Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 14:08

mistreated написа:
izumrud написа:
mistreated написа:Прочетох само жалбата http://www.chernomoretz.bg/files/132756 ... -01-12.pdf към БФС. Наистина договорът е сключен по този член, но и на основание ал 1 и ал 2. Тоест малко по-надолу се вижда, че договорът може да се прекрати едностранно само от клуба и от Арбитражния съд. Край.

Какво край бе, ти имаш ли идея как са сключва трудов договор. Първо дата няма. Второ, за да се използва този чл. 70 трябва да се напише, че е във връзка с чл. 67 или 68. Самостоятелно да се цитира чл. 70 е пълн абсурд. Питай Инспекцията по труда, ако искаш.

Бате, ти не си добре
наистина ли не виждаш, че има дата "начало на договора" 8-и септември 2011???

Естествено, че член 70 се цитира във връзка с член 68, що не четеш промените в Държавен вестник, където се обяснява начин на позоваване???
ти си Cenzura)) абе, да не би да си софиянец с произход от Западна България?????

Дата "начало на договора"? Ти си пълен *Цензурирано* честно. В Кодекса на труда си е записано ясно и точно какво е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да присъства в един трудов договор.

Съдържание
Чл. 66. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2004 г., в сила от 01.08.2004 г.) Трудовият договор съдържа данни за страните и определя:
1. мястото на работа;
2. наименованието на длъжността и характера на работата;
3. датата на сключването му и началото на неговото изпълнение;
4. времетраенето на трудовия договор;
5. размера на основния и удължения платен годишен отпуск и на допълнителните платени годишни отпуски;
6. еднакъв срок на предизвестие и за двете страни при прекратяване на трудовия договор;
7. основното и допълнителните трудови възнаграждения с постоянен характер, както и периодичността на тяхното изплащане;
8. продължителността на работния ден или седмица.

В този договор е посочена само датата на началото на неговото изпълнение, но не и на сключването му.
Кое му е естественото, че чл. 70 се цитира във връзка с чл. 68 и по коя алинея и точка от чл. 68 е? Защото възможностите са сключване на срочен трудов договор не са една и две.[/quote]

В иска си за освобождаване Анеси не оспорва договора, а дава предизвестие за неговото прекратяване, а след това превежда 3 заплати, защото не изпълнява необходимите срокове по предизвестието. Т.е. правилността на договора не е посочена като причина за прекратяването му.
Сега СТК трябва да се произнесе, имал ли е право по техните изисквания, да прекъсне по този начин договора си.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 14:19

k.dimitrov, аз не знам какво и как е представено от двете страни пред БФС и СТК. Виждам само това, което Черноморец представят и него коментирам. Дали е имал право Анеси или не, тепърва ще разберем. Но е абсолютен факт, че в договора има направо глуповати пропуски и неточности.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 14:28

Сега СТК трябва да се произнесе, имал ли е право по техните изисквания, да прекъсне по този начин договора си.

...и ако СТК се произнесе положително :o ..."Случаят Босман" ще бледнее пред новия иновационно - революционен "случай Андрианантенайна" сътворен от титаничните БГ глави. :| ...Тогава дори пчеларят ще бъди в пъти по-сигурен в завръщането на "бубите" си отколкото всеки клуб в "завръщането" на собствените си футболисти...
[offtopic]Баси. Не ти ли върне заплатата - пей сърце, ноооо... Върне ли я - Търси го в ...противниковия отбор. :shock:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 14:31

mistreated написа:k.dimitrov, аз не знам какво и как е представено от двете страни пред БФС и СТК. Виждам само това, което Черноморец представят и него коментирам. Дали е имал право Анеси или не, тепърва ще разберем. Но е абсолютен факт, че в договора има направо глуповати пропуски и неточности.

В това, което представят Черноморец, е даден документа, който е изпратил Анеси, за да разтрогне договора. А защо адвокатите на Анеси и на ЦСКА не показват какво са изпратили, питай тях. Всички твърдяха, че от Черноморец представят само документите за Платини, а крият за Анеси, защото ги е страх. Ето, те ги показаха, всеки, който се интересува, може да ги види. Интересно, защо след като ги показаха, спряха всички коментари от Градев и Василев. А за да разбереш, защо се отложи вземането на решение по казуса, влез във форума на Черноморец и проследи последните мнения в темата Черноморец - ЦСКА втора серия.
Последна промяна от k.dimitrov на 27 яну 2012 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 14:44

mistreated написа:k.dimitrov, аз не знам какво и как е представено от двете страни пред БФС и СТК. Виждам само това, което Черноморец представят и него коментирам. Дали е имал право Анеси или не, тепърва ще разберем. Но е абсолютен факт, че в договора има направо глуповати пропуски и неточности.

Колега "mistreated". Обърна ли внимание на отговорите на Искам си Акаунта относно въпросите зададени към нас.
И двамата разполагате с едни и същи Договори, но явно виждате различни неща.
С риск да те пренебрегна ( не умишлено) и познавайки Акаунта, имам основание да вярвам повече на него.
Същия този Акаунт, ако виждаше някакъв "пробив" в действията на юристите в Черноморец и "любимеца" си Киряков - сега
трябваше да се оборваме с него... Не се и подкупва. :mrgreen: Така, че...Считайте го за безпристрастен.
ПС:Отговора му е 2-3 поуста по-назад.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 14:47

Виж, няколко пъти повторих, че това е лично мое мнение и не искам да анагажирам никого с него. Уважавам мненията на който и да било, когато са аргументирани. Не познавам "Акаунта", но изглежда човек, който разбира от материята.
Точно затова казах и че ще се извиня на всеки, с който съм спорил по въпроса, ако отсъдят в полза на Черноморец. Нека видим какво ще стане.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 14:50

mistreated написа:Виж, няколко пъти повторих, че това е лично мое мнение и не искам да анагажирам никого с него. Уважавам мненията на който и да било, когато са аргументирани. Не познавам "Акаунта", но изглежда човек, който разбира от материята.
Точно затова казах и че ще се извиня на всеки, с който съм спорил по въпроса, ако отсъдят в полза на Черноморец. Нека видим какво ще стане.

О-оооо. Да. Прав си. Ние само чупим призмата през нашите виждания, а и да не е скучно в дългите зимни и студени дни. :) Успех и нека истината възтържествува.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 14:57

mistreated написа:Виж, няколко пъти повторих, че това е лично мое мнение и не искам да анагажирам никого с него. Уважавам мненията на който и да било, когато са аргументирани. Не познавам "Акаунта", но изглежда човек, който разбира от материята.

Дано да отсъдят както трябва, каквито са нормите на БФС, УЕФА и ФИФА. Влез в другата тема и ще разбереш откъде ми идват съмненията.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 15:06

k.dimitrov написа:

Дано да отсъдят както трябва, каквито са нормите на БФС, УЕФА и ФИФА. Влез в другата тема и ще разбереш откъде ми идват съмненията.

Прочетох я, ама как да коментирам нещо, за което няма доказателства. Ако има запис нека пуснат и него в интернет пространството.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 15:13

mistreated написа:
k.dimitrov написа:

Прочетох я, ама как да коментирам нещо, за което няма доказателства. Ако има запис нека пуснат и него в интернет пространството.

За да кажете след това, че е манипулиран. Но все пак, идеята ти не я лоша. Черноморец трябва да сложат по един "бръмбар" на всички служебни и лични телефони, за да могат да записват всичко, иначе няма как да докажат правотата си в България. Макар че и това не е гаранция-

Върни се в “Черноморец”