Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот ntodorov » 16 юли 2011 16:25

За Мacron. Направи ми впечатление, че Херо в контролите е облечен с такава тениска и анцунг. Няма лошо. Що се касае за Макрон - нещо различно е за БГ. С такива екипи са играли или играят: Наполи, Монако, Болоня, Дженоа, Лориен, Катаня, Майорка и бол още отбори. Адидас и Пума са реномирани марки, но някак си ми изглеждат скучни. На година вадят два модела с 7-8 десена и толкоЗ. Мacron са "живи" и свежи екипи, които понасят съчетаването на повече от два цвята ( не, че на нас ни трябва многоцветие, ама на някой им трябва де). Материите не ги коментирам. Идентични са всички, различават се сами тези от Илиенци. :)
И за да не ме заболи главата да вмъкна: Имам анцунг "Адидас" закупен от Франция ( модел - зима 2010) и такъв закупен от Тома Томов на бургаската фирма Тоmy. С риск да ви се стори смешно. Нашият Бургаски анцунг с нищо не е по-лош от "Адидас" като материя, удобство и практичност. Дори името му е по-хубаво :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 16 юли 2011 16:43

ntodorov написа:За Мacron. Направи ми впечатление, че Херо в контролите е облечен с такава тениска и анцунг. Няма лошо. Що се касае за Макрон - нещо различно е за БГ. С такива екипи са играли или играят: Наполи, Монако, Болоня, Дженоа, Лориен, Катаня, Майорка и бол още отбори. Адидас и Пума са реномирани марки, но някак си ми изглеждат скучни. На година вадят два модела с 7-8 десена и толкоЗ. Мacron са "живи" и свежи екипи, които понасят съчетаването на повече от два цвята ( не, че на нас ни трябва многоцветие, ама на някой им трябва де). Материите не ги коментирам. Идентични са всички, различават се сами тези от Илиенци. :)
И за да не ме заболи главата да вмъкна: Имам анцунг "Адидас" закупен от Франция ( модел - зима 2010) и такъв закупен от Тома Томов на бургаската фирма Тоmy. С риск да ви се стори смешно. Нашият Бургаски анцунг с нищо не е по-лош от "Адидас" като материя, удобство и практичност. Дори името му е по-хубаво :)

Tommy са си качество, къде ги сравняваш с индийските боклуци Adidas.
Нямам нищо против да играем с Macron, дори се радвам, но дано да е за разнообразие, а не от безпаричие. Поразрових се в нета и открих някои много красиви модели на тази фирма, даже нямам търпение да видя и нашите. Ако ми харесат си взимам веднага. Вярвам, че няма да са като миналогодишните на цена 140 лв.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 юли 2011 21:20

Нашите пак са играли с Пумите срещу Светкавица. Ето го и официоза на Макрон:
http://www.macron.com/

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 юли 2011 22:41

Някой беше ли на контролата срещу Светкавица ? Как играха нашите, как изглеждаха на терена? Кой ви направи добро впечатление ? Как изглеждаше тревата ? Ако са давали безплатни сандвичи пишете ми на лични вкусни ли бяха ? :) ( Да се пукат душманите ;) )

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:02

ntodorov написа:Някой беше ли на контролата срещу Светкавица ? Как играха нашите, как изглеждаха на терена? Кой ви направи добро впечатление ? Как изглеждаше тревата ? Ако са давали безплатни сандвичи пишете ми на лични вкусни ли бяха ? :) ( Да се пукат душманите ;) )

Аз бях, играха добре като за нов отбор, направиха ми добро впечатление номер 6 и номер 8, както и номер 30. Съжелявам, че не им знам имената, за да ги напиша. Тревата изглеждаше лоша, но поносима, ако се сещаш онзи полуизсъхнал вид... Имаше сандвичи, кебабчета, бира, билети и чушкопеци :) И да, всичко беше вкусно, даже и билетите :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:05

И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 17 юли 2011 23:12

Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!

Ти къде точно стоеше ? :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:17

Converse написа:
Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!

Ти къде точно стоеше ? :lol:

То където и да седях се чуваше тоя викач, направо ме хвана срам, честно ти казвам. Аз не седях на чистите седалки :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 юли 2011 23:17

Bourgas написа:
ntodorov написа:Някой беше ли на контролата срещу Светкавица ? Как играха нашите, как изглеждаха на терена? Кой ви направи добро впечатление ? Как изглеждаше тревата ? Ако са давали безплатни сандвичи пишете ми на лични вкусни ли бяха ? :) ( Да се пукат душманите ;) )

Аз бях, играха добре като за нов отбор, направиха ми добро впечатление номер 6 и номер 8, както и номер 30. Съжелявам, че не им знам имената, за да ги напиша. Тревата изглеждаше лоша, но поносима, ако се сещаш онзи полуизсъхнал вид... Имаше сандвичи, кебабчета, бира, билети и чушкопеци :) И да, всичко беше вкусно, даже и билетите :)

Последния път гадовете не раздадоха горчица, преглъщах си сандвичите ей тъй с едни голи кебапчета, вурсчета и наливна бира...Гадно ми беше. Иначе - Да. Тревата явно не е селектирана добре. Не и понасят жегите въпреки грижите по нея. Митко от Онтарио беше обвинил миналата година влагата съпроводена с високи температури, но и сега и тогава не му вярвам. За началото на сезона ще я изтърват пак. Аз на вилата поддържам около 600 м2 зелена трева (смес). Могат само да ми завидят за нея. Сам си я селектирах за сянка и слънце, поддържам си я вече 10-та година и е чудна без да съм Митьо от Онтарио спорт ( мошеник).Иначе четох, че имало нови момчета на проби. Французин и Румънец. Все си мисля, че селекцията на Херо се проточи и за началото на сезона може да имаме състав, който се вижда за пръв път с футболни премени. :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:20

Дочух, че е някакъв вид експерементална и за това се поддържа безплатно, докато се достигне желания максимум. Изглеждаше леко повяхнала, но в интерес на истината много по-добре от миналата година...

Върни се в “Черноморец”