Мнениеот gevel » 28 яну 2012 16:30
Аз мисля ,че Черноморец са правата страна и по двата казуса -за Анеси и за Платини!Градев, както винаги ,е неточен.Например, той казва,че всяка от двете страни по време на изпитателния срок можело да разтрогне,докато в договора ясно пише,че изпитателният срок е в полза на клуба!А и ,както отбелязва Киряков,Черноморец не се е възползвал от клаузата за изпитателния срок!От друга страна се вижда съвсем ясно ,че договорът е сключен за три години!Анеси не може да става свободен агент по начина ,по който е постъпил/с връщането на заплати и то след като са изплатени от клуба и са получени от играча/ЦСКА не може да води преговори и да подписва договори с играч,който има действащ договор, утвърден от БФС!Какво написах ,че ЦСКА не могат нещо ли?Нещо съм се объркал?Напротив ,те от 1948г. насам,когато са се самообявили за отбор, без дори да съставят протокол за това и за сметка на други отбори /справка -Ботев Пд,Септември Сф/ са се намъкнали в А група, МОГАТ ВСИЧКО!Не могат такива "нещастници" като Пирин Блгр, Берое,Янтра Гб ,които тутакси биват изхвърляни!Хайде, да видим сега БФС-то и Боби?Спокойно ,ако ЦСКА започне от В гр.,ще има редкия шанс да измие СРАМА от незаконното си влизане в А гр. и в същото време слънцето ще продължи да изгрява!След 3 г. пак ,живот и здраве, ще се бори и то вече да се надяваме -достойно!- за шампионска титла,като законен член на А гр.!