Котуошо, не те знам какъв и чий фен си. Не ме и интересува, но знам, че си много далеч от истината за нещата, които се случват в Бургас. Аз лично бях на стадиона, но бях и леко раздвоен. Има много хора, които бойкотират този отбор в Бургас. Едни не го разпознават, като истинския Черноморец, други се сърдят ( и с право), че собственика на този клуб си прави експерименти затривайки друг отбор от Бургас, трети не виждат смисъл да подкрепят отбор с алогична политика. Като за капак сегашния тим разполага със спортно-техническо ръководство, което не знае на кой свят е и работи не само срещу интересите на клуба, но и срещу обикновените и верни фенове на марката Черноморец ( не на трансформациите му)...Та мили ми сумисте преди да поставяш клейма се опитай да гледаш само в собствената си паничка. Що се касае за Бургаската публика - тя е истинска...и трябва да си най-големия тъпак за да не усещаш, че нещата в Бургас вече имат привкус на бойкот и протест.
Справка: Ноу Камп и Барселона са изпитвали пет пъти истински бойкоти с неприсъствие на фенове на 100 000 стадион
А, заклейми ги в бездушие и тесногръдие. В Бургас усещаме пошлото и най-разумния протест е точно това, което се случва на стадиона...Що се касае за сандвичите...Продължавате с безумните писаници на изуст. Сандвичи се раздаваха "безплатно" при вход от 7 лева преди 2 сезона, когато на стадиона все пак ходеха средно по 7-8000 зрители на мач. Сега си намърдай в главицита, че не парите и платения вход са причината за липсата на публика. Пари се дават, но за "интересен" продукт. В тъпа и демагогска фенщина слава богу в Бургас никой не е изпаднал.
ПС: И като сме мъже как предлагаш да му върнем сандвичите на Събев ? Да му ги изповърнем ли???

Все пак по-лошо от това да оставаме отборът му непосетен надали можем да му направим. Мисли малко преди да се тупаш в гърдите с фалшива слава, защото на общия фон на БГ футбола пълен с футболисти манекени изглеждаш/те, като Матросов на амбразурата. Поне към сегашния момент. Наивниците и глупците не виреят в Бургас.