"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот ntodorov » 23 сеп 2013 13:47

"Според запознати Димитър Димитров е чел яко конско на бразиеца в съблекалнята на почивката между двете полувремена."

Абсолютна неточност. Херо въобще не влезе в съблекалнята на полувремето. Седеше със скръстени крака на трЕнерската пейка в антракта между двете "пиеси" от първото и второто полувреме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 сеп 2013 16:32

burgazliqta написа:
grud написа:Херо готви чистка в Черноморец
Оливейра, Соли и Мрабет на мушката на специалиста
Бургас, България | Публикувано: 23 септ. 2013, 09:51

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо ще развърти яко метлата през зимната пауза в шампионата на "А" група, пише „24 часа“. Допълнителен тласък в намеренията му даде домакинската загуба срещу Левски с 1:3 в мача между двата отбора от деветия кръг.
Първи на мушката на 54-годишния специалист е централният защитник Бруно Оливейра. Опитният бразилец вбеси треньора си, след като при 1:1 8 минути преди края на първото полувреме си набута левашки автогол. Според запознати Димитър Димитров е чел яко конско на бразиеца в съблекалнята на почивката между двете полувремена.
Според запознати в списъка на Димитър Димитров за зимна чистка са и често контузените Осама Мрабет и Мохамед Соли. При всички случаи ще има и още натирени.

Що само тези, има и други! Включително и от ръководството напр. - Г.Чиликов и т.н. А относно Мрабет, че той е играл само срещу Ч.море и то не лошо, ама щом е нарочен....

Мрабет игра и срещу Шумен ако не се лъжа. Яд ме е за Соли, защото мисля, че има талант това момче.

Игра срещу Лудогорец и мазута и там Херо го нарочи за главния виновник,затова че дефанзивната ни линия не изглеждала като хората,от там насетне не е помирисал терен,изключвам този срещу Шумен,в който бяха пуснати резервите
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 сеп 2013 17:37

СТК констатира едностранно прекратяване натрудовия договор на Исуф Уатара с ПСФК „Черноморец Бургас”. За определяне вида на причината, призовава страните на свое заседание което ще се проведе на 01.10.2013 година от 16.00 часа в заседателната зала на БФС на Нац.стадион „В.Левски” .

8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 23 сеп 2013 19:57

burgazliqta написа:Мрабет игра и срещу Шумен ако не се лъжа. Яд ме е за Соли, защото мисля, че има талант това момче.

Соли е в супер ялова форма в момента, защото се възстановява след 2 поредни контузии. Ако до ноември покаже нещо, може и да остане.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 сеп 2013 20:31

cena62 написа:
burgazliqta написа:Мрабет игра и срещу Шумен ако не се лъжа. Яд ме е за Соли, защото мисля, че има талант това момче.

Соли е в супер ялова форма в момента, защото се възстановява след 2 поредни контузии. Ако до ноември покаже нещо, може и да остане.

Наблюдавах го в мача срещу Литекс и останах с впечатлението, че ако му се даде малко време и шанс за игра, ще уцелим джакпота. ;) Но това си е мое мнение :)
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 сеп 2013 00:13

Devian написа:
burgazliqta написа:
grud написа:Херо готви чистка в Черноморец
Оливейра, Соли и Мрабет на мушката на специалиста
Бургас, България | Публикувано: 23 септ. 2013, 09:51

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо ще развърти яко метлата през зимната пауза в шампионата на "А" група, пише „24 часа“. Допълнителен тласък в намеренията му даде домакинската загуба срещу Левски с 1:3 в мача между двата отбора от деветия кръг.
Първи на мушката на 54-годишния специалист е централният защитник Бруно Оливейра. Опитният бразилец вбеси треньора си, след като при 1:1 8 минути преди края на първото полувреме си набута левашки автогол. Според запознати Димитър Димитров е чел яко конско на бразиеца в съблекалнята на почивката между двете полувремена.
Според запознати в списъка на Димитър Димитров за зимна чистка са и често контузените Осама Мрабет и Мохамед Соли. При всички случаи ще има и още натирени.

Що само тези, има и други! Включително и от ръководството напр. - Г.Чиликов и т.н. А относно Мрабет, че той е играл само срещу Ч.море и то не лошо, ама щом е нарочен....

Мрабет игра и срещу Шумен ако не се лъжа. Яд ме е за Соли, защото мисля, че има талант това момче.

Игра срещу Лудогорец и мазута и там Херо го нарочи за главния виновник,затова че дефанзивната ни линия не изглеждала като хората,от там насетне не е помирисал терен,изключвам този срещу Шумен,в който бяха пуснати резервите

Срещу Лудогорец влезе едва второто полувреме на мястото на Атанасов, а срещу Нафтата чак в 72-та минута на мястото на Гаел.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 10 окт 2013 20:28

До мача с Берое взимаме нападател. (Не става въпрос за юноша)
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 окт 2013 23:19

cena62 написа:До мача с Берое взимаме нападател. (Не става въпрос за юноша)

Любчо, за малкия, черничкия, ли става въпрос?

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 11 окт 2013 09:07

k.dimitrov написа:

Да :)
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 окт 2013 09:18

cena62 написа:
k.dimitrov написа:

Да :)

За него чухме много противоречиви неща...Вие си бяхте тръгнали вече, но Иво каза: " Да. Нападател е. Супер е."
Чилика каза: "КъВ нападател. Трябва да го повдигаме за високите топки ли ? :P" Най-вероятно няма да подпишем, има други неща с него. Иначе е офанзивен играч, играе еднакво добре по крилата и зад нападателя."
Петьо Колев каза: " Става, но не знам, какво ще се случи с него. Има някакви ангажименти."
В последствие пък научихме, че имал уговорка за проби с един немски отбор ( от първа бундеслига ), и ако там не се получат нещата - идвал при нас.
Иначе това момченце демонстрира дружелюбност и непринуденост.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”