Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" [Официална тема]

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 20:58

Siegfried написа:
TristaNNN написа:
Motko94 написа:Да се надяваме,че няма да има изцепки на феновете и от двата отбора(специално тези от Левски).Футболната игра не заслужава грозни сцени.

Какви изцепкки очакваш от феновете на Левски, при положение че в събота на стадиона ще има доста полиция, гарантирам ти,че и цивилки ще пуснат, понеже е откриване, церемонии, и т.н. ...?

Не се опитвай да отмиеш сцените от Мездра :)

Извинявай , но полицията невинаги е гаранция , че няма да се случи нещо непредвидено . Ставало е в далеч по-добри и по-добре организирани първенства от нашето . Да не говорим и че феновете на Левски понякога не отстъпват на тези на ЦСКА .

Но както и да е - дано да се получи интересен мач без изцепки , защото те грозят и срамят футбола .

Прав си. Всичко може да се случи, но не вярвам това да стане точно утре.Не искам да се заяждам, но доста хора са си взели поука от Мездра. Феновете ни никога няма да направят нещо такова, ако не за друго, то поне от уважение към хората, които са се потили за да стане новия стадион готов. Според мен този мач ще е по-скоро празник, отколкото "дерби" :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 02 апр 2010 21:02

как няма билети бе :o утре сутринта ще идвам в бургас по работа и едни приятели бургазлий ми казаха,че мача ще е безплатен и си викам тъкмо да го видя "гранда" левски,пък то виж кво станало :oops:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2010 21:07

Motko94 написа:
TristaNNN написа:
Motko94 написа:Да се надяваме,че няма да има изцепки на феновете и от двата отбора(специално тези от Левски).Футболната игра не заслужава грозни сцени.

Какви изцепкки очакваш от феновете на Левски, при положение че в събота на стадиона ще има доста полиция, гарантирам ти,че и цивилки ще пуснат, понеже е откриване, церемонии, и т.н. ...?

Не се опитвай да отмиеш сцените от Мездра :)

Не забравяй,че в Мездра домакините бяха пуснали много хора на пистата,така че не сме само ние виновни.Иначе не отричам,че феновете се изложиха и мога да ти заявя,че аз не съм като тях.

Това е друга тема .... да не спамим ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 02 апр 2010 21:23

4 на 1 за Левски - от този мач ЛЕВСКИ тръгва нагоре :o

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 апр 2010 21:40

Converse написа:
Parmalat написа:2-0 за Черноморец

Ееее голям оптимист си . Дано познаеш, ще те позлатя после :lol:

Ще чакам :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dadae
Контакти:

Мнениеот dadae » 02 апр 2010 22:24

да попитам билетите и седалките с номерация ли са , в смисъл като на билета има ли номер на седалката на коята трябва да седнеш ? Дали ще се гледа това :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2010 23:31

Мач като мач .....нищо повече.
Вероятно 'Х' ....или 2 !
Не ми се вярва Левски да загуби тоя мач !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 апр 2010 23:31

Биеме 3:1 :) ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Parmalat

"Акула" предлага брак пред Бойко Борисов

Мнениеот Parmalat » 02 апр 2010 23:40

Фен на Черноморец Бургас ще предложи брак на приятелката си в събота вечер по време на мача на бургазлии от 22-ия кръг в "А" група срещу Левски, съобщава "24 часа". Двубоят започва в 19,30 часа на стадион "Лазур". Ще го свири Христо Ристосков.

38-годишният Христо от Бургас, който е влюбен във футбола, решил по нестандартен, запомнящ се начин да поиска ръката на гаджето си Наталия.

Както е известно, премиерът Бойко Борисов и босът на Черноморец Митко Събев ще прережат лентата на обновения стадион преди мача.

Заради визитата на министър-председателя още от вчера сутринта са завардени подстъпите до стадиона. Охранители не допускат нито една лека кола да припари до комплекса. На мача ще пазят над 200 полицаи.

Ще има и частни охранители. Зрителите ще бъдат проверявани щателно за внасяне на непозволени предмети. Почерпени фенове няма да бъдат допускани.

Вчера лично шефът на Черноморец Митко Събев от сутринта инспектираше свършената на стадиона работа, която кипи на пълни обороти.

Хехе вижте какво правят хората :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”