1. Митко Събев иска да изгони тотално публиката , за да акумулира повече загуби на клуба.
2. Привършил е тотално парите .
3. Въобще не му дреме как и къде играе отбора , важното е , че почти е сложил ръка на земите около стадион Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:Цени на билетите 12 лева .За както излиза на практика - мача на сезона за Черноморец . Или поне първия . За мен ситуацията е ясна . За ВАС - изберте си единия от вариантите :
1. Митко Събев иска да изгони тотално публиката , за да акумулира повече загуби на клуба.
3. Въобще не му дреме как и къде играе отбора , важното е , че почти е сложил ръка на земите около стадион Черноморец
hristo1306 написа:Искам си Акаунта написа:Цени на билетите 12 лева .За както излиза на практика - мача на сезона за Черноморец . Или поне първия . За мен ситуацията е ясна . За ВАС - изберте си единия от вариантите :
4. С тези цени на билетите ще ходят само родители на децата от школите с подарени билети.
Ясно е, че иска да изгони публиката от стадиона, но не е ли време да се вземат мерки публиката да го изгони от Бургас с мощен шут в гъза !!! А къде е и общинското рководство не вижда ли, че отбора се съсипва, нали имат акции в дружеството ???
Искам си Акаунта написа:Според мен първо наесен трябва да се набие мощен шут на ГЕРБерската паплач ...
hai написа:Питате къде са Форумците?Няма ги и как да ги има,като профанизирате всички теми.
Един си прави свободни съчинения на тема правни въпроси,други стадиона- мой-твой бащиния,трети сини-зелени и тем подобни глупости,които са толкова далече от играта,от съперниците,от анализи(виждания) за мачовете.Във всяка тема едно и също:едни и същи хора пишат ли пишат!
Защо винаги отстъпват разумните?Тези които виждат играта и ми помагат да погледна от друг ъгъл на отбора и играчите,да се замисля за неща които съм пропуснал.Това са важните мнения за мен.Липсва ми Капитана,Фред и ...
12 лева цена на билет-много или малко са? 18 лева струва театъра,12 -киното,2,36 разходка в морската за 2 часа(синя зона)Купите си карта за 90 лева или се замислете Вие за колко пари работите.Причината може би е във вас.
hai написа:Питате къде са Форумците?Няма ги и как да ги има,като профанизирате всички теми.
Един си прави свободни съчинения на тема правни въпроси,други стадиона- мой-твой бащиния,трети сини-зелени и тем подобни глупости,които са толкова далече от играта,от съперниците,от анализи(виждания) за мачовете.Във всяка тема едно и също:едни и същи хора пишат ли пишат!
Защо винаги отстъпват разумните?Тези които виждат играта и ми помагат да погледна от друг ъгъл на отбора и играчите,да се замисля за неща които съм пропуснал.Това са важните мнения за мен.Липсва ми Капитана,Фред и ...
12 лева цена на билет-много или малко са? 18 лева струва театъра,12 -киното,2,36 разходка в морската за 2 часа(синя зона)Купите си карта за 90 лева или се замислете Вие за колко пари работите.Причината може би е във вас.
nore написа:Искам си Акаунта написа:Според мен първо наесен трябва да се набие мощен шут на ГЕРБерската паплач ...
Има да чакаш!
Не виждам кой може да бие Николов на изборите тази година - не трябва да си врачка, за да познаеш кой ще е новият/стар кмет.
Искам си Акаунта написа:hai написа:Питате къде са Форумците?Няма ги и как да ги има,като профанизирате всички теми.
12 лева ... и много , и малко са . НО според мен въпроса е - какво получава зрителя за парите си . Лично за мен цената не е проблем . Предполагам и за още много хора . Със сигурност има и такива за които е висока . Но нещо трябва да ме накара да отида на стадиона . За мен това е играта на отбора . А тя е такава , че футболистите ще трябва да плащат на евентуални зрители . И понеже даваш пример с киното . Аз например заведох семейството си във Варна , за да гледаме Аватар на 3Д . Защото зрелището си заслужаваше ( поне за мен ) . Никой не е ДЛЪЖЕН , дори и най-запаления фен , да ходи на стадиона , за да му късат нервите куп свършили с футбола пенсионирани чужденци и родни недоразумения . Да ходи или да не ходи е личен избор на всеки един фен . И никой не може да го съди за решението му . А не коментираме играта ... просто защото няма такава . Колега е писал преди мен . При Херо коментирахме , защото отбора имаше стил . Имаше настроение за игра . Играчите "изяждаха тревата" , за да достигнат до добър резултат . Затова и на стадиона имаше хора . Веднага се сещам за мача с Левски завършил 2:2 . Тогава Левски поведе с 0:2 . От началото на 2009г насам , отбора регресира в представянето . С този бюджет Херо щеше да направи чудеса .
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта