NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не знам как се играе еврофутбол! Искам да попитам:Мога ли да заложа за шампионска титла на Черномореца? Има ли такъв залог?И ако има,колко ще спечеля ако заложа 200 лева?
нищо няма да спичелиш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не знам как се играе еврофутбол! Искам да попитам:Мога ли да заложа за шампионска титла на Черномореца? Има ли такъв залог?И ако има,колко ще спечеля ако заложа 200 лева?
Bartolomej написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не знам как се играе еврофутбол! Искам да попитам:Мога ли да заложа за шампионска титла на Черномореца? Има ли такъв залог?И ако има,колко ще спечеля ако заложа 200 лева?
нищо няма да спичелиш
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не знам как се играе еврофутбол! Искам да попитам:Мога ли да заложа за шампионска титла на Черномореца? Има ли такъв залог?И ако има,колко ще спечеля ако заложа 200 лева?
нищо няма да спичелиш
Ти кажи има ли такъв залог,пък май месец ш си говорим дал няма да спечеля
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не знам как се играе еврофутбол! Искам да попитам:Мога ли да заложа за шампионска титла на Черномореца? Има ли такъв залог?И ако има,колко ще спечеля ако заложа 200 лева?
Bourgas написа:Друг е въпросът, че тази година ЦСКА са шампиони, това го знае всяко хлапеАз даже го написах още в началото на сезона миналата година. Ще се радвам, ако Черноморец остане в тройката.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта