Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bonedeep
Контакти:

Re: Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Мнениеот bonedeep » 28 мар 2011 23:02

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Долно уйно написа:Пич ти сериозно яко си заблуден и честно спри да пишеш Лоич, че най-много да изядеш някой бан и няма да има с кой да дискутирам.

Завода се инвестира от китайска компания и това не е тайна, та същата защо не е край Бургас, а край Ловеч след като Ганчев няма нищо общо с нея?

Изобщо не дискотирай с тях.Те нямат стадион.Стадион Нефтохимик в сегашния си вид е построен и модернизиран от Нефтохимическия комбинат.Събев(по точно Петрол) направи само някои козметични промени-надписи,сини седалки и цапаници на разни риби по стените.Те с чужда пита майчин помен правят и викат-"нашия стадион"!!! Къв ваш бе подвиски тарикат.?! Единственото по-съществено по стадиона са двете ВИП зали,но по тоя начин капацитета на стадиона падна с около 1000 места,щото тоя тъпак премахна заради тези зали горните 4-5 реда от сектор А

Браво пич каза им го на тези.

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 28 мар 2011 23:04

Bartolomej написа:
Долно уйно написа:Бил съм на всички стадиони и имам лични и преки наблюдения, крайни оценки мога да дам само на нещо което е завършено, а аз в Ловеч видях незавършени неща, за Бургас мнението ми е в темата и не мисля да се повтарям, относно кампуса преди седмица бях там и да ще стане уникална тренировъчна база с един голям минус, близостта му до летището.

Пармалат спри да четеш българската преса, там се слугува и се пишат свободни съчинения.

Да тя е станала , защото вече си функционира на 80 % . Какъв минус е пък това ,че летищетот е близо , не знам какво имаш предвид :?: Говориш за козметичните ремонти на Лазур , но пак ти казвам ,че такива подобрения няма правени никъде в България .
Пармалата може и да е много по- навътре в кухнята на акулите и това за пресата не звучи убедително

Ох спиртал ви пусна една платена новина и вие взехте, че повярвахте .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 мар 2011 23:06

bonedeep

кое бе пич
базата си е там и си функционира , не знам кой е в заблуда само :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 мар 2011 23:13

Bartolomej написа:
bonedeep

кое бе пич

Става въпрос за новите 3 терена.Това е за отклоняване на вниманието и да се смекчи напрежението около ПСФК-то.Ако имаше нещо вярно то щеше да излезе първо в официалния сайт на Черноморец,а не в Спортал
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 мар 2011 23:16

това са мои лични снимки от кампуса , някъде декември месец на миналата година ...
http://www.prikachi.com/images/985/3147985q.jpg
http://www.prikachi.com/images/986/3147986s.jpg
http://www.prikachi.com/images/987/3147987r.jpg
http://www.prikachi.com/images/988/3147988P.jpg
снимал съм толкова колкото ми позволи охраната , но поне единия терен се вижда идеално

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 мар 2011 23:19

Така bonedeep само един път го обяснявам.Ситуацията е следната изграждането на завода край Ловеч в Баховица струва 97 милиона евро.90% са Осигурени от Гриша Ганчев в лицето на Litex Motors и останалите 10% от изграждането са от Great Wall Motor Company.Ето ти съвместно сътрудничество.В бъдеще ако работата потръгне инвестицията ще достигне до 300 милиона евро.Радващото е че ще има 1220 нови работни места.Има идея в бъдеще да имаме собствена българска марка автобомили благодарение на Litex Motors.Ганчев предприема много сериозен ход и дано успее.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 мар 2011 23:21

Понеже попита какво пък пречело летището ми нямам на идея, питай тези от Ман Ю защо Академията им, тренировъчни бази и т.н. е на 60км извън града.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 28 мар 2011 23:22

Parmalat написа:Така bonedeep само един път го обяснявам.Ситуацията е следната изграждането на завода край Ловеч в Баховица струва 97 милиона евро.90% са Осигурени от Гриша Ганчев в лицето на Litex Motors и останалите 10% от изграждането са от Great Wall Motor Company.Ето ти съвместно сътрудничество.В бъдеще ако работата потръгне инвестицията ще достигне до 300 милиона евро.Радващото е че ще има 1220 нови работни места.Има идея в бъдеще да имаме собствена българска марка автобомили благодарение на Litex Motors.Ганчев предприема много сериозен ход и дано успее.

Към момента китайците нямат нито една акиця в завода ТР. Придобиването на акиции в тяхна страна ще е в бъдеще време.
Последна промяна от bonedeep на 28 мар 2011 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 мар 2011 23:23

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bartolomej написа:
bonedeep

кое бе пич

Става въпрос за новите 3 терена.Това е за отклоняване на вниманието и да се смекчи напрежението около ПСФК-то.Ако имаше нещо вярно то щеше да излезе първо в официалния сайт на Черноморец,а не в Спортал

тази информация я имаше още януари , но тогава се спомена ,че Петрол имат интерес да изкупят близко стоящи терени за построяване на три нови терена .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 мар 2011 23:25

bonedeep не ми се спори.Тази тема е за нашият кампус,който е красавец.Ясно е че на някои хора не им се харесва не визирам теб,че точно Черноморец го построи,но това е положението.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”