Видима-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Видима-Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2011 20:17

maldin1 написа:
grud написа:Тези лозуги и заучени фрази сигурно сте ги научили от агиттаблото в" КЕНЕФЧО" - за няколко години създадохте и футбола и написахте историята му в Бургас - ха ха палячовци!!!!!!!!!!!
Не ми се спори в този форум повече, защото вие си знаете едното само приказвате без факти.Сега ще ти споделя още един факт да приемем, че Нефтохимик е бил създаден 1986 според вашите писания.За 12 години този отбор направи повече,колкото твоя любим Черноморец НЕ направи за 90 години.Ти ми кажи, кои са палячовците. ;)

Само за 20 години тва оборче се появи и изчезна .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 17 мар 2011 20:22

Grud ,
и аз брат все се заричам , че няма да влизам повече в този форум точно заради такива малоумници , ама това означава да оставим простащината и чалга манталитета на мазутите да обезличи Бургас !
б

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 17 мар 2011 20:46

Момчета,футбола преди всичко е игра,а не интриганство.Когато отборът играе добре увлича повече хора,защото има дефицит на положителни емоции и обратно при слаба игра, корупция и негативизъм ги отблъсква.Такива емоции си имаме навсякъде,не е нужно да се ходи до стадиона за да си ги набавиш.Това е игра в която има тактика,стратегия,хъс и мъжество.Това събира хората на стадионите.
Темата е Видима-Черноморец.Това е един мач важен и за двата отбора.За Видима да повярват,че може да се борят за оцеляване,да се надиграват с отборите от горната половина на таблицата.С оглед на показаното от последните минути на мача с ЦСКА вярвам са им поникнали крила.За Черноморец-този мач трябва да покаже ,че са отбор който може да преодолее най-вече себе си,че са мъже които могат да станат след като са паднали,че искат да побеждават.Липсва ни констструктивен полузащитник/липсва ни Нуньо,може би двама ни липсват,защото преди когато не вървеше играта на Нуньо не вървеше на целия отбор/така,че не очаквам много голове.Физическа потготовка имаме,ако имаме и идеи ще победим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 мар 2011 20:55

El greco,само ако обичаш по-леко с епитетите,защото само един малоумник може да ме кани да видя как се подкрепя отбор! Кво да ви гледам бе рибо,като на малкия ни пръст не можете да ни се намажите.Нали ви видях каква грандиозна и невиждана подкрепа оказахте срещу ЦСКА И Левски ......Подкрепял съм Черноморец Бургас когато е трябвало ,ходил съм и на полуфинала с Левски в Хасково.Но това не е нашия Черноморец.Ако за теб е-прав ти път към Севлиево,ама явно никой няма да те последва(сигурно за това ме каниш,па белким се излъжа).
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 17 мар 2011 21:20

Виж сега , цървул зелен , няма друго определение за такива като теб , виж сега колко си нещастен Когато Черноморец играе на полуфинала викате " Акули - Юнаци " . После изведнъж се появява футболното чудо мазута и веднага дупедавците като теб се пребоядисват , изкушени от безотчетните , откраднати пари на Ицо - отверката . И слугите , като теб викат ура веднага срещу канта сладолед и ботилка евтина водка .....нали така ви създаде и агитката или май нещо бъркам, а ?
Как ви създадоха публиката бе , нали вие точно е. .. майката на културата за закупуване на билети и сега всеки в Бургас , търси безплатното ....
И не ми говори за подкрепа , защото сигурно ти си е сцепил гъза от яд , когато си гледал атмосверата на стадиона на минало годишните ни мачове с чорбата и говедата .
Хайде на бас , че в Севлиево ще сме минимум 40 човека .
Ама аз с дупеврътци бас не хващам !
И последено твоето тъпоглавство ме убеди в правотата на едно мое реешение :
В управляваните от мен фирми мазути на работа не назначавам ! Вие сте не спасяемо паталогични лъжци и дупедавци !

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 17 мар 2011 21:34

Я кажи някоя фирма, че да не търсим работа там.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2011 21:35

NEFTOCHIMIK 1962 написа:El greco,само ако обичаш по-леко с епитетите,защото само един малоумник може да ме кани да видя как се подкрепя отбор! Кво да ви гледам бе рибо,като на малкия ни пръст не можете да ни се намажите.Нали ви видях каква грандиозна и невиждана подкрепа оказахте срещу ЦСКА И Левски ......Подкрепял съм Черноморец Бургас когато е трябвало ,ходил съм и на полуфинала с Левски в Хасково.Но това не е нашия Черноморец.Ако за теб е-прав ти път към Севлиево,ама явно никой няма да те последва(сигурно за това ме каниш,па белким се излъжа).

и за колко се продаде на "идеята" Нефтокомик :?:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 мар 2011 21:39

El greco написа:Виж сега , цървул зелен , няма друго определение за такива като теб , виж сега колко си нещастен Когато Черноморец играе на полуфинала викате " Акули - Юнаци " . После изведнъж се появява футболното чудо мазута и веднага дупедавците като теб се пребоядисват , изкушени от безотчетните , откраднати пари на Ицо - отверката . И слугите , като теб викат ура веднага срещу канта сладолед и ботилка евтина водка .....нали така ви създаде и агитката или май нещо бъркам, а ?
Как ви създадоха публиката бе , нали вие точно е. .. майката на културата за закупуване на билети и сега всеки в Бургас , търси безплатното ....
И не ми говори за подкрепа , защото сигурно ти си е сцепил гъза от яд , когато си гледал атмосверата на стадиона на минало годишните ни мачове с чорбата и говедата .
В управляваните от мен фирми мазути на работа не назначавам ! Вие сте не спасяемо паталогични лъжци и дупедавци !

Цървул ще викаш на твоите подчинени рибки от фирмите-ясно ли ти е бе олигофрен.?! Аз съм фен на Нефтохимик още от началото на 80-те ,мноого преди Порточана да се пръкне в управата на отбора.Бил съм му фен и в А и във В група много преди да постигне някакви значими успехи. Ти си глупав като галош бе хърбо! Подкрепял съм Черноморец Бургас защото е бургаски отбор,а не защото е играл полуфинал или е постигнал някакъв успех.Ходил съм на повече мачове сигурно и от теб дори и когато Черноморец е играл в Б група. Но на отбора на Събев няма да стъпя никога на мач ако ще и срещу Манчестър да играе.А за атмосферата ви срещу ЦСКА и Левски само мога да ти се изсмея ! Колко си нещастен! Когато фактите говорят ,няма нужда да ти се връзвам изобщо . Рекорд на ПСФК Черноморец-около 14-15 000 зрители на мачовете с Левски и ЦСКА .Рекорд на Нефтохимик-36 000 души с ЦСКА (1998) 33 000 души с Левски (1996 и 1997) и той ще ми говори за атмосфера?! Ай в дивия бе келеш!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2011 21:50

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
El greco написа:Виж сега , цървул зелен , няма друго определение за такива като теб , виж сега колко си нещастен Когато Черноморец играе на полуфинала викате " Акули - Юнаци " . После изведнъж се появява футболното чудо мазута и веднага дупедавците като теб се пребоядисват , изкушени от безотчетните , откраднати пари на Ицо - отверката . И слугите , като теб викат ура веднага срещу канта сладолед и ботилка евтина водка .....нали така ви създаде и агитката или май нещо бъркам, а ?

Цървул ще викаш на твоите подчинени рибки от фирмите-ясно ли ти е бе олигофрен.?! Аз съм фен на Нефтохимик още от началото на 80-те ,мноого преди Порточана да се пръкне в управата на отбора.Бил съм му фен и в А и във В група много преди да постигне някакви значими успехи. Ти си глупав като галош бе хърбо! Подкрепял съм Черноморец Бургас защото е бургаски отбор,а не защото е играл полуфинал или е постигнал някакъв успех.Ходил съм на повече мачове сигурно и от теб дори и когато Черноморец е играл в Б група. Но на отбора на Събев няма да стъпя никога на мач ако ще и срещу Манчестър да играе.А за атмосферата ви срещу ЦСКА и Левски само мога да ти се изсмея ! Колко си нещастен! Когато фактите говорят ,няма нужда да ти се връзвам изобщо . Рекорд на ПСФК Черноморец-около 14-15 000 зрители на мачовете с Левски и ЦСКА .Рекорд на Нефтохимик-36 000 души с ЦСКА (1998) 33 000 души с Левски (1996 и 1997) и той ще ми говори за атмосфера?! Ай в дивия бе келеш!

абе мухал
при капацитет от 28 000 зрители как са влезли 36 000 бе много тъпо пърче си май
не помниш как вратите на стадиона бяха отворени през цялото време и че работниците от Нефтохима ходеха под строй на мачовете
Сега след новия ремонт при капацитет 18 000 и нещо как искаш да отидат 36 000 бе льольо

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 мар 2011 21:56

http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... fta343.jpg Ами ей така льольo! Като не си бил не говори!

Върни се в “Черноморец”