Писах ти и в една друга тема: Вместо да лижеш подметките на Ботев Пд си гледай Нафтата, а ако имаш повече енергия я раздай за някой наш Бургаски отбор, който и да е той. Ботевистите ви пикаят на главите, а вие си мислите, че дъжд вали. И да. Малко съм ядосан. Вместо да защитавате Нафтата в отредените теми, където само аз и Христо чат пат пишем - ти и останалите момчета се чудите как да захапите Черноморец и то с изкуствено чене ...Ботев ви базикат в темите си - вие спорите със съгражданите си кой на кого щял да бъде сателит. Вземете се в ръце.
Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
ta4i, истинския футбол един Господ знае, кога се е играел. За ония години, когато пишеш момко се играеше футбол с повелия спуснати от партията ( мама и тати ги помнят тези неща). Ние старците ги знаем тези неща много преди да си се пръкнал и сме писали много по тази тема. Нафтата беше отбор, който газеше в по-новото време. Така, че не ми е приятно момче с бледи спомени да определя кой отбор ще бъде посредствен и кой ще гази, защото по-вероятното е двата ни представителни отбора да се свлекат в миманса, отколкото някой от тях да гази. Истината е болна, но е такава.
Писах ти и в една друга тема: Вместо да лижеш подметките на Ботев Пд си гледай Нафтата, а ако имаш повече енергия я раздай за някой наш Бургаски отбор, който и да е той. Ботевистите ви пикаят на главите, а вие си мислите, че дъжд вали. И да. Малко съм ядосан. Вместо да защитавате Нафтата в отредените теми, където само аз и Христо чат пат пишем - ти и останалите момчета се чудите как да захапите Черноморец и то с изкуствено чене ...Ботев ви базикат в темите си - вие спорите със съгражданите си кой на кого щял да бъде сателит. Вземете се в ръце.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
За съжаление не съм толкова голям, за да помня, но ми стигат моите леки и тежките на баща ми спомени, за да знам, че Черноморец е лягал разбира се партийно на отборите, които трябва да бият. Но и друго знам, не мога да отрека, че Нафтата ни радваше, но бъркаш времената - Едното по време на БКП, а другото е "чистата" демокрация
И в двата случая стадионите в Бургас са били пълни. А относно "подмазването" към феновете на "Ботев", се сещам от къде тръгна... От едни заплахи в едни форуми, след като "зелените" критикуваха "жълтите" и "пловдивското БФС"
Нищо лично към ботевистите, симпатични сте ми и вие, и локомотивците, харесвам любовта ви към футбола.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
Бургаската „Вянд ойл“ помогна на Събев да изхвърли Ершов от надзора на Петрол
Махането на скандалния бизнесмен било подкрепено и от другите акционери
Митко Събев успя да нанесе съкрушителен удар на Денис Ершов и с гласовете на основните акционери, сред които и бургаската фирма „Вянд ойл“ ООД, да го изхвърли от надзорния съвет на “Петрол” АД – София. За елиминирането на Ершов са гласували притежателите на 97,60% от акциите на дружеството, съобщи агенция „Блиц“.
На негово място в надзорния съвет влиза Николай Джонев, който е прокурист и член на борда на друга дъщерна на холдинга компания - "Транскарт файненшъл сървисис". Решението от Общото събрание още не е вписано в Търговския регистър и може да бъде обжалвано от Ершов.
Общото събрание на акционерите бе в сряда, а резултатите бяха публикувани вчера на страницата на Българската фондова борса, добавя агенцията.
Решенията на общото събрание са взети с одобрението на 51 680 352 акции на “Петрол холдинг", 45 719 000 акции на бургаската "Вянд ойл", 9 000 000 акции на Корпоративна търговска банка и 226 218 акции, представлявани от Bank of New York.
„Вянд ойл“ ООД, която има уставен капитал от 5 000 лева, купи на 16 май тази година 41,8% от акците на петролния гигант. Сделката предизвика много коментари, тъй като собственици на дружеството са двама младежи – брат и сестра - Димитринка Петрова, родена през май 1982 г., и Николай Петров, роден през август 1983 г. Освен това дружеството плати по 1,3 лв. за акция, а последната сделка с акции на дружеството по това време бе при цена от 5,99 лв./акция, т.е. 4,6 пъти по-скъпо. Така за 59 434 700 лева „Вянд ойл“ получи близо половината от дистрибутора на горива „Петрол“ АД.
Вчера книжата на дружеството не бяха търгувани на борсата. Последната сделка с тях е от 17 октомври, при цена от 3,71 лв. за лот.
Какво следва сега?!
- калпазанчо
- Контакти:
Ами не знам и аз. Акаунта ги вдява повече тия неща. Аз от горепрочетеното разбирам че Ершов ще лъска бастуна, духне супата и така нататък. Ама знае ли човек, то там в тая каца има много мед и съответно много пчелички много мечоци и бол други същества които искат да се облажат...Не съм фен на Събев, но му желая успех в тази битка. Нещо не ми харесва този човек Ершов - навремето го бяха натирили като опасност за националната сигурност ведно с Чорни. Като му видя физиономията и ми бие на алкохолик. Ако се вярва на слуховете е и точно такъв де. Никога не съм го виждал, но рядко бъркам в първоначалните си оценки..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Искам си Акаунта
Нищо не следва ... Същата новина излезе и в края на юни . После Ершов обжалва и Търговския регистър отказа да впише промените . Сегашните промени също не са вписани . Предполагам , че Ершов ще обжалва . Въобще скоро не се очаква разрешение на спора по безкръвен начин 
-
k.dimitrov
- Контакти:
За информация -Димитринка Петрова и Николай Петров, собствениците на „Вянд ойл“ са деца на Владо Петров - управител на "Бург ойл", чийто фиктивен собственик е съпругата му.
- калпазанчо
- Контакти:
Значи са се заклинили яко и няма отървия. Сега се сещам за името на един стар американски сериал с Брус Уилис - "Съдружници по неволя". Не ми се ще да съм в техните крачоли...
Пореден опит за фирмен преврат в Петрол
Председателят на Съвета на директорите на "Петрол Холдинг"АД - Митко Събев, алармира в открито писмо за "извършени поредни противоправни опити за подмяна на легитимното ръководство на "Петрол Холдинг" АД и неговото незаконно "превземане" от лицето Денис Ершов и неговото обкръжение".
Според Събев вчера - 18 ноември, в късния следобед - когато регистърният съд вече е затворил, адвокат Теодора Йорданова, упълномощена от Денис Ершов, за пореден път е подала заявления за вписване на промени и обявяване на акт по партидата на "Петрол Холдинг" АД, касаещи уж проведени три фалшиви общи събрания на акционерите на дружеството в рамките на два дни - 29 и 30 април 2011 г.
В представените в Агенция по вписванията документи се твърди, че тези общи събрания на акционерите са проведени с един и същ дневен ред и с абсолютно едни и същи решения (едно и също оформление и подредба на протоколите и твърдените решения от ОСА; включително с едни и същи правописни грешки в тях). Единствената разлика между документите е в датата и часовете на "провеждане" на събранията и в номерата на протоколите.
Фалшивите протоколи и документи, подобно на предходните атаки и опити за фирмен преврат, са изпращани към Търговския регистър през 15 минути като целта на това очевидно е някои от тях да попаднат при определено длъжностно лице, от което да бъдат вписани промени по партидата на "Петрол Холдинг" АД, взети на уж проведени нови и нови "общи събрания" на дружеството и така да се заобикалят влезли в сила съдебни актове за спиране на регистърното производство и за прогласяване нищожност и отмяна на решенията на предходни фалшиви такива събрания, коментира Митко Събев.
Той декларира, че такива общи събрания на акционерите на "Петрол Холдинг" АД от 29.04.2011 г. и 30.04.2011 г., въобще не са свиквани от легитимния и вписан Съвет на директорите на дружеството и не са провеждани.
По думите на Събев, това са поредните изфабрикувани от Денис Ершов и неговите сподвижници събрания на "Петрол Холдинг" АД, както и поредният неправомерен опит той като акционер с 47,5 процента "Петрол Холдинг" АД да бъде бъда отстранен от управлението на компанията.
Събев заявява още, че натискът върху Търговския регистър във връзка с партидата на "Петрол Холдинг" е безпрецедентен.
Той апелира длъжностните лица в регистъра да не гледат подадените вчера документи прибързано и в извънреден порядък през почивните дни, тъй като те ще бъдат процесуално оспорени още в първия работен ден на следващата седмица и тяхното вписване ще стане обект на решение на съда.
Събев се обръща с призив към компетентните държавни органи и институции да се намесят адекватно и ефективно - "да се възпре този все по-засилващ се натиск от страна на Денис Ершов, с цената на всякакви средства и способи, противозаконно да се превземе "Петрол холдинг" АД".
Председателят на Съвета на директорите на "Петрол Холдинг"АД - Митко Събев, алармира в открито писмо за "извършени поредни противоправни опити за подмяна на легитимното ръководство на "Петрол Холдинг" АД и неговото незаконно "превземане" от лицето Денис Ершов и неговото обкръжение".
Според Събев вчера - 18 ноември, в късния следобед - когато регистърният съд вече е затворил, адвокат Теодора Йорданова, упълномощена от Денис Ершов, за пореден път е подала заявления за вписване на промени и обявяване на акт по партидата на "Петрол Холдинг" АД, касаещи уж проведени три фалшиви общи събрания на акционерите на дружеството в рамките на два дни - 29 и 30 април 2011 г.
В представените в Агенция по вписванията документи се твърди, че тези общи събрания на акционерите са проведени с един и същ дневен ред и с абсолютно едни и същи решения (едно и също оформление и подредба на протоколите и твърдените решения от ОСА; включително с едни и същи правописни грешки в тях). Единствената разлика между документите е в датата и часовете на "провеждане" на събранията и в номерата на протоколите.
Фалшивите протоколи и документи, подобно на предходните атаки и опити за фирмен преврат, са изпращани към Търговския регистър през 15 минути като целта на това очевидно е някои от тях да попаднат при определено длъжностно лице, от което да бъдат вписани промени по партидата на "Петрол Холдинг" АД, взети на уж проведени нови и нови "общи събрания" на дружеството и така да се заобикалят влезли в сила съдебни актове за спиране на регистърното производство и за прогласяване нищожност и отмяна на решенията на предходни фалшиви такива събрания, коментира Митко Събев.
Той декларира, че такива общи събрания на акционерите на "Петрол Холдинг" АД от 29.04.2011 г. и 30.04.2011 г., въобще не са свиквани от легитимния и вписан Съвет на директорите на дружеството и не са провеждани.
По думите на Събев, това са поредните изфабрикувани от Денис Ершов и неговите сподвижници събрания на "Петрол Холдинг" АД, както и поредният неправомерен опит той като акционер с 47,5 процента "Петрол Холдинг" АД да бъде бъда отстранен от управлението на компанията.
Събев заявява още, че натискът върху Търговския регистър във връзка с партидата на "Петрол Холдинг" е безпрецедентен.
Той апелира длъжностните лица в регистъра да не гледат подадените вчера документи прибързано и в извънреден порядък през почивните дни, тъй като те ще бъдат процесуално оспорени още в първия работен ден на следващата седмица и тяхното вписване ще стане обект на решение на съда.
Събев се обръща с призив към компетентните държавни органи и институции да се намесят адекватно и ефективно - "да се възпре този все по-засилващ се натиск от страна на Денис Ершов, с цената на всякакви средства и способи, противозаконно да се превземе "Петрол холдинг" АД".
- калпазанчо
- Контакти:
Тоя проблем май по документи трудно ще се реши. Ама Ершов ми се види бая ще сгафи ако направи нещо такова, веднъж го изгониха от България, дали обаче ще му издържат нервите?!
бургас24 взе да става много кофти сайт. А, че има проблеми с Петрол Събев-Ершов и малките деца знаят
Така, че нищо ново под слънцето 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта