Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас / 05.11.2011 от 16:30 часа

Мнениеот kartago » 05 ное 2011 20:11

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Не гледам мача,но видях колко картона е дигнал съдията на нашите!!! Вероятно ще има наказани-познайте с кой е следващия мач!!Вън всички от БФС!!!!

Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени . Ако може да се упреква в нещо съдията , е че не показа още няколко и за двата отбора . Конкретно за картоните на Черноморец .
Дянков и Кишишев - за груби фалове с бутоните напред .
Паланков и Терзиев - професионални фалове извършени в гръб .
Жужу - освен че беше най-слабия на терена си извади и картон за бавене на времето .
Асис - ами освен простотия друго не ми идва наум .
Безобразен мач и за двата отбора . Колев - играч на мача .

Само да те питам, ти играл ли си футбол?! Някъде да има правило, че играча трябва на бегом да се изнесе от терена?! Ами, ако е контузен? Ако не може, пак картони ли ще даваме?! Еееегати логиката! Това е част от играта, и апропо в 90-тата минута Литекс правиха смяна, като че ли бавеха време, и техният състезател не си счупи краката да бяга за смяната!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 ное 2011 20:29

kartago написа:Само да те питам, ти играл ли си футбол?! Някъде да има правило, че играча трябва на бегом да се изнесе от терена?! Ами, ако е контузен? Ако не може, пак картони ли ще даваме?! Еееегати логиката! Това е част от играта, и апропо в 90-тата минута Литекс правиха смяна, като че ли бавеха време, и техният състезател не си счупи краката да бяга за смяната!

Има - няма , към 250 мача за детски и юношески формаци на Тракия ( Пловдив ) и Черноморец ... Достатъчно ли са ? А за правилника - така по спомени има един член 18 в правилника на БФС където са описани случаите по които се показват жълти картони . Умишленото бавно напускане при смяна попада в категорията "забавяне подновяването на
играта" . Освен всичко друго Жужу спря за да се разправя с противников играч . Грешката на съдията беше , че не показа и картон на играча който побутваше Жужу да излезе по-бързо .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 ное 2011 20:34

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Само да те питам, ти играл ли си футбол?! Някъде да има правило, че играча трябва на бегом да се изнесе от терена?! Ами, ако е контузен? Ако не може, пак картони ли ще даваме?! Еееегати логиката! Това е част от играта, и апропо в 90-тата минута Литекс правиха смяна, като че ли бавеха време, и техният състезател не си счупи краката да бяга за смяната!

Има - няма , към 250 мача за детски и юношески формаци на Тракия ( Пловдив ) и Черноморец ... Достатъчно ли са ? А за правилника - така по спомени има един член 18 в правилника на БФС където са описани случаите по които се показват жълти картони . Умишленото бавно напускане при смяна попада в категорията "забавяне подновяването на
играта" . Освен всичко друго Жужу спря за да се разправя с противников играч . Грешката на съдията беше , че не показа и картон на играча който побутваше Жужу да излезе по-бързо .

Грешиш, даде го, на някакъв Цветанов! Аз поне каквото гледах по линка, не му дадоха смяната, не знам къде видя, че се е разправял с противников състезател! Но, това може да е най-тъпия жълт картон, щото не бягаш, а ходиш към тъч линията за смяна! За мачовете съм удоволетворен, извинявай!

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 05 ное 2011 21:38

Честито на "Черноморец " за спечелената точка. Всеки отбор играе толкова колкото му позволи противника и най-вече съдията. От близо 3 години това е първия честен мач между тях. При липса на подкрепа/съдийска/ към Литекс толкова и равния им е много. Голяма част от отборите до 5 място са с изравнени възможности. Разликата е правят съдиите. Успех за следващия мач Мите.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 ное 2011 21:55

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Не гледам мача,но видях колко картона е дигнал съдията на нашите!!! Вероятно ще има наказани-познайте с кой е следващия мач!!Вън всички от БФС!!!!

Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени . Ако може да се упреква в нещо съдията , е че не показа още няколко и за двата отбора . Конкретно за картоните на Черноморец .
Жужу - освен че беше най-слабия на терена си извади и картон за бавене на времето .

ОК мерси за инфото,притеснявя ме това,че вече втори мач хората,които са го гледали казват,че Черноморец не са играли добре!!Това ме притеснява-моментната форма!!!Имаме шансове за ЛЕ и не бива да ги изпускаме!Смея да твърдя,че ако отбора се задържи в този състав и с формата до мача с Левски-ще ходим на европейски мачове!!! Явно Херо не иска да си каже,но едва ли му е до футбол и е напълно разбираемо!!! Това вероятно се отразява на футболистите и най-вече на желанието им за игра!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 ное 2011 22:55

kartago написа:
Искам си Акаунта написа:

Грешиш, даде го, на някакъв Цветанов! Аз поне каквото гледах по линка, не му дадоха смяната, не знам къде видя, че се е разправял с противников състезател! Но, това може да е най-тъпия жълт картон, щото не бягаш, а ходиш към тъч линията за смяна! За мачовете съм удоволетворен, извинявай!

По линка не се видя ... така наречените коментатори казаха , че играч на литекс го е побутнал и са се сдърпали . Пропуснал съм картона за Литекс , така че е възможно да са показани за спречкване между играчи . А картони за бавно напускане на терена са показвани доста . Веднага се сещам за един мач Португалия - Германия преди години . Тогава Руи Коща получи втори жълт картон именно затова , че умишлено се бавеше при смяна .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 ное 2011 00:08

Гледах мача до 30-тата минута и отидох на уговорен запой. Момента в, който затворих програмата излъчваща двубоя по Нета нямах никакъв проблем освен кратковременни накъсвания. Обадих се на приятел с молба да ме информира за развоя на мача и още тогава му казах, че нещата са нулеви, но все пак ако някой се обърка да ме информира. Оказа се, че никой не се е объркал - 0:0 е добър резултат с оглед на подобното равенство срещу Ботев във Враца :(
Днес не ми "влезе" ракията. Не победихме. Други мои любимци в Юръпа също ме разочароваха. Смятам да лягам. Ще поспа 7-8 часа и ще анализирам днешните мачове, но определено няма да сънувам футбол...
ПС: Някой имаше забележки относно коментара ми за публиката...Е-ееее ловешки друже ( от където и да си ) - вие сте шампиони все пак. Може да сте с малко население, но пък си имате един отбор. В Бургас имаме два професионални + два аматьорски + един сателит...Разумно е да делим населението на интересите си...Аз отразих ниската ви посещаемост, но си пропуснал факта, че вмъкнах изречение за идентичната атмосфера на нашия отбор Черноморец в домакинските му мачове. Та с една дума: И двата града не заслужаваме отборите, които ни представляват към този момент в А-група. Тук е момента да кажа евалла и на ония момчета, които биха път до Ловеч за да подкрепят отбора ни. Казвам го не от куртоазия, казвам го, защото минимум два пъти в годинита изминавам този маршрут за да навестявам тъща си и ненавиждам пътя до там. :| , но пък много я обичам...по телефона. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Мнениеот калпазанчо » 06 ное 2011 12:01

Нтодоров, и аз гледах до към 30тата минута, после ме забраха за семейно гостуване. Дотогава имах чуството че сме домакини. Бяхме ги натикали в тяхното поле. Имах проблем със звука и не съм имал честта да чуя бисерите на коментаторите, но като знам че тоя сайт спортлайн е на Гришата, не ме учудва. Само дето не му правят федерки на тоя бабаит в тоя сайт. Точка в Ловеч си е чиста победа. Евала на нашите фенове, които бяха в Ловеч и подкрепяха тима!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 ное 2011 12:11

Искам си Акаунта на 05 Ное 2011 20:07

Ффен на акулите ли си ,че си гледал съвсем спокойно :?:
Ако си фен спокойно мач можеш да гледаш , ако водимхме с 3:0 , ма при този съдия и гостувена в Ловеч , няма как да съм спокоен . Май нещо не ти се нрави ,че Черноморец не загуби , е нищо и мазута не загуби , поне там си бил спокоен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 ное 2011 12:13

калпазанчо написа:Нтодоров, и аз гледах до към 30тата минута, после ме забраха за семейно гостуване. Дотогава имах чуството че сме домакини. Бяхме ги натикали в тяхното поле. Имах проблем със звука и не съм имал честта да чуя бисерите на коментаторите, но като знам че тоя сайт спортлайн е на Гришата, не ме учудва. Само дето не му правят федерки на тоя бабаит в тоя сайт. Точка в Ловеч си е чиста победа. Евала на нашите фенове, които бяха в Ловеч и подкрепяха тима!

В интерес на истината първите 5-6 минути нямаше коментар от мача, но така или иначе по дефолт съм с "музикални" слушалки ...Когато дойде коментара предпочетох да слушам, като музикален фон Медина вместо него, но пък първите минути агитката ни се чуваше отчетливо и много ясно. Момчетата ще пишат, но мисля, че са били около 20-30 човека, ако са били по-малко значи "акустиката" от Ганчевото стадионче е била добра. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”