Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот калпазанчо » 14 авг 2012 15:50

хахаха от Бургас до София със Полийс Експрес, при това напълно безплатно :mrgreen:
п.п. Да бяха казали, щяхме да го вземем с нас в буса до София, и без това имаше празно място :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 15 авг 2012 06:36

Някой с повече информация за този френски халф пробван от Херо, който бил юноша на Сошо и уж бивш младежки национал на Франция :?:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 08:27

Херо продължава с ударните трансфери .. ! Дано да го одобри . сигурно ще се разбере до няколко дни !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 15 авг 2012 09:45

Според Новспорт-а още двамата правили компания на въпросния халф по време на пробите :shock: Ставало въпрос за крило и защитник. Ако ги привлечем ще имаме достатъчно играчи за два мача под ред, да не говорим, че на всеки пост Херо ще има най-малко по два играча, а на някои и доста повече :o
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 авг 2012 10:02

Devian написа:Според Новспорт-а още двамата правили компания на въпросния халф по време на пробите :shock: Ставало въпрос за крило и защитник. Ако ги привлечем ще имаме достатъчно играчи за два мача под ред, да не говорим, че на всеки пост Херо ще има най-малко по два играча, а на някои и доста повече :o

А нали имаше ограничения за брой новопривлечени (до 3ма нови) и със заплати до 3 000 евро? :roll:
Нещо тука не ми се връзва ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 15 авг 2012 10:12

И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчи :shock: Тези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 13:50

Devian написа:И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчи :shock: Тези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума :?

Пари ще има , когато Подвиския напусне клуба . Понастоящем - от 5 членния управителен съвет , 3-а са от квотата на Петрол . Докато тези места не се заемат от хора на Илюмжинов , той няма да дава пари за клуба . Иначе за въпросните играчи ... на последната контрола наистина имаше 3-а играча на проби . Въпросния защитник с габаритите ( и физиономия ) на Джон Оби Микел ... и две дребни негърчета - халф и крило .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 13:56

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:И аз точно това си помислих. Уж нямаме пари, а някакво разточителство на играчи :shock: Тези играчи трябва и заплати и премии да получават. Нещо като пир по време на чума :?

Пари ще има , когато Подвиския напусне клуба . Понастоящем - от 5 членния управителен съвет , 3-а са от квотата на Петрол . Докато тези места не се заемат от хора на Илюмжинов , той няма да дава пари за клуба . Иначе за въпросните играчи ... на последната контрола наистина имаше 3-а играча на проби . Въпросния защитник с габаритите ( и физиономия ) на Джон Оби Микел ... и две дребни негърчета - халф и крило .

то и илюмджинов мои да не дава кинти ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 14:01

Bartolomej написа:
Искам си Акаунта написа:

то и илюмджинов мои да не дава кинти ;)

Може да дава ... може и да не дава . Но докато не вземе Петрол на 100% ( респективно клуба ) със сигурност пари няма да има . Събев обаче нещо се опъва - опитвал са да вкара и неговия хипотетичен дял от "Бургас Арена" в цената 8-)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 14:04

Аз мисля , че Събев и Кирсан ще се спорузумеят ! Това може да стане след този сезон .. за мен Кирсан ще налее пари другият сезон , но това само съдбата ще определи ! :)

Върни се в “Черноморец”