Parmalat написа:valkata_levski написа:Черноморец Бургас
Аха ясно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ти е толкова смешно че момчето е фен на Черноморец Бургас.И аз съм фен на Черноморец Бутгас също

Е нищо да живеят удавниците от Бургас ! айдиии нащии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:valkata_levski написа:Черноморец Бургас
Аха ясно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LUDAKIS написа:Parmalat написа:valkata_levski написа:Черноморец Бургас
Аха ясно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ти е толкова смешно че момчето е фен на Черноморец Бургас.И аз съм фен на Черноморец Бутгас също
Devian написа:Тези статистики са много относителни и не отразяват посещението на отбора,защото бройката на феновете на Ботев,Локо,Цска или Левски например,които ходят на гостуванията се отчита на страната на домакина.Те определено не са там заради Берое,Черноморец,Монтана,Своге,Мездра или Ловеч.Ако ги отчетем на правилната страна,статистиката доста ще се промени
Roger_Federer написа:За нас,феновете на ЦСКА мога да кажа,че въпреки слабата активност първият полусезон,втория ще е по-голяма.Вероятно бяхме изморени от евробитките...
Libera написа:Я колко интересно, този полусезон Ботев Враца бие по посещаемост 5 отбора от А група!
Libera написа:Я колко интересно, този полусезон Ботев Враца бие по посещаемост 5 отбора от А група!
ЕМИЛ написа:Parmalat написа:
Е като си от черноморец тогава що обиждаше Левски преди 3-4 дни след мача с Шериф и разправяш в червеният форум колко са готини ЦСКА????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта