R.I.P. написа:Вашият фен - Божидар Николов със сигурност ще дойде и на този мач. Малко са тези, като него, които не ги интересува къде ще играе любимият отбор, те са там.
Така е, ние имаме само един фен и той ще е там. Ние нефеновете също.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
R.I.P. написа:Вашият фен - Божидар Николов със сигурност ще дойде и на този мач. Малко са тези, като него, които не ги интересува къде ще играе любимият отбор, те са там.
[/center]
[/center]
R.I.P. написа:kartago написа:petkan написа:Bartolomej написа:Ми , ако щом ще атакуваме Европата , задължителна победа трябва
Дано съберем 15-16 здрави и ненаказани футболисти за гостуването .
След мача с Морето, Европата я пиши бегалаСя вече ми мина и мерака да ходя до Враца
![]()
Дано все пак вземем мача! На наш'те им върви да бият, когато са без подкрепа навън.
Ако адашчето беше решил да мине да ме вземе със счупената си кола (дет и са отварят сами прозорците), можеше да се замисля! Оооооообаче, след днешния мач, по-скоро съм съгласен с него! Няма и идея за игра, не мога да повярвам, че футболисти на Херо могат да покажат такава продукция! И още по-зле става, бассси ..................
Ей това са истински фенове. От какъв зор ще ходите на мач, и то чак във Враца, да не е пък Черноморец да играе там?
Победата за нас е задължителна. Не вземем ли този мач, ще стане много тежко положението ни. Прогноза 1:0
choko77 написа:Devian написа:choko77 написа:Не знам каква Европа ви гони вас момчета,като в момента нямате отбор за там,а и имате милиони задължения,но както и да е!Мача е повече от задължителен за нас,иначе изпадаме,малко ще ние е трудно,Андрей Атанасов се контузи,дано Якимов се оправи имаме късмет.Една минимална победа прогнозирам за Ботев и глътка въздух с оглед програмата на другите отбори!
Трудно ще ни биете,все пак играем за ЧМ,срещу вас и Локо Сф ще сме на 6Отделно дълговете да не те притесняват,те са планувани от Събев,ТИМ,мустака от Габрово и тези,които им дърпат конците,така че не се притеснявайте за каквито и да е турнири и лицензи и това,ще е така,докато Черноморец е удобен за източване на общината,но най-вече на Петрол Холдинг,чийто кредитори са господата от Варна и Габрово.Херо,имаше изказване,че с бюджет от 4-5 милиона евро спокойно може да се бори за шампионската титла и изведнъж излиза,че разполагал с бюджет от 9 милиона лева
,само дето Херо и Киряков не са били наясно,че имат толкова пари на разположение.
ММ и телевизия Сакат оня ден излязоха с полвинчата истина,последните предполагам от страх,че може да им се случи нещо,както си пролича от поредните запалени автомобили,а истината е,че целта е първо да се прибере без пари общинската част от Черноморец,а след това Петрол Холдинг да се обяви в несъстоятелност и господата от кръжеца Банкя съвсем законно да приберат 140 дка спортна база.Ако разгледате решенията на бургаския кмет(протеже на Златев) и всички останали,доста бързо ще ви се нареди пъзела,затова и смяната на собственика на Петрол Холдинг е нежелателна,защото ще обърка пасианса на тези от Банкя начело с тиквата,златев и т.н.
Сам си противоречиш!Играете казваш за Черно море?Защо не им дадохте мача тогава,а до 90мин. ги водехте с 3-2?Можеше спокойно да си паднете 0-2 и готово,но доста обръщалки станаха в тоя мач.
[/center]petkan написа:Няма ник'ви акули тукВсички ли плуват за Враца?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта