История на футбола в гр. Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: История на футбола в гр. Бургас
Ъъъ, тук яе ви оставя да поспорите, но ако смея само малко да се обадя, моля не събирайте на едно място думите дражевия и Черноморец, защото знам как се управляваше и спонсорираше клуба тогава и какъв срам съм брал, че това се водеше правоприемника на Черноморец 1919. Как момчетата ми се оплакваха, че ги кара да си пътуват самостоятелно до София за мачовете, как се боядисват неща от стадиона за сметка на бутилка ракия, комат хляб и салам. Хайде моля ви се, писна ми от тая простотия. Колкото истински е Черноморец, колкото истински е Нефтохимик, толкова истински са и Ботев, и Локомотив, и Пирин, и Спартаците и кой ли още не, но това не им пречи да си поддържат хората отборите. А тук какво е, всеки се цупи на някого, всеки си има някакви си негови идеи за нещата. Еми да, ама не! Като нямаме парата да си имаме по един футболен клуб в "А" групата или си траем, или не ходим. Тези обаче, които ходим да гледаме футбол по села, паланки, различни Черномореци и Нефтохимици не сме будали, ние просто обичаме играта.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: История на футбола в гр. Бургас
Да Тоше. Мислим еднакво. Трябва да накараме и другите да мислят, като нас.
...Някой да не се върже на последното ми изречение
. Знам, че няма как да стане, но...
...Хора, ако Го има Него знаете ли, колко му е забавно с нас ? Сметки, планове, история, стар клуб, нов клуб, абревиатури разни, неНам си кВо. Едно нещо знам и го споделям за да не ме боли главата: Живейте за мига, защото всичко на този свят е тленно и преходно. Никой не знае, къде, каква и коя е истината, ако въобще някога я е имало. Миговете и моментите се изхлузват между пръстите ни докато се ровим из старите и вехти парцали. Живота е толкова несъвършен и кратък, че да робуваме на минали събития, имена и "традиции" е толкова смешно и жалко, колкото въобще да обещаваш нещо. Дайте да гледаме в една посока така, както можем да седим на една маса и да си правим рахата, защото утре може да е късно за всичко. Я ведро и я натикайте тази история там, където и е мястото - в нафталина. Иначе съм отворен за всички новости и идеи, които могат да ме държат жизнерадостен, ведър, дръзновен...Мразя носталгията, а ако имах силата да променям минали неща - бих "сътворил" само едно чудо: Да стана отново на 18 години.
ПС: Понеже намесих, живота, смисъла му и несъвършенствата му, че се сещам за един виц:
[offtopic]Един велик мислител - философ дочул глас от небето:
- Здравей велики мислителю, аз съм Господ. Поставям ти един въпрос. Ще искам да ми отговориш на него и чак тогава ще те приема в небесното царство сред блажените. Имаш един живот време да измъдриш верния отговор. Та въпросът e: Какъв е смисъла на Земния живот ?
В миг на вцепенение и страхопочитание философа измънкал:
- Готов съм да приема житейската си мисия Господи. Ще анализирам, ще мисля, ще използвам науката, статистиката, литературата, физиката и ще ти кажа верния отговор.
Живял философа с този въпрос, изследвал, чел, учил, питал други мъдреци...Минали мнооого години, а вече на смъртния си одър чул отново гласа Господен:
- И ?..Какъв е верния отговор стари ми философе ?
- Не знам Господи. Отдадох живота си за това, но така и нямам точен отговор. Моля те Господи, кажи ми го ти преди да ме приемеш в царството небесно...Моля те.
Господ въздъхнал в отчаянието и примирението си и казал:
- Ами от къде да знам ? Нали аз теб питах ?[/offtopic]
...Хора, ако Го има Него знаете ли, колко му е забавно с нас ? Сметки, планове, история, стар клуб, нов клуб, абревиатури разни, неНам си кВо. Едно нещо знам и го споделям за да не ме боли главата: Живейте за мига, защото всичко на този свят е тленно и преходно. Никой не знае, къде, каква и коя е истината, ако въобще някога я е имало. Миговете и моментите се изхлузват между пръстите ни докато се ровим из старите и вехти парцали. Живота е толкова несъвършен и кратък, че да робуваме на минали събития, имена и "традиции" е толкова смешно и жалко, колкото въобще да обещаваш нещо. Дайте да гледаме в една посока така, както можем да седим на една маса и да си правим рахата, защото утре може да е късно за всичко. Я ведро и я натикайте тази история там, където и е мястото - в нафталина. Иначе съм отворен за всички новости и идеи, които могат да ме държат жизнерадостен, ведър, дръзновен...Мразя носталгията, а ако имах силата да променям минали неща - бих "сътворил" само едно чудо: Да стана отново на 18 години.
ПС: Понеже намесих, живота, смисъла му и несъвършенствата му, че се сещам за един виц:
[offtopic]Един велик мислител - философ дочул глас от небето:
- Здравей велики мислителю, аз съм Господ. Поставям ти един въпрос. Ще искам да ми отговориш на него и чак тогава ще те приема в небесното царство сред блажените. Имаш един живот време да измъдриш верния отговор. Та въпросът e: Какъв е смисъла на Земния живот ?
В миг на вцепенение и страхопочитание философа измънкал:
- Готов съм да приема житейската си мисия Господи. Ще анализирам, ще мисля, ще използвам науката, статистиката, литературата, физиката и ще ти кажа верния отговор.
Живял философа с този въпрос, изследвал, чел, учил, питал други мъдреци...Минали мнооого години, а вече на смъртния си одър чул отново гласа Господен:
- И ?..Какъв е верния отговор стари ми философе ?
- Не знам Господи. Отдадох живота си за това, но така и нямам точен отговор. Моля те Господи, кажи ми го ти преди да ме приемеш в царството небесно...Моля те.
Господ въздъхнал в отчаянието и примирението си и казал:
- Ами от къде да знам ? Нали аз теб питах ?[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
Futbolen_istorik написа: ... ако ти трябват нематериалните активи на дражевия Черноморец ми се обади, няма да ти ги продавам ще ти ги подаря, и искам да ми обясниш как дражевия Черноморец е наследник на стария Черноморец от 1919-45г. и коя година го наследява.
ако имаш въпросните активи , подари ги на събев , не на мен . така ще е изпълнил поне едно свое обещание
с решение на БОС от 22.05.2000г - се регистрира ПФК Черноморец Бургас АД . от Ивайло Дражев, Васил Григоров, Михаил Златев , Стойко Танков и Руси Гочев( изп. директор на клуба по това време ). Регистрацията става след решение на общото събрание на футболния клуб година по-рано когато клуба е 100% общинска собственост .
- Искам си Акаунта
ntodorov - виж ти ... какви неща ставали . пък аз го знам отговора на въпроса поставен от Него 
Като говорите за "нематериални активи" не знам, защо в главата ми навлизат "абстрактности" от рода: "нематериални блага". И от едното и другото имаме почти толкова нужда, колкото Бил Гейтс от "Диплома" за завършен курс по обучение за компютърна грамотност.
[offtopic]Не омаловажавам нематериалните блага. Напротив. Визирах същността им (САМО) насред родната футболна действителност.[/offtopic]
[offtopic]Не омаловажавам нематериалните блага. Напротив. Визирах същността им (САМО) насред родната футболна действителност.[/offtopic]
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Като говорите за "нематериални активи" не знам, защо в главата ми навлизат "абстрактности" от рода: "нематериални блага". И от едното и другото имаме почти толкова нужда, колкото Бил Гейтс от "Диплома" за завършен курс по обучение за компютърна грамотност.![]()
Е дойдохме на въпроса - като няма нужда , за чий чеп тогава се искат да приписват всичките тия чужди "нематериалности" на Черноморец
Искам си Акаунта написа:ntodorov - виж ти ... какви неща ставали . пък аз го знам отговора на въпроса поставен от Него
...значи си разбрал истинността на приказката: "Щастливи са незнаещите"
Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:Като говорите за "нематериални активи" не знам, защо в главата ми навлизат "абстрактности" от рода: "нематериални блага". И от едното и другото имаме почти толкова нужда, колкото Бил Гейтс от "Диплома" за завършен курс по обучение за компютърна грамотност.![]()
Е дойдохме на въпроса - като няма нужда , за чий чеп тогава се искат да приписват всичките тия чужди "нематериалности" на Черноморец
...Знаеш отговора на въпроса за смисъла на живота, а се оставяш да те терзае това незначително въпросче...Ами не му обръщай внимание. Нека сме над нещата
"Ти мен уважаваш ли мА ?" Това е единствения въпрос, който се ражда и до чийто отговор се достига с лакти на здрава и пълна маса в добра компания. В тая връзка на мисли съм убеден, че мноооого неща ще ни станат ясни. При първия форум лайф да си с нас.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:...Знаеш отговора на въпроса за смисъла на живота, а се оставяш да те терзае това незначително въпросче...Ами не му обръщай внимание. Нека сме над нещата...Впрочем подхванах темата за въпросите. Знаеш ли кой въпрос най - много ми допада ? И почти никога не съм се замислял за отговора му.
"Ти мен уважаваш ли мА ?" Това е единствения въпрос, който се ражда и до чийто отговор се достига с лакти на здрава и пълна маса в добра компания. В тая връзка на мисли съм убеден, че мноооого неща ще ни станат ясни. При първия форум лайф да си с нас.
Обещал съм - при първа възможност съм с вас . Пък колкото до отговора - той не е тайна . Всеки може да го научи с малко търсене . Ама щото сте авери , ще го споделя с вас . Отговора на вечния въпрос за Живота , Вселената и Всичко останало е - 42 .
п.п - използвания от мен източник е "Пътеводител на галактическия стопаджия"
Конан. Пълната информация ражда само хаос и дезорганизация.
ПС: Нали знаеш, защо секретарките са по-подредени от шефовете си ? Защото шефовете виждали във всеки лист - нужна информация, а секретарките им - разхвърлена хартия.
...
ПС: Нали знаеш, защо секретарките са по-подредени от шефовете си ? Защото шефовете виждали във всеки лист - нужна информация, а секретарките им - разхвърлена хартия.