El greco написа:С дружни усилия ги разпознахме , само се търси още кой е този до Дражо , а и аз не съм убеден , че това е Пинко ...т. е. Шейтанов . Статистиката да помага , моля !
Пинко е!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
El greco написа:С дружни усилия ги разпознахме , само се търси още кой е този до Дражо , а и аз не съм убеден , че това е Пинко ...т. е. Шейтанов . Статистиката да помага , моля !
El greco написа:Аз тези двамата Дамянов и Костов не си ги спомням , честно .
Bartolomej написа:Дизел
ти ограмотяваш ли ги тес малкити от вашето форум за историята на футбола в Бургас
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:Дизел
ти ограмотяваш ли ги тес малкити от вашето форум за историята на футбола в Бургас
Наизуст я знаят! От 1962-до днес година по година,сезон по сезон,резултати,голмайстори,класиране....майтап бе Уили! Правим каквото е по силите ни.Има момчета които са събрали цялата история от основаването на отбора от 1962.Всички сезони,година по година,кръг по кръг,абсолютно всичко!Интервюта с основателите на клуба,много снимков материал и т.н. Чакаме да излезе книгата.А ето го отбора от 1965 който влиза в Б група http://neftochimic.eu/e107_files/public ... _grupa.jpg
nasko75 написа:леле, колко сте зле и това ми било акули
сега гледам братския кипърски отбор и се налага да се включа![]()
![]()
![]()
Първо - дебютът на Алекси е на 18 май 1980 и тогава изиграва три мача. На снимката го няма, защото снимката е правена есента 1979
и така почвам
клекнали - първи ред, от ляво на дясно: Цвятко Мутафчиев, Злати Костов, Иван Йовчев, Стоян Мавров, Николай Калушев, Тодор Райков
втори ред: Иван ПРитъргов, Николай Маджаров, Ивайло Коцев, д-р Боранов, Иван Илчев, Николай Кушалиев, Георги Илиев
трети ред: Дражо Стоянов, Георги Дамянов, Валентин Делиминков, Румен Христов, Георги Маджаров, Иван Пазачев, Любомир Шейтанов
имах кол****ие дали е Желязко Марков или Калушев, но се оказа, че Жижо е дошъл чак през 1985
Георги Дамянов играе повече в Нафтата, а Злати Костов е от ахелой и играе и в Несебър
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта