то здравето на футболистите и изпуснатите точки ще стурват в пъти повече.
Идва време за размисъл - до 28.04 има много време. Ако искаме Нафтата да играе в А група, задължително трябва да доиграе шампионата на Храма!
Бързо възстановяване Стамба! Подкрепяме те! Само Нафта и нека господ е зелен!!! neftochimik.eu
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2012 19:19

Като знам каква е ситуацията в нашата мила Родина, сега сигурно и него ще го изкарат виновен, че не е гледал къде върви! А защо тая шахта там не е покрита?! Миииииии...............да са пазат ве!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 20:38

Дизел, разбирам накъде биеш пак, но този инцидент не е повод да запяваш песента за "Лазур". Това, че някой не си е свършил работата - да покрие с някаква ламарита шахтата и с един мокет примерно отгоре (за 10-20 лв. става въпрос мамка му!), не ти дава право да прехвърляш обвиненията към друг. И мен ме е яд за Стамен, но причината е другаде... знаеш къде. Така само заприличваш на феновете на ЦСКА - за всичко БФС им е виновно, а не погледнат собствения си двор ;)
[center]Изображение[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 апр 2012 20:40

Айде Акули , весели празници на всички и да не преигравате с трапезите и ичкиите . Аз от утре се покривам в село Катунище , намира се на 6 км. от Жеравна и ако някой има път на татък ще се радвам да се отбие за по ракия . Първата къща след табелата на селото е нашата къща ! Ще му дръпнем един хубав мохабет !

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 апр 2012 20:48

petkan написа:Дизел, разбирам накъде биеш пак, но този инцидент не е повод да запяваш песента за "Лазур". Това, че някой не си е свършил работата - да покрие с някаква ламарита шахтата и с един мокет примерно отгоре (за 10-20 лв. става въпрос мамка му!), не ти дава право да прехвърляш обвиненията към друг. И мен ме е яд за Стамен, но причината е другаде... знаеш къде. Така само заприличваш на феновете на ЦСКА - за всичко БФС им е виновно, а не погледнат собствения си двор ;)

Аз на никъде не бия,и не запявам никаква песен.Копирал съм статията и съм посочил източника!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 апр 2012 20:52

Ел греко, взех си нов номер мтелски, ще ти звъня вече от него.
Трябва да се чуем за новата партида от твоите фланелки.
[center]Member of Old School Boys [/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 апр 2012 20:54

Немаш грижи Владе , звънни .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2012 21:10

Пичове, днес ми писа един от ултрасите на Локо Пд, не искам да ви пресъздавам разговора, щото много ще ви ядоса, а се познаваме с Жоро ( който също се ядоса на тези писания), помолих адаша да ми се обади, да видим какво ще правим, въпреки, че има много време! Просто както в Каварна и в Пловдив, навсякъде си ги има едни......., но аз лично бях мегаядосан днес! Но, като се видим ще говорим! А и чакам отговора на Жоро, щото и той много се амбицира! Който иска подробности, да ми се обади! Но да не вдигаме тука напрежението!

Върни се в “Черноморец”