Parmalat написа:Вчера губим с 1-5 при 17 годишните от тази школа на Лудогорец,която е на една година.
Нищо страшно. Единия отбор на Черноморец губи от другия.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:Вчера губим с 1-5 при 17 годишните от тази школа на Лудогорец,която е на една година.
Parmalat написа:Не мога да си позволя да давам 70 лева до Бургас и обратно и 20-30 лева примерно до Разград.Защото първо не познавам никой там.Ако бях от Бургас нямаше да пропускам мач на Черноморец,но не съм и трябва да се съобразявам с това.Изказвам се така както мисля за всички отбори.Едва ли ако Домучиев реши да стане собственик на Черноморец щв си против.Вчера губим с 1-5 при 17 годишните от тази школа на Лудогорец,която е на една година.Литекс също ги хваля както и Ботев,но критикувам остро Левски и ЦСКА,защото там са под всяка критика.Колкото до Черноморец ако искаме да сме фактор.Трябва да се развивме като такъв.
ntodorov написа:Bourgas написа:От кой да се учи, от Минев селския панаирджия ли? Айде моля ти се.
...или пък от Моци ? Айде баста. Лудогорец не е нито крачка назад, нито крачка напред. Престой на котва за момчето.
Der Führer написа:ntodorov написа:Bourgas написа:От кой да се учи, от Минев селския панаирджия ли? Айде моля ти се.
...или пък от Моци ? Айде баста. Лудогорец не е нито крачка назад, нито крачка напред. Престой на котва за момчето.
Лудогорец е огромна крачка напред в развитието на Терзиев ... Ще има възможност да поиграе един , два сезона в най-добрия клуб в България , да понатрупа опит в Европа - вместо да му трошат краката в "Б" група с Черноморец
Юношеският национал Милчо Ангелов е на проби в италианския Торино! Нападателят на Черноморец вкара гол в контролата на тима срещу Вилафранка Пиемонте за 1:0, а двубоят завърши 3:1.
Роденият през 1995 г. Ангелов слезе от самолета и веднага облече екипа на Торо (на снимката). Той ще остане на тестове до 31 август.
Талантът е наблюдаван от скаута на академията на клуба Масимо Бава и от спортния директор Джанлука Петраки.
Очаквайте подробности!
Parmalat написа:Няма да им простя за Милчо Ангелов!За това момче можехме да вземем милиони както взеха Литекс за Георги Миланов и ще вземат сега Ботев за Тодор Неделев,а ние го продаваме за някакви се 250 000 евро.Имам чувството че се разпадаме и този сезон ще изпаднем.
subzero написа:Parmalat написа:Няма да им простя за Милчо Ангелов!За това момче можехме да вземем милиони както взеха Литекс за Георги Миланов и ще вземат сега Ботев за Тодор Неделев,а ние го продаваме за някакви се 250 000 евро.Имам чувството че се разпадаме и този сезон ще изпаднем.
Ако го искаха Лудогорец,друго щеше да приказваш.
ntodorov написа:subzero написа:Parmalat написа:Няма да им простя за Милчо Ангелов!За това момче можехме да вземем милиони както взеха Литекс за Георги Миланов и ще вземат сега Ботев за Тодор Неделев,а ние го продаваме за някакви се 250 000 евро.Имам чувството че се разпадаме и този сезон ще изпаднем.
Ако го искаха Лудогорец,друго щеше да приказваш.
Там щеше да се развива...
Черноморец почти сигурно ще се раздели с още един от силните си футболисти. Очаква се до дни Юсеф Уатара да бъде продаден. За него се водят преговори с елитен тим от Турция. Акулите искат за крилото 600 000 евро.
Не е изключено Уатара вече да е изиграл последния си мач за бургазлии. Неотдавна той си навлече гнева на треньорския щаб с ново закъснение след двубой за родината си Буркина фасо. Заради лични причини Уатара пропуска днешното гостуване на Пирин ГД.
"Тема спорт"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта