ntodorov написа:dunavfc написа:Защо говориш глупости не мога да разбера ? Какви 30 лв,какви 5 лв...Само "А" сектор ли има ? В Русе хората са интелигентни и набързо щяха да си накупят абонаментни карти,така че 200 човека няма да сме бъди сигурен.И не живея в миналото,аз мога да ти говоря с факти,последните 5 год. сме имали поне 5-6 мача в "Б" група,които са били гледани от над 6000 човека ( това са официални данни от клубът ) Ние 20 год. сме пълни мизерници,играхме с всякакви села,бяхме дори в "А" окръжна и въпреки това,любовта на хората към футбола,не е умряла.Кажи ми кой друг отбор във България,ако 20 год. не е помирисвал "А" група,може да събере 5000 човека на мач от "Б" група ?
А за мазута,да съгласен съм,че за нас мача с вас беше наистина дерби,защото на нас ние писнало,толкова години да гледаме Миньор Раднево,Светкавица,Шумен,Брестник,Любимец и т.н.
E, сега на интелект ли ще се обиждаме ?Ама вие преди да си купувате картите вижте, разпитвайте ще докарате ли сезона до край
Ако ли не - поне питайте за градския транспорт дали ще важат.
![]()
Много пошъл опит за хумор на наш гръб в момента.
Само че в Русе системата за абонаментни карти си работи напълно нормално, макар и за баскетбол. Преди сезона 40% от наличния капацитет е продаден предварително (два типа карти по 60 и 80 лв). В началото процентът беше малък, но после все повече хора започнаха да си купуват, защото е на далавера. Иначе билетите са по 3 и 5 лв, за европейски турнири по 10 и 15, така че абонаментните карти са едно разумно решение и за клуба, и за феновете. Клубът си осигурява гарантирано ядро с фенове за всеки мач и гарантиран приход за целия мач, феновете пък имат възможност да спестят пари така.
Оправдания бол, но истината е, че трябва да се оценяват усилията на клубовете. Не може с 2 лв да гледаш качествен футбол и спорт. Забравете това вече. Абсурдно и нелепо е.
Ама иначе ще сте първи да искате качествени играчи, попълнения, а-у.