Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Бургас
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 21:04

BRF написа:
ntodorov написа:Вальоооооо... :)
Мярнах го нейде из форумите на Гонг... Жените ни отидоха на съвместен купон, а ние сме си в къщЯта с домочадията. :oops: :|

Моята излезе за малко ама хич не и се ходеше УЖ

Вальо, щом е с Нейчовата жена, отече работата, да знайш :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 21:06

Бургас написа:
BRF написа:
ntodorov написа:Вальоооооо... :)
Мярнах го нейде из форумите на Гонг... Жените ни отидоха на съвместен купон, а ние сме си в къщЯта с домочадията. :oops: :|

Моята излезе за малко ама хич не и се ходеше УЖ

Вальо, щом е с Нейчовата жена, отече работата, да знайш :)

Знам!Нека ходят, после е Наш ред и така

Бургас
Контакти:

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 21:07

Пак ще напиша - петък или събота? :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 мар 2012 21:27

Бургас написа:Пак ще напиша - петък или събота? :)

Имам чувството,че никой не чете. :shock:
Аз съм за събота.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 21:34

subzero написа:

Аз съм за събота.

и аз

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 мар 2012 21:35

BRF написа:
subzero написа:

Аз съм за събота.

и аз

Най-после на едно мнение. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 21:50

Аз съм за събота.[/quote]
и аз[/quote]
Най-после на едно мнение. ;)[/quote]
чудо нали :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 мар 2012 21:54

Тоше, отприщи в мен една забавна случка отпреди 5-6 години. Ще я споделя, като офтопик за да не занимавам незаинтересованите.
[offtopic]Преди 5-6 години моята тъща ( на жена ми майка ;) ) ни дойде на гости в Бургас. Тя живее от девет планини в десета и пътува към нас ( както и ниЙ към нея де) почти половин ден. Та в този ред на мисли искам да кажа, че не ми е на близо и ми е "любима" и "чакана" гостенка ;) . Та оставихме я да ни гледа щерката и заедно с жена ми - бегом на купон. Купона беше "префърцунен" с колеги на съпругата ми, в чиято компания се чувствах, като напръскан с Би-58 плоден червей. Тъкмо в това ми неразположение се обадиха приятели, че пият водка на "Нефчо", а аз от половин дума получих морално одобрение от жена си и, като развълнувана девойка след първа целувка изприпках до "срещата" с аверите, които вече гледаха невиждащо. Присъединих се към тях, наваксах "закъснението" си и се почувствах леко и ефирно, като току що появилия се бриз. Беше разгара на лятото, а вечерта гореща и влажна. Сменихме няколко заведения с идеята да съпътстваме на хладния бриз, който иначе ни напусна така, както се и беше появил - бързо и внезапно. Накрая завършихме в едно заведение под Червения блок ( Народен юмрук). В приказки и раздумки не усетихме, как е отминало времето, когато един от аверите се загледа в хоризонта зад мен и промълви: " Пичове. Басиии странното небе". Обърнах се по посока на взора му и какво да видя: Едно красиво червенеещо небе с причудливи нюанси на червено, розово и сиво. В посока обратна на това природно творение небето си беше тъмно и мрачно, като в селски плевник. Точно това пък беше моята позиция на взор или иначе казано - зад гърба ми съмваше, а пред мен все още не. Докато се наслаждавах на гледката зад мен ме прободе една кошмарна мисъл: "Ми бааах мааа му. Тъщата у дома, щерка и внучка- тоже, а зетят - нощна птица" :o Преди това никога не ми се беше случвало да се прибирам по сутрините. Как се случи баш сега, когато тя ми е на гости. Въпреки всичко дочакахме утрото. Почти пиян се качих на едно такси и право към нас. Докато се возих в таксито изтрезнявах и си представях какво вече си мисли тъщата за мен. В този момент ме нахлу една "страхотна" идея да купя топли закуски от фурната до нас, да купя боза, кисело мляко и да се прибера, като победоносец. Речено-сторено. Петъка отдавна беше преминал в събота, а часът беше 7.30 заранта. Носейки топлите закуски и "питиетата" бях доволен, че държа покрай тях и "оправданието" си. Спусках се покрай "Бакарди", а вяла сервитьорка изкарваше масите под летните тенти. Желанието ми да пия ранно кафе за избистряне на съзнание и съвест беше неистово, но отминах твърд и непоколебим. И о чудо. Ключовете ми за дома бяха останали у жена ми. Нямаше как. Трябваше да събудя всички. Проблемите ми започнаха още на входната врата, която се оказа заключена. Звъннах плахо на звънеца за дома. Чу се задгробен глас на домофона. Говореше съпругата ми, която изрече краткото, но многозначително: "Влизай" . Чух сигнала за отключване на автомата и влезнах. До тук добре, ами на "бабинка", какво да кажа. Тя ме познава в друга светлина. Асансьора ме "влачи" цяла вечност до моя етаж...Когато отворих вратата ме посрещна точно човека на моите притеснения :o . Имах чувството, че жена ми умишлено я "изпрати" срещу мен. Нямате си представа, каква физиономия имаше тъщата. Търсеше ми погледа, а аз изпитвах неудобството на задлъжнял банков инспектор. Усетих, че и стана весело, а аз със сигурност изглеждах тъпо със закуските в ръка и подпухнали от безсъние и алкохол очи. Дано не ме е запомнила такъв :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 мар 2012 21:56

Ами нека е в събота.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 22:01

ntodorov написа:Ами нека е в събота.

А съм под условие,трябва моята женица да се е завърнала от Шопланд иначе ще продължавам да съм детегледачка

Върни се в “Черноморец”