Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот kartago » 26 фев 2011 15:59

Bourgas написа:Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда :)

Има тема за този проблем! Аз на няколко телевизора при мен нямам проблем! Погледни темата може да ти помогне да си решиш проблема! Fred, просто нямат аргументи срещу този отбор на "Черноморец", сигурен съм, че никой в Бургас не вярва на тези алабализми, за "кризата" в отбора! Целта май беше да се махне Бала с 50 000 евровата си заплата, а и Бобич няма да е вземал по малко! Нали се сещате колко взема в момента Тони Велков?! И как така при това "безпаричие" нито един играч ( с големи заплати) не се продаде, а на всичко отгоре и се взе такъв футболист като Савио?! Тоя е егати инвестицията! Съгласен съм, че само Саката изпъква, но Стойко винаги си е бил футболист, ако не бяха контузиите, и ако имаше дисциплина, това момче щеше да стане мнооого голям!!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 фев 2011 15:59

Сериозно ли е това за коментара? При мен се чуват само публиката, играчите и скамейката.. Даже мога да ви кажа какво си говорят! Коментатор не съм чул ама хич, нито репортера на полувремето чух, нищо! Егати филма! А за Левски... Крайно време е да покажете игра срещу нас, че колко години стана мачкаме ние :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 16:00

Levskar_90 написа:
kartago написа:И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!

Май гледаме различни мачове :lol: Тея Академик ви разпиляха три чисти голови положения изтърваха, а Черноморец вкара случаен гол от фал. Трагичен Черноморец два паса точни не могат да си подадат, а иначе амбиции за евротурнирите имате :lol: На Герена направо ще ви разковем ;)

НАПРЕД СИНИ ЛЪВОВЕ !!!

То и лятото така разправахте, ама доста се срамувахте след това....
Гледай този трагичен Черноморец да не ви бие насред София, че голям вой ще нададете.
Не се напъвай толкова че ще разтегнеш някоя жиличка. И гледай да не шпаднете днес че четох че при загуба днес Гарата отива в Украйна. Е тогава ще я закъсате здраво. Че и Локо Сф ще ви разкрие.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 фев 2011 16:03

Слабо първо полувреме,нямаме положение,защитата е трагична при центриранията,не спечели нито едно центиране пред Борел,липсата на Дянков при тези положения е очевадна.Съдийството е под нивото на мача,палячовци сложени за странични,а и главния с някои неадектватни отсъждания,нарисуван червен картон при нарушението срещу Крумов,смешен жълт за Филипов,отделно всяко полягане и симулация на курвата Сакатлиев се свири фал :x А и каква е тази странна топка,с която се играе,на моменти имам чуството,че ритат балон :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 фев 2011 16:03

Сега пробвах и на четирите тв-та нямам звук, различни са, но доставчика ми е един и същ - С(а)КАТ!
[offtopic]На Стойко просто му пречат много цигарите и многото алкохол![/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 16:03

kartago написа:
Bourgas написа:Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда :)

Има тема за този проблем! Аз на няколко телевизора при мен нямам проблем! Погледни темата може да ти помогне да си решиш проблема! Fred, просто нямат аргументи срещу този отбор на "Черноморец", сигурен съм, че никой в Бургас не вярва на тези алабализми, за "кризата" в отбора! Целта май беше да се махне Бала с 50 000 евровата си заплата, а и Бобич няма да е вземал по малко! Нали се сещате колко взема в момента Тони Велков?! И как така при това "безпаричие" нито един играч ( с големи заплати) не се продаде, а на всичко отгоре и се взе такъв футболист като Савио?! Тоя е егати инвестицията! Съгласен съм, че само Саката изпъква, но Стойко винаги си е бил футболист, ако не бяха контузиите, и ако имаше дисциплина, това момче щеше да стане мнооого голям!!!!

Прав си колега.
Стойко си е футболист, шест-пет няма.
И аз мисля че контрата остана в Балъков.
Току що го дадоха между другото и той е на ст. Славия за да гледа мача, до него беше Фара.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 16:04

Bourgas написа:Сега пробвах и на четирите тв-та нямам звук, различни са, но доставчика ми е един и същ - С(а)КАТ!
[offtopic]На Стойко просто му пречат много цигарите и многото алкохол![/offtopic]

Ох, Скат....Мани, мани...нямам думи за тези, аз съм много доволен от Булсат-а

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 16:05

Ужас!
1:1

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 фев 2011 16:05

Bourgas написа:Сега пробвах и на четирите тв-та нямам звук, различни са, но доставчика ми е един и същ - С(а)КАТ!

Старнното е, че и аз съм на СКАТ и нямам проблеми! Просто не знам как мога да помогна със съвет! Еееееееееееееееееееееее.........., дейба, как ще изравнят бе?!......................За Стойко знам!..........

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 фев 2011 16:07

kartago, фен на Черноморец ли си ?
Не, от Бургас съм просто!...

Върни се в “Черноморец”