Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 16:44

Devian написа:Момци,не знам дали ще споделите моето мнение, но ми струва, че е редно на този палячо Градев да му се отговори на част от въпросите с декларацийка,защото за пореден път Черноморец му виновен, затова че не разбира това с което се е захванал!

Какво да му пишем, тоя е луд. Иначе си погледни личните.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 17:33

Devian написа:Момци,не знам дали ще споделите моето мнение, но ми струва, че е редно на този палячо Градев да му се отговори на част от въпросите с декларацийка,защото за пореден път Черноморец му виновен, затова че не разбира това с което се е захванал!

Давай, подготвяй я :P А ние в знак на благодарност ще ти изпратим фланелка и шалче 8-)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 17:38

petkan написа:

Давай, подготвяй я :P А ние в знак на благодарност ще ти изпратим фланелка и шалче 8-)

Аз съм в темата им. И селянче ли не бях, паляк ли не бях, шматка и какво ли не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 апр 2012 19:04

Ооооо,Владо,добре дошъл! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 апр 2012 19:15

Добър ден, скъпи съфорумци. Толкова отдавна не съм влизал, че почти си забравих паролата за ника :mrgreen:
Днес е петък, калпазански ден,ден на майстора. А калпазанина цял Тир разтовари...
Обажда ми се един авер преди няколко дни - пита ме за няколко часа в петък свободен ли съм....Викам - да, за час- два, защо не. Днес 9 без 20 мина да ме вземе. Питам: Къде отиваме? Отговор - ей там до Флората...
Пристигнахме до Флората, завихме към пункта за газ, навлязохме в успоредната на околовръстното шосе разкаляна уличка и гледам един ТИР пред нас. Не предполагах, че е пълен на макс с някакви изолации за тръби (някакви си 25 тона?!?!). Проблем йок, ама Тира изкърти една новопоставена шахта, след което се хлъзна в калта и някак ей така на шега се заклини помежду две коли. Ни напред, ни назад, шахтата отворена, Тира на задна се пързаля...Та, след кратко вайкане решихме да изместим колата - Форд ескорт комби с разградска регистрация...Напред добре,ама настрани как се мести (всъщност задницата що годе лесно, но предницата заради двигателя така се натискаше...)Тъкмо приключихме (това усилие ни коства 20 минути от живота) и се оказа че трябва да преместим още 4 коли! Викам ааа, не - почнахме да включваме алармите една по една. 4 коли пищяха в междублоково пространство 20ина минути помежду 2 блока с по 108 апартамента - всичко живо излезе по терасите, само собствениците на колите не! И хайде пак на ново старата песен на нов глас. Тъкмо преместихме първата и един се появи на прозореца гол до кръста: Чакайте, чакайте ей се слизам....Пфффф, тоя сега ли намери да се събуди...Бутнахме и останалите и започна голямото разтоварване. Накрая се олюлявах като пиян пират на чужда гемия :mrgreen:Накрая свалихме близо 40те европалета от камиона, незнайно защо шофьора рече да ги изхвърлим (а бяха чисто нови). Почнаха да се навъртат разни пенсионери и пенсионерки от блоковете, като така лека полека усул-усул се опитваха да.......да, да откраднат някой палет и да си откраднат от нарязания безмилостно (от моя милост) найлон. :evil:
В това време жената заедно с щерката на преглед при личната лекарка...Седяли 2 часа да чакат, защото нито един пенсионер/пенсионерка не отразил малката че е със сополи и плаче...Това щях да го разбера, но в това време момиче и моче също чакали толкова време...Долу-горе на моята възраст...Мъжа едвал седял на краката си, а момичето плачело през целите 2 часа. Реда им бил преди на жена ми. Оказало се, че момчето е с мозъчен инсулт вследствие на прием на някакви хапчета за мускули...
Петък, калпазански ден, ден на майстора. Ден за размисъл, няколко дена преди едни от-христианските празници.Много съм разочарован от днешните пенсионери!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 19:41

Владо . Трудна е била твоята, а сегашните пенсионери са тези, които посрещнаха демокрацията на годините, на които съм аз сега...Ами и, като по-млади бяха разглезени, невъзпитани и неотстъпчиви. Какви да са 23 години по-късно ? :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 19:43

Сашко. Разбрах, че искаш шалче ?
[offtopic]Пусни утре 10 набега в твоята зона и тогаЗ :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 19:46

Хах, на теб май не трябва да ти се дава физическа работа в повече, че току виж и роман си написал след това :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 апр 2012 20:06

в Левски се зараждата нови скандали :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 20:07

Bartolomej написа:в Левски се зараждата нови скандали :)

Те са около Левски Мъри-Сираков–Гонзо–Тонев-Батков :) То от тия един няма, дето да му пука за Левски истински :)

Върни се в “Черноморец”