п.п. Да бяха казали, щяхме да го вземем с нас в буса до София, и без това имаше празно място

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Devian написа:Според Новспорт-а още двамата правили компания на въпросния халф по време на пробитеСтавало въпрос за крило и защитник. Ако ги привлечем ще имаме достатъчно играчи за два мача под ред, да не говорим, че на всеки пост Херо ще има най-малко по два играча, а на някои и доста повече
Devian написа:И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчиТези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума
Искам си Акаунта написа:Devian написа:И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчиТези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума
Пари ще има , когато Подвиския напусне клуба . Понастоящем - от 5 членния управителен съвет , 3-а са от квотата на Петрол . Докато тези места не се заемат от хора на Илюмжинов , той няма да дава пари за клуба . Иначе за въпросните играчи ... на последната контрола наистина имаше 3-а играча на проби . Въпросния защитник с габаритите ( и физиономия ) на Джон Оби Микел ... и две дребни негърчета - халф и крило .
Bartolomej написа:Искам си Акаунта написа:Devian написа:И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчиТези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума
Пари ще има , когато Подвиския напусне клуба . Понастоящем - от 5 членния управителен съвет , 3-а са от квотата на Петрол . Докато тези места не се заемат от хора на Илюмжинов , той няма да дава пари за клуба . Иначе за въпросните играчи ... на последната контрола наистина имаше 3-а играча на проби . Въпросния защитник с габаритите ( и физиономия ) на Джон Оби Микел ... и две дребни негърчета - халф и крило .
то и илюмджинов мои да не дава кинти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост