"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Parmalat » 27 авг 2013 17:34

Локомотив Сф привлече още един нов футболист днес. Става дума за тъмнокожия французин Гаел Нлундулу, който играе като ляв външен халф. Досега Гаел играеше с екипа на Черноморец Бс, с който разтрогна неотдавна. Той подписа за две плюс една години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 авг 2013 17:38

Минус един ма..л по малко.Ред е на следващия.
На сила хубост не става.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 авг 2013 21:55

МислА си,че Жорката няма да играе с Лудогорец в Европа. Няма да го пускат. Ще играе в някви решени мачове в България. Тийба растежа...... :evil:
Откога дълбока резерва в Лудогорец е по-добре от капитан в Черноморец ??? :roll:
Само заради финансовата страна си струва.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 авг 2013 10:59

Ирландски халф трябва да пристигне днес в Бургас, за да започне подготовка с тима на Черноморец. Става въпрос за 26-годишен играч, свобо­ден агент, който за последно е ритал в шотландското първенство, но през послед­ната година се е възс­тановявал от контузия в глезена. Наставникът на бургазлии Димитър Димитров ще тества играча и ще провери неговото физическо състояние, след което ще го пусне и тренировките.

Херо чака на проби и сенегалски на­падател, който е на 18 години и идва от френ­ска частна футболна школа. Двамата футбо­листи ще бъдат проб­вани по време на пау­зата в шампионата в две контролни срещи.

Ръководството на Чер­номорец пусна от вче­ра билетите за предс­тоящия домакински сблъсък на „акулите" срещу тима на Литекс. Двубоят е тази събота от 20,00 часа на стади­он „Лазур". Цените остават същите - 5 лева е нормалният билет до деня на мача, 2 лева пък са преференциал­ните, които се полагат на деца до 18 години и пенсионери. В деня на срещата цената на всички билети извън ложите е 10 лева.

Ирландски халф от Шотландското първенство хахахах :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 авг 2013 11:28

Parmalat написа:Ирландски халф трябва да пристигне днес в Бургас, за да започне подготовка с тима на Черноморец. Става въпрос за 26-годишен играч, свобо­ден агент, който за последно е ритал в шотландското първенство, но през послед­ната година се е възс­тановявал от контузия в глезена. Наставникът на бургазлии Димитър Димитров ще тества играча и ще провери неговото физическо състояние, след което ще го пусне и тренировките.

Херо чака на проби и сенегалски на­падател, който е на 18 години и идва от френ­ска частна футболна школа. Двамата футбо­листи ще бъдат проб­вани по време на пау­зата в шампионата в две контролни срещи.

Ръководството на Чер­номорец пусна от вче­ра билетите за предс­тоящия домакински сблъсък на „акулите" срещу тима на Литекс. Двубоят е тази събота от 20,00 часа на стади­он „Лазур". Цените остават същите - 5 лева е нормалният билет до деня на мача, 2 лева пък са преференциал­ните, които се полагат на деца до 18 години и пенсионери. В деня на срещата цената на всички билети извън ложите е 10 лева.

Ирландски халф от Шотландското първенство хахахах :lol:

Дали не е пак измислица на ММ. Днес се видях с Шейтанов, не ми каза нищо такова. Ама и аз го питах основно за вратарския пост.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 авг 2013 14:00

Милчо Ангелов: Мечтата ми е да се махна от България

Нападателят на Черноморец Милчо Ангелов заяви, че е доволен от краткия си престой в Италия и добави, че е много впечатлен от футбола, който се практикува на Апенините. Юношеският национал изкара няколкодневни проби в една от формациите на Торино, по време на които все участие в контрола и дори се разписа срещу Вилафранка Пиемонте при победата с 3:1. Младият талант сподели първите си впечатление в интервю за ТОП НОВИНИ БУРГАС, в което не скри желанието си час по-скоро да напусне България.

„Изкарах в Италия точно три дни, в които взех участие в една контрола и две тренировки. Моят мениджър ми уреди пробите, но подробности не мога да кажа”, започна нападателят на „акулите”.

„Направи ми впечатление, че италианците играят по-твърдо, футболът е по-различен от нашия дори при юношите. Школите им нямат нищо общо с нашите, дори там се работи професионално”, коментира Ангелов.

„Доволен съм от престоя си там, не играх лошо… но малко не подавах. Когато си тръгвах, ми казаха, че са доволни от мен и че не съм за тяхното ниво, че трябва да играя на по-високо ниво. Сега явно се двоумят, какво да правят. Моето желание е да играя в някой мъжки отбор. Мечтата ми е да изляза в чужбина, да се махна от тази помия в България”, завърши юношеският национал.

Милчо Ангелов е наблюдаван от главния скаут на академията на Торино Масимо Баба и от спортния директор Джанлука Петраки. От Торино са запознати с изявите му както в първия тим на акулите, така и за юношеския ни национален тим. 18-годишният талант бе един от футболистите, блеснали за България U19 на супер-турнира "Алкудия къп" в Испания. Той се разписа във вратата на Япония за победата с 2:1 в последния мач на българите.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 авг 2013 20:16

subzero написа:МислА си,че Жорката няма да играе с Лудогорец в Европа. Няма да го пускат. Ще играе в някви решени мачове в България. Тийба растежа...... :evil:
Откога дълбока резерва в Лудогорец е по-добре от капитан в Черноморец ??? :roll:

Що пък си мислиш че някой го е питал за трансфера ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 20:42

Der Führer написа:
subzero написа:МислА си,че Жорката няма да играе с Лудогорец в Европа. Няма да го пускат. Ще играе в някви решени мачове в България. Тийба растежа...... :evil:

Не си го мисля. Просто някои хора твърдят,че това е развитие в кариерата.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 авг 2013 23:43

subzero написа:
Der Führer написа:

Ами ... както и да го погледнеш си е развитие на кариерата за Терзиев . От отбор който ще се бори да не изпадне , отива в шампиона и главен претендент за титлата . От отбор където кариерата му е в застой и където няма реална конкуренция за мастото си , отива в отбор където ако иска да играе трябва да го докаже в тренировките ... и където има още 3 защитници които не са по-слаби от него . :)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 авг 2013 00:29

Der Führer написа:
subzero написа:
Der Führer написа:

Ами ... както и да го погледнеш си е развитие на кариерата за Терзиев . От отбор който ще се бори да не изпадне , отива в шампиона и главен претендент за титлата . От отбор където кариерата му е в застой и където няма реална конкуренция за мастото си , отива в отбор където ако иска да играе трябва да го докаже в тренировките ... и където има още 3 защитници които не са по-слаби от него . :)

Миро, както си го описал ми прилича на развиване на кариера, ама на... резервната скамейка. Не един или двама добри играчи са си отивали по този начин.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”