subzero написа:Искам си Акаунта написа:Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .
Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .
Честно ли сравняваш Реал с Черноморец???Поласкан съм.
![]()
Всъщност тоз Варан не го знам кой е,ама съм убеден че е в пъти по-добър от всеки наш национал,да не говорим за Милчо.
А иначе съм съгласен,че след 0:2 Херо трябваше да пусне малките. Просто сравнението е нелепо.
Рафаел Варан е централен защитник . Нормално е да е по-добър от всеки наш национал , след като е в Реал Мадрид ... Не сравнявам Черноморец с никого , ама пък и Левски не са Барса нали ...
просто се заговори за "пазене" на крехката психика на юношите , та се сетих , че Мауриньо хвърли Варан на "лъвовете" в мача безкрайно по важен отколкото вчерашния . Мач от който зависеше дали Реал ще вземе трофей ... Ама явно за точно такива действия на единия му казват Специалния ... а другия е просто Херо .
[/center]