Ексклузивно в понеделник: ГДБОП влиза в БФС след разкритията на Градев!
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Мен жената за пореден път ме банира днес. Но пък ми прости след мача, гледала го по телевизията и ме видяла дори. Помислих че си прави майтап, но каза - ти беше до Коцето, до тебе беше Тошко, а от другата страна беше онзи от Сарафово, познала и Акаунта! Някой ако намери запис на мача - каза че било след или около 2рия гол. Камерата зумирала и концетрирала върху нас на стълбите!
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Мен жената за пореден път ме банира днес. Но пък ми прости след мача, гледала го по телевизията и ме видяла дори. Помислих че си прави майтап, но каза - ти беше до Коцето, до тебе беше Тошко, а от другата страна беше онзи от Сарафово, познала и Акаунта! Някой ако намери запис на мача - каза че било след или около 2рия гол. Камерата зумирала и концетрирала върху нас на стълбите!
Пффф, и мен са ме давали.... Не обичам да ме дават...

[center]
[/center]

Тоше,докат не напрайш тема за срещата с ръководството,нЕма да са разберем. Особено след днешните емоции. 

[center]
[/center]

калпазанчо написа:Мен жената за пореден път ме банира днес. Но пък ми прости след мача, гледала го по телевизията и ме видяла дори. Помислих че си прави майтап, но каза - ти беше до Коцето, до тебе беше Тошко, а от другата страна беше онзи от Сарафово, познала и Акаунта! Някой ако намери запис на мача - каза че било след или около 2рия гол. Камерата зумирала и концетрирала върху нас на стълбите!
"Онзи от Сарафово", басси, от Бургас съм първо на първо, второ и ник си имам, пък даже и име! )))))))))
subzero написа:калпазанчо написа:Мен жената за пореден път ме банира днес. Но пък ми прости след мача, гледала го по телевизията и ме видяла дори. Помислих че си прави майтап, но каза - ти беше до Коцето, до тебе беше Тошко, а от другата страна беше онзи от Сарафово, познала и Акаунта! Някой ако намери запис на мача - каза че било след или около 2рия гол. Камерата зумирала и концетрирала върху нас на стълбите!
Знаех си, че ще ви дадат по ТВ 7. Мечтая за вашата минутка слава. Манекени.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:subzero написа:калпазанчо написа:Мен жената за пореден път ме банира днес. Но пък ми прости след мача, гледала го по телевизията и ме видяла дори. Помислих че си прави майтап, но каза - ти беше до Коцето, до тебе беше Тошко, а от другата страна беше онзи от Сарафово, познала и Акаунта! Някой ако намери запис на мача - каза че било след или около 2рия гол. Камерата зумирала и концетрирала върху нас на стълбите!
Знаех си, че ще ви дадат по ТВ 7. Мечтая за вашата минутка слава. Манекени.
Ма с тез фланелки-направо сме си манекени..
[center]
[/center]

Манекени на Родопа и Винпром Поморие сте вие за мен! Едни мушенннннннннннннници!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Манекени на Родопа и Винпром Поморие сте вие за мен! Едни мушенннннннннннннници!
Тоше ти беше далеч, но знаеш ли, какво установихме на капаните: Колкото коремчетата са по-големи, толкова и акулките са по - страшни. на голЕмо коремче се озъбват просто.
ПС: Видяхте ли снимките, които изпратих. Забранил съм ги да се показват в търсачката.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Bourgas написа:Манекени на Родопа и Винпром Поморие сте вие за мен! Едни мушенннннннннннннници!
Тоше ти беше далеч, но знаеш ли, какво установихме на капаните: Колкото коремчетата са по-големи, толкова и акулките са по - страшни. на голЕмо коремче се озъбват просто.
ПС: Видяхте ли снимките, които изпратих. Забранил съм ги да се показват в търсачката.
Жена ми каза,че като седна и нищо не се чете от шкембето. И аз викам:Мчи аз на стадиона седя прав!!
[center]
[/center]