Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: Балъков освободен от Черноморец
Защо ли си мисля че скоро Краси ще застане начело на ЩУТГАРТ ???
[center]
[/center]

[/center]

Жалко,искаше ми се проектът ,,Черноморец" да успее...Явно ,,Петрол" спират кранчето.
Сега ще се бъзикаш ли пак с Левски-Господ гледа и забавя ,но не забравя.Литекс и те ще си го получат -стой та гледай.
Пак се е.авайте с Гаррата и Левски.
За свестните фенове на Акулите много съжалявам наистина БГ-имаше нужда от още един силен отбор какъвто е вашия.
Сега ще се бъзикаш ли пак с Левски-Господ гледа и забавя ,но не забравя.Литекс и те ще си го получат -стой та гледай.
Пак се е.авайте с Гаррата и Левски.
За свестните фенове на Акулите много съжалявам наистина БГ-имаше нужда от още един силен отбор какъвто е вашия.
LEVSKI_FOREVER
Току що прочетох интервюто на Събев от, което става ясно, че Черноморец свива бюджета и ще продава играчи те си. Имам предложение към ЦСКА: Мболи си тръгва, вземете Борел-добър вратар, с опит ще ни пасне идеално. Другия, който искам да видя при нас е Старокин, защото това момче израстна сериозно през годините. При нас не го отцениха и заедно с Божилов и Стоянов избягаха в Нафтата. Дано Титан се замислят и не се вържат пак на простотиите на Костадинов, а да питат Радуканов, кой му трябва. Обеден съм, че тези двамата ще са в списъка. Колкото до Балъков той работа ще си намери, но не знам какви са качествата му?
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Голяма "изненада".Накратко-синия балон "проект Черноморец" се спука!Моля всички фенове на други отбори ,/симпатизанти на Балъков/да го поканят на работа в любимите си тимове.Все някъде може и да го вземат за старши-треньор......да ама не, както казваше Петко Бочаров!Успех на възраждащия се "Нефтохимик" Бургас!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Plovdivskia Grand написа:Голяма "изненада".Накратко-синия балон "проект Черноморец" се спука!Моля всички фенове на други отбори ,/симпатизанти на Балъков/да го поканят на работа в любимите си тимове.Все някъде може и да го вземат за старши-треньор......да ама не, както казваше Петко Бочаров!Успех на възраждащия се "Нефтохимик" Бургас!
БЪЛГАРИ..........!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
blue,lagoon
Dust написа:blue,lagoon написа:Поредния балон се спука! Няма лошо! Ред е на Литекс!
Литекс кой холдинг ги издържа и ти не искаш ли да има повече отбори които да са конкурентни или ти липсват времената преди 1989 година, когато се гледаше само за два отбора?
е кой холдинг издържа заводския отбор Литекс? Издържа ги една мутра обсебила един град. Отбора на града е Осъм и Кърпа4ев! Има Гриша има Литекс,нама Гриша няма Литекс! А за преди 89 не ми дреме. Аз живея в настоящето и бъдещето. Ти си живей в 89! И преди и сега все си ни е гола вода футбола. И какво искаш да се разпла4а за 4ерноморец ли?
Тук се готвят разни въртележки, но ще видим.
Черноморец Поморие успее ли да завърши на първо място в източна "Б" група, тъй като няма право да влиза сателитен отбор в елита, да продадат лиценза си на Нефтохимик, така ще е и агнето цяло и вълка сит.
Аз не съм запознат и ми е интересно да науча, та за кой завод става дума или е модерно да се пише по инерция и ако Черноморец и Литекс ги няма на футболната карта, какво печели футбола от това?
Черноморец Поморие успее ли да завърши на първо място в източна "Б" група, тъй като няма право да влиза сателитен отбор в елита, да продадат лиценза си на Нефтохимик, така ще е и агнето цяло и вълка сит.
blue,lagoon написа:е кой холдинг издържа заводския отбор Литекс? Издържа ги една мутра обсебила един град. Отбора на града е Осъм и Кърпа4ев! Има Гриша има Литекс,нама Гриша няма Литекс! А за преди 89 не ми дреме. Аз живея в настоящето и бъдещето. Ти си живей в 89! И преди и сега все си ни е гола вода футбола. И какво искаш да се разпла4а за 4ерноморец ли?
Аз не съм запознат и ми е интересно да науча, та за кой завод става дума или е модерно да се пише по инерция и ако Черноморец и Литекс ги няма на футболната карта, какво печели футбола от това?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 на 07 Дек 2010 15:53
Plovdivskia Grand написа:
Голяма "изненада".Накратко-синия балон "проект Черноморец" се спука!Моля всички фенове на други отбори ,/симпатизанти на Балъков/да го поканят на работа в любимите си тимове.Все някъде може и да го вземат за старши-треньор......да ама не, както казваше Петко Бочаров!Успех на възраждащия се "Нефтохимик" Бургас!
БЪЛГАРИ..........!!!!...........ЮНАЦИ!!!
Plovdivskia Grand написа:
БЪЛГАРИ..........!!!!...........ЮНАЦИ!!!
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Единственото неприятно е, че май са освободили Адриан Фернандес. Другото са спекулации.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Догодина им свиват още бюджета и изпадат
. Като има и билети ще си проличи колко изкуствен е този отбор - ще ходят по 400-500 души.