Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 сеп 2012 10:02

grud написа:"Акулите" чакат Диего Форлан
Burgas24.bg

23-годишен уругвайски футболист ще започне подготовка с отбора на Черноморец (Бургас) тази седмица, информира "Меридиан Мач". Играчът, който е адаш на прочутия си сънародник Диего Форлан, за последно е играл в италианската Серия С1 и в момента е със статут на свободен агент.
Той може да играе на два поста - офанзивен халф и лек нападател. Футболистът има и италиански паспорт и няма да запълва квотата за играчи извън ЕС. Лошата новина е, че в последните 6 месеца се е възстановявал от контузия и не е в добра форма, но въпреки това, треньорът Димитър Димитров е решил да го пробва по препоръка на свои близки мениджъри. "

Как звучи а? :)

Съвсем между другото ... май го гледахме срещу Спартак Варна ;) Добро владеене на топката , добър поглед върху играта , страхотен пас ... изпусна 2 гола . Ако е бил той де :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 сеп 2012 13:33

Къдравичкото не знам дали беше той, има усет, ама малко е страхлив. На мен ми хареса Таварес, но Паланката или Цоньо при това положение лети някой от двамата.
Мендес видях, че след като го изкараха, си сложи лед на бедрото, дано е само някаква контузийка, че качествата му хич не ме изкефиха по принцип.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 11 сеп 2012 13:53

Bourgas написа:Къдравичкото не знам дали беше той, има усет, ама малко е страхлив. На мен ми хареса Таварес, но Паланката или Цоньо при това положение лети някой от двамата.
Мендес видях, че след като го изкараха, си сложи лед на бедрото, дано е само някаква контузийка, че качествата му хич не ме изкефиха по принцип.

Без Тодар..... ужас :o по добре да закриват отбора :) :) :)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 сеп 2012 09:23

petkan написа:
grud написа:"Акулите" чакат Диего Форлан
Burgas24.bg

23-годишен уругвайски футболист ще започне подготовка с отбора на Черноморец (Бургас) тази седмица, информира "Меридиан Мач". Играчът, който е адаш на прочутия си сънародник Диего Форлан, за последно е играл в италианската Серия С1 и в момента е със статут на свободен агент.
Той може да играе на два поста - офанзивен халф и лек нападател. Футболистът има и италиански паспорт и няма да запълва квотата за играчи извън ЕС. Лошата новина е, че в последните 6 месеца се е възстановявал от контузия и не е в добра форма, но въпреки това, треньорът Димитър Димитров е решил да го пробва по препоръка на свои близки мениджъри. "

Как звучи а? :)

Ми добре звучи, що не :)
Имахме си Мишел Платини, имаме си Боли, що да си нямаме и Диего Форлан :mrgreen:

Аз чакам Марадона в Черноморец :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 13 сеп 2012 12:05

Лудогорец с офанзива за Яник Боли

Ръководството на Лудогорец смята да подсили отбора си със звездата на Черноморец Яник Боли, твърди "Галерия". Нападателят от котдиво-арски произход влиза в плановете на Ивайло Петев за зимния драфт. За целта от Разград вече опипват почвата за евентуален трансфер на тъмнокожата перла.

На нож за евентуалната продажба на Боли ще бъде треньорът на бургазлии Димитър Димитров-Херо, прогнозират от щаба на „акулите". Наставникът на „Черноморец" е категоричен, че не иска да се разделя с повече играчи, след като голяма част от звездите бяха разпродадени преди първенството.

Боли пристигна в началото на годината в Бургас и за 16 изиграни мача със синия екип наниза 8 попадения.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 сеп 2012 20:27

cena62 написа:
Лудогорец с офанзива за Яник Боли

Ръководството на Лудогорец смята да подсили отбора си със звездата на Черноморец Яник Боли, твърди "Галерия". Нападателят от котдиво-арски произход влиза в плановете на Ивайло Петев за зимния драфт. За целта от Разград вече опипват почвата за евентуален трансфер на тъмнокожата перла.

На нож за евентуалната продажба на Боли ще бъде треньорът на бургазлии Димитър Димитров-Херо, прогнозират от щаба на „акулите". Наставникът на „Черноморец" е категоричен, че не иска да се разделя с повече играчи, след като голяма част от звездите бяха разпродадени преди първенството.

Боли пристигна в началото на годината в Бургас и за 16 изиграни мача със синия екип наниза 8 попадения.

Партенка , Лудогорец има поне 2 по-класни нападатели ... без да броим бадема ;)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 13 сеп 2012 21:52

Bourgas написа:Къдравичкото не знам дали беше той, има усет, ама малко е страхлив. На мен ми хареса Таварес, но Паланката или Цоньо при това положение лети някой от двамата.

Taварес последва Хасан и Амара , така ,4е Тодар е бетон.
Лошо е , 4е си трьгва , щеше да ми е сьсед :cry:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 сеп 2012 22:42

anker1878 написа:

Псссссссс. Пак изпуснахме въздух...Не вървят трансферите летни и туй то. :( Тъкмо се надявах, че Таварес и Мендес ще имат време да се сработят и аклиматизират по време на паузата и...греда.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 сеп 2012 23:45

anker1878 написа:

Бе ти стоиш, стоиш и току изръсиш някоя скръбна новина :( Пфуууууууу

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 17:36

Лошо. Що така не ги кефи тоз Бургас :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”