Идеи за инициали на Форум LIVE.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Аватари на Черноморец Бургас
fred аз пак да кажа че не съм професионалист но ще се опитам да ги направя в това бъди сигурен просто някои неща ми са по трудни а аз искам да изглежда максимално реалистично благодаря ти за идеите
.

gardimarin, страхотни са. Емблемата в спокойната вода е много готина. На лаптопа ми е вече. За фенове на други отбори искай пари за авторски права.
Ние ще сме между капките нали ?

ПС: Ей сега ще ги лапнем аватарите, като топъл хляб. Момчета, чакам ви да си изберете аватари и каквото остане за мен, ама искам до началото на шампионата да имам, че ще налазвам по другите форуми...да дразня. Трябва да съм пременен и Убав...

ПС: Ей сега ще ги лапнем аватарите, като топъл хляб. Момчета, чакам ви да си изберете аватари и каквото остане за мен, ама искам до началото на шампионата да имам, че ще налазвам по другите форуми...да дразня. Трябва да съм пременен и Убав...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
[quote="ntodorov"]
Ние ще сме между капките нали ?

Разбирасе ntodorov
те са правени за вас и всички фенове на Черноморец.Страшно много се радвам че ви харесват може да си ги ползвате както и колкото искате

Разбирасе ntodorov

gardimarin написа:fred аз пак да кажа че не съм професионалист но ще се опитам да ги направя в това бъди сигурен просто някои неща ми са по трудни а аз искам да изглежда максимално реалистично благодаря ти за идеите.
Човече, за непрофесионалист си адски добър, искам още веднъж да ти благодаря за това което правиш.
Аз за да не ставам нахален засега няма да давам нови идеи въпреки че сега ме е обхванала музата...
Идеите направо бушуват в мен и напират една след друга в главата ми...
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
-
- Контакти:
fred написа:gardimarin написа:fred аз пак да кажа че не съм професионалист но ще се опитам да ги направя в това бъди сигурен просто някои неща ми са по трудни а аз искам да изглежда максимално реалистично благодаря ти за идеите.
Човече, за непрофесионалист си адски добър, искам още веднъж да ти благодаря за това което правиш.
Аз за да не ставам нахален засега няма да давам нови идеи въпреки че сега ме е обхванала музата...
Идеите направо бушуват в мен и напират една след друга в главата ми...
Никакви проблеми нямаш по-добре ги дай сега че да не ги забравиш

ок, замести лъва на това

с това

Може и друга снимка на акула, да се прибави и някакъв текст също може....

с това

Може и друга снимка на акула, да се прибави и някакъв текст също може....
Последна промяна от fred на 19 яну 2011 17:38, променено общо 1 път.
Тъй като много ми допадна идеята ти, реших да направя един плах опит.

[center]
[/center]

Към серията със превозни средства може да се прибави и брандирането на кола със дистанционно управление, на спортна кола предния капак, самолет със лого Sharks Air, камион със лого шаркс, та дори работническа коичка от тези по строежите с едно колело...Готино ще е и Титаник с лого Sharks Cruise или нещо подобно
fred написа:Към серията със превозни средства може да се прибави и брандирането на кола със дистанционно управление, на спортна кола предния капак, самолет със лого Sharks Air, камион със лого шаркс, та дори работническа коичка от тези по строежите с едно колело...Готино ще е и Титаник с лого Sharks Cruise или нещо подобно
Брато, ти имаш неограничени идеи, а аз никакви и вече ще черпя от твоите, че май съм слаб с въображението ..
[center]
[/center]