Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

RUSE
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот RUSE » 03 мар 2011 12:45

ntodorov написа:
dunavfc написа:Защо говориш глупости не мога да разбера ? Какви 30 лв,какви 5 лв...Само "А" сектор ли има ? В Русе хората са интелигентни и набързо щяха да си накупят абонаментни карти,така че 200 човека няма да сме бъди сигурен.И не живея в миналото,аз мога да ти говоря с факти,последните 5 год. сме имали поне 5-6 мача в "Б" група,които са били гледани от над 6000 човека ( това са официални данни от клубът ) Ние 20 год. сме пълни мизерници,играхме с всякакви села,бяхме дори в "А" окръжна и въпреки това,любовта на хората към футбола,не е умряла.Кажи ми кой друг отбор във България,ако 20 год. не е помирисвал "А" група,може да събере 5000 човека на мач от "Б" група ?

А за мазута,да съгласен съм,че за нас мача с вас беше наистина дерби,защото на нас ние писнало,толкова години да гледаме Миньор Раднево,Светкавица,Шумен,Брестник,Любимец и т.н.

E, сега на интелект ли ще се обиждаме ? :) Ама вие преди да си купувате картите вижте, разпитвайте ще докарате ли сезона до край :) Ако ли не - поне питайте за градския транспорт дали ще важат. :)

Много пошъл опит за хумор на наш гръб в момента.
Само че в Русе системата за абонаментни карти си работи напълно нормално, макар и за баскетбол. Преди сезона 40% от наличния капацитет е продаден предварително (два типа карти по 60 и 80 лв). В началото процентът беше малък, но после все повече хора започнаха да си купуват, защото е на далавера. Иначе билетите са по 3 и 5 лв, за европейски турнири по 10 и 15, така че абонаментните карти са едно разумно решение и за клуба, и за феновете. Клубът си осигурява гарантирано ядро с фенове за всеки мач и гарантиран приход за целия мач, феновете пък имат възможност да спестят пари така.
Оправдания бол, но истината е, че трябва да се оценяват усилията на клубовете. Не може с 2 лв да гледаш качествен футбол и спорт. Забравете това вече. Абсурдно и нелепо е.
Ама иначе ще сте първи да искате качествени играчи, попълнения, а-у.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 12:52

Русе, объркал си темите, тук говорим за футбол и 18 000 места, ти говориш за баскетбол с има-няма 1000 места, още повече, че без да се обиждаш, но в Русе на друг спорт не може да се радвате, защото ФК Дунав е мега закъсал и си правят с него каквото искат :) А относно кой се научил да си купува - ще изчакаме и ще видим при нас как е. Това става за първи път в Бургас :) А на Ел Греко нямам какво да кажа, освен успех! Ще се видим с всички на мача с ЦСКА!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 03 мар 2011 13:14

първо спри със старите фенове.аз никой не чух да иска безплатни билети,за това отдавна си знаем,тези които мрънкаха съвсем не са старите фенове както ги наричаш а точно тези нови които ти защитаваш.и ако искахме някакви нормални цени съгласи се то не е за нас.видя че веднага се направи ссписък за 35-40 карти само отведнъж.искахме да намалим цената за тези които ще отидат на касите и после ще псуват хамалии после ще плюят наляво и надясно,стига и вие само негативизъм
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 13:27

Цените на картите са си добре, не съм бил на тази среща, но си мисля, че не е било необходимо да се говори само за това... :?

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 03 мар 2011 14:53

не за всичко го питахме ама Тони Велков много мънка нищо не му се чува как ще ги надъхва тия футболисти незнам.струва ми се че не му се чува думата още,незнам .за картите до утре наобяд май може да се заявят въб фен клуба .
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 03 мар 2011 15:57

Само едно леко уточнение - ако стадионът остане празен това няма да е срам за бургаската публика, а за публиката на отбора създаден през 2005 г. Нищо лично - просто нека е ясно.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 17:16

Alvarez написа:Само едно леко уточнение - ако стадионът остане празен това няма да е срам за бургаската публика, а за публиката на отбора създаден през 2005 г. Нищо лично - просто нека е ясно.

Срам ще е за БУРГАСКАТА публика, защото на Нефтохимик се влизаше без билет години поред с изключение на една или две година ако не се лъжа с цена на билетите 1-2лв. При 15лв вход нямаше да е пълен и стадион "Нефтохимик" през 95 год. Нищо лично... На мен не ми пречи нито да дам 15лв. нито да си купя карта, защото съм работещ, ако съм лентяй и мързел и 2 лв. ще са ми зор!

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 03 мар 2011 17:34

Гледах пресконференцията на Велков - толкова неубедителен и мрънкаш под носа си треньор отдавна не бях виждал.
Не можа да обясни убедително защо не е пуснал Траян Дянков на мача с Академик, дори нещо повече - каза че е възможно да не го пусне пак?!?! За Габриел Атц също - бил неразположен?!?!

Като цяло много убита атмосфера - без никакъв живец или нещо което дори малко да се доближава до емоция или надъхване за предстоящия мач с ЦСКА. Общото ми впечатление е, че този човек не е в състояние да мотивира по какъвто и да е начин футболистите си.

По-късно излезе и този материал: Сърбин разбива грандиозния проект "Черноморец - Бургас". Ако има нещо вярно, то това би обяснило много неща.

За мен към този момент мачът с ЦСКА клони твърдо към двойка. Някак си не можах да почувствам, че ръководството и футболистите са готови за тази среща и са пределно мотивирани да я спечелят.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 мар 2011 18:50

Bourgas написа:Срам ще е за БУРГАСКАТА публика, защото на Нефтохимик се влизаше без билет години поред с изключение на една или две година ако не се лъжа с цена на билетите 1-2лв. При 15лв вход нямаше да е пълен и стадион "Нефтохимик" през 95 год. Нищо лично... На мен не ми пречи нито да дам 15лв. нито да си купя карта, защото съм работещ, ако съм лентяй и мързел и 2 лв. ще са ми зор!
Тука много се обърка.Точно през 1995 стадиона щеше да е пълен и при 30 лева билета>Нефтохимик беше най-атрактивно играещият отбор в цялата страна и си заслужаваше парите,а не като сегашните наемници от 5-та дивизия на Италия. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 19:08

Щеше, нещеше, въпросът е друг! Не можеш да сравняваш какво е щяло да бъде преди 16 год. и какво ще бъде след 3 дена. А аз теб те питах, ама се направи, че не виждаш - Защо не беше в Поморие неделята?

Върни се в “Черноморец”